Sodobni ALU ograjni in balkonski sistemi ­čĹç

Vodilo in sodoben pristop pri urejanju okolice narekuje, da naj bo oklica in z njo tudi ograja usklajena s celotno arhitekturo hi┼íe. V takem okolju se┬ábomo po─Źutili prijetno. Je pa ob urejanju oklice in ograjevanju dobro razmisliti, kak┼íne materiale vgraditi, da jih ne bo potrebno veliko vzdr┼żevati in ter da bo njihova uporabnost ─Źim dalj┼ía.┬áEna od prednosti ograjnih sistemov iz aluminija je prav gotovo, da ne potrebujejo vzdr┼żevanja, ob enem pa so oblikovno in estetsko zelo v skladu s sodobnimi trendi gradnje in zunanje ureditve. V nadaljevanju predstavljamo ALU profilne ograje ALUMERO.

 

ALU profilne ograje odlikuje trajnost ter sodobne in moderne linije ­čĹî

Trendi sodobnega ograjevanja prav gotovo stremijo k trajnim re┼íitvam. Vedno ve─Ź investitorjev se tako odlo─Źa za ograjne sisteme iz aluminija. Aluminijaste zlitine so ob─Źutno la┼żje od jeklenih, material pa je odporen proti vremenskim vplivom. Povr┼íinsko trdoto barve, njeno odpornost proti vremenskim vplivom in mehanskim po┼íkodbam┬á zagotavlja postopek pra┼ínega barvanja in su┼íenja. Tudi nosilna konstrukcija tak┼ínih ograj (stebri) so┬á izdelana iz aluminijaste zlitine, pritrdilni vijaki pa so iz nerjavnega jekla, kar pomeni dolgo ┼żiv┬şljenjsko dobo brez vsakr┼ínega vzdr┼żevanja. Ograje iz aluminija so tako korozijsko odporne (ne rjavijo) in so izjemno trdne, zato je po tovrstnih ograjah povpra┼íevanje najve─Źje.

 

Izberite va┼í stil ograje za dvori┼í─Źe ali balkon.

Pomembno je, da je ograja usklajena z videzom okolice, zato je izbor ustreznega modela ograje odvisen od arhitekturne zasnove hi┼íe. Modeli ograj se razlikujejo glede na vrsto polnila,┬á ki je lahko montirano v enem kosu kot plo┼í─Źa ali v obliki letvic, ki se razlikujejo po smeri monta┼że. Mo┼żni so tudi dekorativni dodatki. Proizvajalec ograjnih sistemov ALUMERO na trg ponuja naslednje tipe ograj:

 

Posebnost aluminijastih letev je tudi ta, da jih lahko na konstrukcijo pritrdimo tudi vodoravno, njihova povr┼íina pa je lahko obdelana tudi tako, da je na prvi pogled videti kot lesena. Zraven osnovne barve (naravni aluminij) je pri profilnih ograjah mo┼żen ┼íirok izbor barv po RAL barvni lestvici. Dejstvo je, da ograje iz aluminija ne potrebujejo nikakr┼ínega vzdr┼żevanja, njihova korozijska obstojnost je visoka, vsi vezni elementi so iz nerjave─Źega materiala, odlikuje jih izjemna stabilnost, lep estetski videz in dolga ┼żivljenjska doba, osnovni material aluminij je mo┼żno 100% reciklirati.

 

ALUMERO ponuja celovito rešitev. Vrtne ograje lahko kombinirate tudi z balkonskimi ograjami, prav tako so na voljo tudi enokrilna, dvokrilna ali drsna vrata v istem stilu.

 

 

Preprosta je tudi monta┼ża v lastni re┼żiji, je pa v primeru samostojne monta┼że potrebno upo┼ítevati┬á navodila in osnove za kakovostno monta┼żo.┬áKako pa je s pripravo stebri─Źkov in temeljev za postavitev ograjnega sistema? Globina in velikost temeljev sta odvisni od vi┼íine ograje ÔÇô temelj je v povpre─Źju ┼íirok 30 in globok 50 do 60 centimetrov, kar velja za ve─Źino ograj do tri metre vi┼íina. Pomembno je, da so vsi stebri v enaki vi┼íini in v enakih razmakih. Sama monta┼ża je potem dokaj enostavna.┬áRazli─Źne mo┼żnosti monta┼że ograjnih sistemov ALUMERO omogo─Źajo prilagajanje razli─Źnim podkonstrukcijam, le te lahko tako pritrjujete na stebri─Źke ali na zidano konstrukcijo, monta┼ża je mo┼żna tudi na obstoje─Źo konstrukcijo (konstrukcijo stare ograje) v primeru obnove.

 

­čĹë Predstavljene re┼íitve so na voljo┬ápri podjetju Alumero d.o.o.

 

Kontaktirajte ponudnika: Alumero d.o.o., Kolodvorska ulica 39, 2310 Slovenska Bistrica

02 8055 700 I┬áalumero@alumero.si I┬á┬á ┬áObi┼í─Źi spletno stran KLIK TUKAJ

 

 

 

 

 

 

­čĹÇ┬áPrelistajte tudi revijo na povezavi TUKAJ┬á

POZOR!┬áZa vas smo na 48 straneh zbrali ┼íe ve─Ź trenutno najbolj aktualnih re┼íitev za var─Źno, enostavno in sodobno obnovo va┼íega doma. Dobro si jih je ogledati┬á­čśë

 

 

Oglejte si ┼íe tele aktualne re┼íitve in ureditev va┼í dom ali okolico po najnovej┼íih trendih ­čĹç

SUPER ideje …za najlep┼íe urejeno okolico ­čśŹ

Razmišljate o gradnji bazena?

Enostavna rešitev postavitve škarpe.

Fasadni sistemi Caparol premikajo meje mogo─Źega

Za ve─Ź svetlobe in zraka tudi kadar so spu┼í─Źene

Postopek ─Źi┼í─Źenja lesa

­čśŹ Generalna obnova kamnite povr┼íine. Vrhunsko!

 

ÔśŁ Za ┼íe ve─Ź re┼íitev obi┼í─Źi vstopno stran. KLIK TUKAJ.

 

Avtor: Tanja Gosten─Źnik, urednica spletnega mesta

Deli ─Źlanek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: