nedelja, 27 novembra, 2022
DomaOgrevanje3 VRHUNSKE NAPRAVE za ogrevanje, hlajenje in toplo vodo

3 VRHUNSKE NAPRAVE za ogrevanje, hlajenje in toplo vodo

O izbiri ustreznega sistema ogrevanja in hlajenja je dobro razmišljati, takoj ko pričnete s planiranjem obnove ali gradnje objekta. Izbira ogrevalnega sistema, sistema hlajenja in ogrevanja sanitarne vode je namreč testno vezana na celostno prenovo oziroma stanje objekta in je pogojena z željami po posameznika, glede na to kako udoben in energetsko varčen dom si želi.

Pravo razmerje med višino investicije v ogrevalni sistem in njegovo energetsko učinkovitostjo je ključnega pomena. V nadaljevanju predstavljamo 3 rešitve, ki se najpogosteje vgrajujejo v sodoben dom in so po svojih lastnostih trenutno med najbolj dovršenimi na trgu 👇

  Toplotna črpalka Daikin Altherma 3 H HT

Izjemna in estetsko dovršena REŠITEV za ogrevanje vašega doma 🤩


V decembru 2019 je Daikin na trg predstavil NOVO toplotno črpalko Daikin Altherma 3 H HT in danes je že na voljo tudi pri nas. Rešitev je izjemna. Odlikujejo jo čiste linije, minimalizem in enostavnost. Je popolnoma prilagojena evropskim podnebnim razmeram, namenjena za vgradnjo v obstoječe objekte in novogradnje, odlična je tako za radiatorsko in talno ogrevanje. Zaradi svojega sodobnega dizajna, pa bo zunanja enota toplotne črpalke Daikin Altherma 3 H HT tudi zanimiv dodatek vašemu vrtu ali fasadi hiše. Sodoben dizajn in elegantna oblika zunanje enote vas bo očarala. Za svojo obliko je 2019 prejela mednarodno priznanje Red dot 👌 Informacije lahko pridobite v podjetju Seltron, zastopniku Daikin blagovne znamke, ki vam preko svojih pooblaščenih monterjev uredi tudi montažo. Kontakt ponudnika in več o predstavljeni rešitvi in njenih edinstvenih lastnostih, ki jih preprosto morate spoznati, preverite s KLIKOM TUKAJ.

 HLAJENJE: Popolna klimatska naprava, ki navdušuje 👏

Sodobna Daikin Emura. Rešitev za vroče poletne dni in dogrevanje

Pri Seltronu so pravkar plasirali na trg klimatsko napravo nove generacije. Daikin Emura NAVDUŠUJE in postavlja nove standarde tako pri delovanju kot v estetsko dovršenem dizajnu.  Po poročilu Zveze potrošnikov Slovenije ima zagotovilo, da je za polovico bolj učinkovita od povprečja in tudi do 80 odstotkov učinkovitejša od najslabših klimatskih naprav. Avtomatsko se prilagaja gibanju človeka v prostoru in je zato idealna za bivalne in tudi za spalne prostore. S tehnologijo Daikin Flash Streamer pa je izpihan zrak 3-krat bolj čist, zdrav in svež. Informacije lahko pridobite v podjetju Seltron, zastopniku Daikin blagovne znamke, ki vam preko svojih pooblaščenih monterjev uredi tudi montažo. Rešitev je izjemna. In kar je najbolj zanimivo, klimatska naprava Daikin Emura cenovno niti ni bistveno dražja od ostalih malo boljših klimatski naprav.  Več o edinstveni klimatski napravi preverite TUKAJ in si oglejte še VIDEO o tem kako deluje 🤩.

  TOPLA SANITARNA VODA: Vse rešitve niso enake

Toplotna črpalka SELTRON SAN v učinkovitosti prekaša svoje tekmece 🔎


Poleg ogrevanja objekta, predstavlja ogrevanje sanitarne vode drugi največji strošek v družinskem proračunu. Toplotna črpalka SELTRON SAN za ogrevanje sanitarne vode nas je prepričala. Resnično nudi učinkovito in maksimalno varčno ogrevanje sanitarne vode. Vgrajen ima namreč edinstven sistem razslojevanja vode, kar daje uporabniku tudi do 20% več razpoložljive, na primerno temperaturo ogrete vode napram klasičnim sistemom.  👌 Ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko SELTRON SAN je občutno cenejše napram ogrevanju sanitarne vode z električnim bojlerjem tudi, kadar v polovici sezone ogrevate sanitarno vodo preko centralnega ogrevalnega sistema. Prihranek ob vgradnji, za 4 člansko družino lahko znaša do 570,00€ /leto. Informacije lahko pridobite v podjetju Seltron, zastopniku Daikin blagovne znamke, ki vam preko svojih pooblaščenih monterjev uredi tudi montažo. Več o predstavljeni rešitvi preverite s KLIKOM TUKAJ.

👉 Raziskali smo kaj trenutno na trgu izstopa, o rešitvah za ogrevanje, hlajenje in pripravo sanitarne vode smo govorili s strokovnjaki podjetja Seltron. Njihove informacije so res relevantne, ne favorizirajo posameznih rešitev, ampak priporočajo optimalno glede na potrebe objekta in uporabnika.  Za področje ogrevanja namreč ponujajo celoten nabor rešitev, vse od naprednih plinskih in peletnih kotlov, kotlov na trdo gorivo pa vse do ogrevanja z obnovljivimi viri. Na povezavi TUKAJ (KLIK) si lahko celo sestavite vaš ogrevalni sistem in to v le nekaj korakih.

Za INFORMACIJE IN MONTAŽO kontaktirajte ponudnika: Seltron d.o.o., Tržaška cesta 85 A, SI-2000 Maribor

02 671 96 00   I   info@seltron.si   I    www.seltron.si 


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

Naravna osvetlitev s sistemom Solatube®. Izjemno!

Z napredno tehnologijo lahko vzpostavimo sistem osvetlitve z naravno svetlobo Solatube, ki zagotavlja več svetlobe od običajnih veliko večjih svetlobnikov.

Ne mečite denarja skozi okno: prezračujte pametno in znižajte stroške

Revolucionarna Lunosova prezračevalna enota i-Vent, ki jo upravljate s pomočjo mobilne aplikacije, zagotavlja pametno prezračevanje, ki je učinkovito in brez toplotnih izgub. Sedaj v akciji Prezračimo Slovenijo do 50 % ceneje.

VIDEO VSEBINE

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...