četrtek, 30 junija, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaNOVO revijo Gradnja in obnova+ lahko prejmete BREZPLAČNO! Naredite TO in bo...

NOVO revijo Gradnja in obnova+ lahko prejmete BREZPLAČNO! Naredite TO in bo Vaša!

Ne zgolj to, da je v njej pišemo o vseh trikih, kako urediti okolico, temveč razbijamo tudi mite o ograjah brez vzdrževanja! Pomladno obarvani številki smo priložili tudi uporabne nasvete, kako si povsem sami postavite bazen! Preverite, kaj še najdete v njej.

 

Preden se predate listanju nove številke preberite kaj o novi številki piše odgovorna urednica, Tanja Gostenčnik. 

Spomladanska sezona je pred vrati in z njo nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Vsem, ki gradite ali prenavljate vaš dom želimo na enem mestu predstaviti pomembnejše akterje s področja gradnje in obnove na slovenskem trgu. Potrdili smo se in za vas zbrali najbolj aktualne teme iz vseh področij ureditve, gradnje ali obnove doma. Revija vključuje informativno promocijske vsebine, s katerimi vam želimo približati ponudbo, zanimivosti, novosti in izboljšave na področju gradnje in obnove.

Kako do svojega brezplačnega izvoda? 

Svoj izvod lahko poiščete na sejmu Dom v Ljubljani, ki bo od 5.-10. marca. Lahko pa nam napišete Vaš naslov na info@gradnjainobnova.si in tiskan izvod Vam pošljemo povsem brezplačno.

Uživajte v prenovi doma ali gradnji Vaše nove hiške.

 

 

 

 

 

 

 

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

Zaščita stavb pred radonom

Strokovnjaki za izolacijo in celovit ponudnik izolacijskih programov vrhunske kakovosti za različne potrebe sodobnega gradbeništva in industrije.

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...
Alpod talne obloge