3 VRHUNSKE NAPRAVE za ogrevanje, hlajenje in toplo vodo

O izbiri ustreznega sistema ogrevanja in hlajenja je dobro razmi┼íljati, takoj ko pri─Źnete s planiranjem obnove ali gradnje objekta. Izbira ogrevalnega sistema, sistema hlajenja in ogrevanja sanitarne vode je namre─Ź testno vezana na celostno prenovo oziroma stanje objekta in je pogojena z ┼żeljami po posameznika, glede na to kako udoben in energetsko var─Źen dom si ┼żeli. Pravo razmerje med vi┼íino investicije v ogrevalni sistem in njegovo energetsko u─Źinkovitostjo je klju─Źnega pomena. V nadaljevanju predstavljamo 3 re┼íitve, ki se najpogosteje vgrajujejo v sodoben dom in so po svojih lastnostih trenutno med najbolj dovr┼íenimi na trgu ­čĹç

 

┬á┬áToplotna ─Źrpalka┬áDaikin Altherma 3 H HT

Izjemna in estetsko dovr┼íena RE┼áITEV za ogrevanje va┼íega doma ­čĄę


V decembru 2019 je Daikin na trg predstavil NOVO toplotno ─Źrpalko Daikin Altherma 3 H HT in danes je ┼że na voljo tudi pri nas. Re┼íitev je izjemna. Odlikujejo jo ─Źiste linije, minimalizem in enostavnost. Je popolnoma prilagojena evropskim podnebnim razmeram, namenjena za vgradnjo v obstoje─Źe objekte in novogradnje, odli─Źna je tako za radiatorsko in talno ogrevanje. Zaradi svojega sodobnega dizajna, pa bo zunanja enota toplotne ─Źrpalke Daikin Altherma 3 H HT tudi zanimiv dodatek va┼íemu vrtu ali fasadi hi┼íe. Sodoben dizajn in elegantna oblika zunanje enote vas bo o─Źarala. Za svojo obliko je 2019 prejela mednarodno priznanje Red dot ­čĹî Informacije lahko pridobite v podjetju Seltron, zastopniku Daikin blagovne znamke, ki vam preko svojih poobla┼í─Źenih monterjev uredi tudi monta┼żo. Kontakt ponudnika in ve─Ź o predstavljeni re┼íitvi in njenih edinstvenih lastnostih, ki jih preprosto morate spoznati, preverite s KLIKOM TUKAJ.

 

 

┬áHLAJENJE:┬áPopolna klimatska naprava, ki navdu┼íuje ­čĹĆ

Sodobna Daikin Emura.┬áRe┼íitev za vro─Źe poletne dni in dogrevanje

Pri Seltronu so pravkar plasirali na trg klimatsko napravo nove generacije. Daikin Emura NAVDU┼áUJE in postavlja nove standarde tako pri delovanju kot v estetsko dovr┼íenem dizajnu.┬á Po poro─Źilu Zveze potro┼ínikov Slovenije ima zagotovilo, da je za polovico bolj u─Źinkovita od povpre─Źja in tudi do 80 odstotkov u─Źinkovitej┼ía od najslab┼íih klimatskih naprav. Avtomatsko se prilagaja gibanju ─Źloveka v prostoru in je zato idealna za bivalne in tudi za spalne prostore. S tehnologijo Daikin Flash Streamer pa je izpihan zrak 3-krat bolj ─Źist, zdrav in sve┼ż. Informacije lahko┬ápridobite┬áv podjetju Seltron, zastopniku Daikin blagovne znamke, ki vam preko svojih poobla┼í─Źenih monterjev┬áuredi tudi monta┼żo. Re┼íitev je izjemna. In kar je najbolj zanimivo, klimatska naprava Daikin Emura cenovno niti ni bistveno dra┼żja od ostalih malo bolj┼íih klimatski naprav.┬á Ve─Ź o edinstveni klimatski napravi preverite TUKAJ in si oglejte ┼íe VIDEO o tem kako deluje ­čĄę.

 

  TOPLA SANITARNA VODA: Vse rešitve niso enake

Toplotna ─Źrpalka SELTRON SAN v u─Źinkovitosti preka┼ía svoje tekmece ­čöÄ


Poleg ogrevanja objekta, predstavlja ogrevanje sanitarne vode drugi najve─Źji stro┼íek v dru┼żinskem prora─Źunu.┬áToplotna ─Źrpalka SELTRON SAN┬áza ogrevanje sanitarne vode nas je prepri─Źala. Resni─Źno nudi u─Źinkovito in maksimalno var─Źno ogrevanje sanitarne vode. Vgrajen ima namre─Ź edinstven sistem razslojevanja vode, kar daje uporabniku tudi do 20% ve─Ź razpolo┼żljive, na primerno temperaturo ogrete vode napram klasi─Źnim sistemom.┬á ­čĹî Ogrevanje sanitarne vode s toplotno ─Źrpalko SELTRON SAN je ob─Źutno cenej┼íe napram ogrevanju sanitarne vode z elektri─Źnim bojlerjem tudi, kadar v polovici sezone ogrevate sanitarno vodo preko centralnega ogrevalnega sistema. Prihranek ob vgradnji, za 4 ─Źlansko dru┼żino lahko zna┼ía do 570,00ÔéČ /leto.┬áInformacije lahko┬ápridobite┬áv podjetju Seltron, zastopniku Daikin blagovne znamke, ki vam preko svojih poobla┼í─Źenih monterjev┬áuredi tudi monta┼żo. Ve─Ź o predstavljeni re┼íitvi preverite s KLIKOM TUKAJ.

 

­čĹë Raziskali smo kaj trenutno na trgu izstopa, o re┼íitvah za ogrevanje, hlajenje in pripravo sanitarne vode smo govorili s strokovnjaki podjetja Seltron. Njihove informacije so res relevantne, ne favorizirajo posameznih re┼íitev, ampak priporo─Źajo optimalno glede na potrebe objekta in uporabnika.┬á Za podro─Źje ogrevanja namre─Ź ponujajo celoten nabor re┼íitev, vse od naprednih plinskih in peletnih kotlov, kotlov na trdo gorivo pa vse do ogrevanja z obnovljivimi viri. Na povezavi TUKAJ (KLIK) si lahko celo sestavite va┼í ogrevalni sistem in to v le nekaj korakih.

 

 

Za INFORMACIJE IN MONTA┼ŻO kontaktirajte ponudnika:┬áSeltron d.o.o., Tr┼ża┼íka cesta 85 A, SI-2000 Maribor

02 671 96 00   I   info@seltron.si   I    www.seltron.si 

 

 

 

­čĹÇ┬áPrelistajte tudi revijo s preko 80 TOP re┼íitvami za gradnjo ali obnovo­čĹç

 

 

V kolikor gradite, urejate dom ali okolico pa nikar ne spreglejte še teh edinstvenih REŠITEV: 

8 Premetenih Idej Za Sodoben DomÔÇŽ

IZZIV: Ureditev majhne kopalnice ­čśŹ

Notranja vrata in aktualni trendi ­čĄę

Vgradnja prezra─Źevalnega sistema

­čśŹ Generalna obnova kamnite povr┼íine. Vrhunsko!

Multifunkcionalna roleta FALCON ­čĹî

 

7 poletnih idej za ureditev vaše terase

 

­čĄę┬á┼áE VE─î aktualnih re┼íitev┬á najde┼í na VSTOPNI STRANI.┬áKLIK TUKAJ

 

Avtor: Tanja Gosten─Źnik, urednica spletnega mesta

Deli ─Źlanek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar:

Va┼í e-naslov ne bo objavljen. * ozna─Źuje zahtevana polja