nedelja, 27 novembra, 2022
DomaOgrevanjeIzjemni akumulacijski kamniti kamini

Izjemni akumulacijski kamniti kamini

Predstavljamo izjemno kolekcijo masivnih kamnitih kaminov Nunnauuni. Linija NELA kolekcija bo sedaj na voljo po bolj dostopnih promocijskih cenah brez kompromisov pri kvaliteti materiala in izdelave. Akumulacijske kamnite kamine odlikuje izjemen dizajn in zelo učinkovito gretje. Narejeni so iz edinstvenega mammutti kamna, ki oddaja toploto še več ur po tem ko prenehamo s kurjenjem. Ob enem pa jih lahko priklopite celo na centralni sistem ogrevanja.

Oglejte si tele izjemne modele akumulacijskih kamnitih kaminov 👇

Trajna toplota s kamini NunnaUuni: Kamini NunnaUuni že preko 30 let v domove vnašajo toploto in udobje. Njihovi prvi postavljeni kamini brezhibno delujejo še danes. To je dokaz za absolutno zanesljivo kakovost kaminov NunnaUuni. Vzroki za uporabo in toplotne lastnosti kaminov se spreminjajo. Bolj kot je kurišče natančno prilagojeno individualnim potrebam in velikosti prostora, boljši so končni rezultati.

NunnaUnni akumulacijski kamini so vključno s kuriščem narejeni iz edinstvenega mammutti kamna: Toplotno akumulacijski kamin NunnaUuni seva toploto enakomerno in sproščujoče ter v vašem domu ustvarja prijetno toplo. V toploti lahko uživamo takoj ko zakurimo ogenj, skladiščenje toplote pa je zelo učinkovito, saj njen čas oddajanja traja vse do naslednjega dne. Prav zaradi tega je uživanje v toplini še bolj enostavno in prijetno, saj zaradi hitrega segrevanja in dolgega časa oddajanja toplote ne potrebujete neprestano nalagati lesa, ampak lahko ta čas izkoristite zase in družino. Sevanje toplote sicer poteka na naravni način in z isto frekvenco kot sonce ali živa bitja, zato je človeku izredno prijazen način ogrevanja.

Vrhunske akumulacijske sposobnosti materiala so osnova za izdelavo akumulacijskega kamina: Specifična masa finskega salovca je 70% višja od vseh keramičnih materjalov, ki se uporabljajo za izdelavo lončenih peči, to se odraža predvsem v sposobnosti hranjenja toplote. Struktura in zgradba finskega salovca pa omogoča tudi hitrejše sprejemanje toplote, kar skrajša potrebni čas za ogretje peči. Skupna velikost in površina peči je tako manjša, ob enakem ali večjem izkoristku in moči.

Obojestranski kamin deli prostor in izboljšuje vzdušje: Obstajajo različne serije NunnaUuni modelov. Dobite lahko obojestranski model z vratci na obeh straneh. Ti modeli so posebej primerni za postavitev sredi prostora ali kot predelna stena med dvema prostoroma. Tako lahko uživate v ognju v obeh prostorih. Obojestranske modele lahko naročite z belo ali črno stekleno površino. Po naročilu kupca lahko obojestranske kamine izdelajo individualno po meri.

Linija NELA nova kolekcija kaminov:  Osnovni model Nela je izdelan iz prvovrstnega Mammuti lojevca z maso 1536 kg, ki nudi najmanj 29 ur akumulirane toplote pri kurjenju 12 kg polen (max. dnevna poraba), skupna akumulacijska moč kamina pa je min. 39,3 Kwh. Kolekcija je sestavljena iz osnovnega modela Nela, in Nela PL z zgornjim priklopom, kotnega modela Nela Angolo in Nela Angolo PL, ter modelov s pečicami Nela Solo in Nela Solo PL in Nela Angolo Solo in Nela Angolo Solo PL. Priporočamo, da  obiščete salon na lokciji Podlipoglav 1k Ljubljana – Drobrunje.

☝  Rešetka ZLATI OGENJ! Kamini sproščajo enakomerno toploto na okolju prijazen način.

Zaradi Nunnauunijeve patentirane metode izgorevanja z visoko temperaturo do 1200°C se nevarni plini in saje razgradijo, prav tako ne ostane nič neizgorenega lesa, dimnik pa ne izloča sajastega dima in ostaja zdrav in čist zaradi odsotnosti saj in vlage(kondenza). Zakaj?

  1. Primarni dovod zraka je speljan pod les, skozi majhne luknje v rešetki, za hitro in močno gorenje. Gorenje je konstantno in omogoča enakomerno izgorevanje lesa.
  2. Sekundarni dovod zraka pa je speljan pod rešetko okoli izgorevanja lesa, kjer se zrak predogreje in se nato ogret zmeša z plameni nad gorenjem lesa in zviša temperaturo izgorevanja plinov na 800 – 1200°C, ter tako omogoča razgradnjo škodljivih plinov in saj, ter večje in hitrejše pridobivanje toplote.
  3. Med konstantnim dovajanjem primarnega in sekundarnega zraka pa njegov domiselno speljani tok obenem tudi hladi strukturo rešetke.

👀 Oglejte si še TOLE video predstavitev fantastičnih modelov kaminov NunnaUuni. Nas so navdušili. KLIK TUKAJ

Kontaktirajte ponudnika: PAN-DA, David Pelikan s.p. na telefon 031 744 592 ali po e-pošti na pandasp@siol.net

Vabljeni v salon: Podlipoglav 1k Ljubljana – Drobrunje. Obiščite tudi Facebook stran »Kamnitikamini«.


Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za ogrevanje vašega doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa gradite ali vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev. 

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

Prijetno urejanje doma vam želimo,

Ekipa revije Gradnja in ObnovaSveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

Ključavnica na prstni odtis za naknadno vgradnjo.

Čitalniki prstih odtisov so med slovenskimi graditelji hiš zelo priljubljeni, saj se za sodoben način dostopa v hišo ali stanovanje odloča že vsak sedmi lastnik novogradnje. Naj Vas razveselimo! V kolikor ste tudi vi že menjali vaša vhodna vrata in niste vgradili vrat z vgrajenim čitalnikom za odpiranje s prstnim odtisom (in na daljavo) imamo za vas odlično rešitev. 👉 Sistem dLine - ključavnico na prstni odtis za naknadno vgradnjo.

VIDEO VSEBINE

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...