­čĹë Toplotna ─Źrpalka – hkraten priklop na sistem talnega in radiatorskega ogrevanja

Dovr┼íena linija toplotnih ─Źrpalk Samsung EHS (Eco Heating System).

Zdru┼żljiva je s son─Źnimi kolektorji in celo s kotli na trda goriva ­čĹî

Predstavljamo novo ┼íe bolj dovr┼íeno linijo toplotnih ─Źrpalk Samsung EHS SPLIT. Vsestranski sistem nudi mo┼żnost ogrevanja talnega sistema, ogrevanja sanitarne vode in radiatorjev v eni napravi. Kar pomeni, da je odli─Źna re┼íitev v kolikor imate v hi┼íi ali objektu vgrajenih ve─Ź razli─Źnih sistemov ogrevanja. Na primer: v zgornji eta┼żi ste ob obnovi vgradili talno ogrevanje, spodnja eta┼ża oziroma del bivalnih prostorov, lahko tudi kletni,┬á pa se ┼íe vedno ogrevajo s pomo─Źjo radiatorjev. Situacija je danes zelo pogosta, najbolje jo re┼íuje sistem toplotne ─Źrpalke Samsung EHS Split. Gre za to, da ima Hydro enota vgrajen poseben trosmerni ventil, na katerega lahko na enkrat priklopimo oba sistema ogrevanja, tako nizko temperaturnega – talno ogrevanje, kot visoko temperaturnega – radiatorji. Kar pa ┼íe ni vse!

  

 

­čĹî Ima tudi integriran “bojler” s ─Źimer prihranite na prostoru.TOP!

Toplotna ─Źrpalka Samsung EHS Split pa je edinstvena tudi zato, ker nudi opcijo nakupa z integriranim rezervoarjem sanitarne vode (bojlerjem) in to celo volumna 200 ali 260 l. Na ta na─Źin lahko prihranimo veliko dragocenega prostora, sploh kadar gre za monta┼żo v dvo ali ve─Ź stanovanjski objekt, kjer smo bolj omejeni s prostorom oziroma ┼żelimo vsak koti─Źek maksimalno izkoristiti.

ÔśŁ Zdru┼żljiva je s son─Źnimi kolektorji in celo s kotli na trda goriva!

Hydro enota toplotne ─Źrpalke Samsung EHS Split je enostavno zdru┼żljiva s ┼íiroko paleto dodatnih izdelkov, kot so termostati, son─Źni kolektorji in celo rezervni kotli na trda goriva. Tako lahko v objektu ohranite tudi predhodno vgrajen tradicionalen sistem ogrevanja. ┬áNaprava ima vgrajeno tudi opcijo hlajenja!

 

­čś» Uporablja izbolj┼íano hladilno sredstvo, ki omogo─Źa vi┼íjo energetsko u─Źinkovitost

Sistem ogreva vodo do 65 ┬░C, kar zadostuje┬á potrebam ogrevanja na radiatorski sistem. Za potrebe talnega gretja naprava v sistem po┼ílje vodo ogreto na 45 ┬░C, sanitarno┬á vodo pa ogreje celo do 70 ┬░C. toplotna ─Źrpalka Samsung EHS Split dosega najvi┼íjo sezonsko u─Źinkovitost A+++ in visoko vrednost SCOP. Je edina toplotna ─Źrpalka na trgu, ki za svoje delovanje (v vseh mo─Źeh 4 kW – 16 kW) uporablja izbolj┼íano hladilno sredstvo R32, ki omogo─Źa vi┼íjo energetsko u─Źinkovitost, bolj┼ío ekonomi─Źnost in vi┼íjo za┼í─Źito ozona (nizek GWP). Delovanje zunanje enote je tiho (no─Źni na─Źin do 35 dB), notranja enota pa deluje skoraj nesli┼íno. Delovanje je u─Źinkovito do zunanje temperature -25┬░C, naprava ima tudi pomo┼żne elektro grelce.

 

Kontaktirajte ponudnika: Uvoznik in distributer, Klima Tratnjek d.o.o.

051 450 320 I  prodaja@tratnjek.si I  www.tratnjek.si

 

 

­čĹÇ┬á┼áE VE─î: Zbrali smo kar 48 strani izjemnih RE┼áITEV ­čĹç

Prelistajte revijo KLIK TUKAJ 

V reviji najdete ┼íe ve─Ź trenutno najbolj aktualnih re┼íitev za var─Źno, enostavno in sodobno gradnjo ali obnovo va┼íega doma┬á­čśë

 

 

Vas zanimajo ┼íe druge prakti─Źne re┼íitve? Priporo─Źamo tole:

Simpati─Źni regali za drva ­čĹĆ

Re┼íitev za sanacijo kaminov in odprtih kuri┼í─Ź ­čĹî

Izjemni akumulacijski kamniti kamini

Kako poteka vgradnja in kako zakuriti ogenj?

Suhomonta┼żni estrih z utorom za talno ogrevanje

Preden naro─Źite va┼ía okna PREVERITE tole!

 

­čĹÇ┬áZa┬á┼íe ve─Ź aktualnih re┼íitev za gradnjo ali obnovo┬áva┼íega doma obi┼í─Źite vstopno mesto.┬á┬áKLIK TUKAJ.

 

 

Avtor: Tanja Gosten─Źnik, urednica spletnega mesta

Deli ─Źlanek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: