window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

PRILOŽNOST ZA RAZSTAVLJAVCE NA 56. MOS!

Sejem MOS: priložnost za nove stike, trajnostne rešitve in širitev poslovanja.

Sejem MOS je prostor priložnosti za vas in vaše podjetje, da vzpostavite osebni stik z novimi strankami in poslovnimi partnerji ter vzdržujete in negujete stike z že obstoječimi partnerji. Z razstavljanjem na sejmu MOS si zagotovite edinstveno priložnost za predstavitev vaših izdelkov ali storitev na največjem sejemskem dogodku v regiji. Lahko se povežete tudi s tujimi obiskovalci in mednarodnimi podjetji, ki v veliko primerih pomenijo odlično odskočno desko za širitev na mednarodni trg.

Za vas bo posebej zanimiv segment MOS DOM, kjer bomo poseben poudarek namenili pomembnosti trajnostnih energetskih rešitev. Ta segment nagovarja vse posameznike in družine, ki načrtujejo gradnjo ali obnovo svojega doma ter iščejo načine za zmanjšanje energetske porabe in prispevanje k okoljski trajnosti. Predstavljeni bodo inovativni materiali in tehnologije, ki izboljšujejo kakovost bivanja in zmanjšujejo negativen vpliv na okolje, obiskovalci pa bodo spoznali različne rešitve za učinkovito zmanjšanje porabe energije v gospodinjstvih, vključno z izolacijskimi materiali, energetsko učinkovitimi okni in vrati ter sodobnimi ogrevalnimi sistemi.

Posebej za oglaševalce v reviji Gradnja in Obnova smo pripravili izjemno ponudbo in rezervirali OMEJENO ŠTEVILO RAZSTAVNIH PROSTOROV, na katere vam nudimo KAR 10 % POPUSTA NA NEOPREMLJEN PROSTOR! Akcija velja DO 15. JULIJA 2024 in ni združljiva z ostalimi popusti.  Ta posebna ugodnost je redka priložnost, ki vam omogoča, da prihranite pri predstavitvi svojega podjetja na tako odmevnem poslovno-sejemskem dogodku.

Poleg MOS DOM bodo predstavljeni še 4 drugi segmenti:

  • MOS TURIZEM: Bogata ponudba trajnostnega in zelenega turizma, kulinarike, kolesarjenja, pohodništva in alpinizma ter kampinga in karavaninga.
  • MOS PLUS: Ta segment zajema izdelke in storitve za prosti čas, zdrav način življenja, e-mobilnost in slovenske modne trende.
  • MOS TEHNIKA ENERGETIKA IN DIGITALIZACIJA: Tukaj najdete opremo in orodja za podjetja in domače mojstre, profesionalne energetske rešitve in do okolja prijazno tehnologijo ter druge digitalne rešitve.
  • MOS B2B in FESTIVAL POKLICEV: Festival poklicev bo zanimiv za osnovnošolce in srednješolce, saj bodo lahko spoznali različne poklice, praktične prikaze in svetovalce, ki jim bodo odgovorili na vsa vprašanja, svoj prostor pa bodo našli tudi različni podjetniki, ki bodo tukaj zagotovo stkali pomembne poslovne vezi.

Ne zamudite te priložnosti in pohitite, saj se mesta hitro polnijo!

 

Mos Dom Popust 750x200px

 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]