četrtek, 30 junija, 2022
DomaNa terasiObstojnost PVC ograje.

Obstojnost PVC ograje.

Podjetje Profil d.o.o. je podjetje s tradicijo, katerega zgodba traja že skoraj 80 let. Njihovi osrednji in najpomembnejši izdelki so plastični profili, nadometno instalacijski kanali, plastične letve za ograje in oporniki za vrtnine. S podporo moderne tehnologije izdelujejo natančne in kakovostne plastične elemente, s katerimi ustrežejo željam vsake stranke.

 

PVC ograje
PVC ograje so primerne za zunanjo uporabo, saj so odporne na različne vremeske vplive. Ob tem se izognemo različnim težavam, kot so rjavenje, trohnenje, vpijanje vlage, periodično obnavljanje z barvo, … Res je, da je začetna investicija nekoliko višja, pa vendar se zaradi daljše življenjske dobe in skoraj ničnih stroškov vzdrževanja le-ta zelo hitro povrne. PVC ograja sicer sestoji iz nosilne kovinske konstrukcije, ki je po želji lahko oblečena tudi v plastiko, ter PVC letev. Te so lahko poljubnih dolžih, dimenzij in barv. Tovrstna ograja se najpogosteje uporablja zunaj, in sicer za vrtove, terase, balkone, vse večkrat pa jo lahko najdemo tudi v notranjosti doma.

Vrste

  • 120/20
    Letev je široka 12 cm, debela 2 cm. Izdelana iz trdega PVC-ja in ojačana z osmimi prekati. Na voljo je v beli in rjavo-rdeči barvi, ali pa v barvi RAL lestvice, z ravnim ali polkrožnim zaključkom. Letve so lahko poljubnih dolžin.
  • 90/12
    Letev je široka 9 cm, debela 1,2 cm. Izdelana je iz trdega PVC-ja, ojačana s štirimi prekati. Na voljo je v beli in rjavo-rdeči barvi, ali pa v barvi RAL lestvice, z ravnim ali polkrožnim zaključkom. Letve so lahko poljubne dolžine.
  • 45/30
    Letev je široka 4,5 cm, debela 3 cm. Izdelana iz trdega PVC-ja, ojačana z dvema prekatoma. Na voljo je beli barvi, ter v barvi RAL lestvice, z ravnim ali piramidnim zaključkom. Letev je namenjena tudi za fasadni sistem, katera nadomesti lesene fasadne obloge.

 

Vsebino prispeval:
Profil d.o.o.
Veliki Štradon 9a
1000 Ljubljana

T: 01 429 30 00
profil.doo@siol.net
www.profildoo.si

 

UREDNIŠTVO PRIPOROČA -> preberite tudi “Razlika med Inoxin Alu ograjami“.


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...
Alpod talne obloge