window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

Eleganca v notranjosti: Kotni kamin v Alpine Chalet-u, vgrajen s stilom s strani Pečarstva Hrovat

Z vprašanjem udobja, topline in estetike se vsakodnevno soočamo pri opremljanju naših domov. Vendar pa iskanje popolne rešitve ni vedno enostavno. S podjetjem Pečarstvo Hrovat, specializiranim za oblikovanje in izdelavo različnih kaminov, lončenih peči ter drugih ogrevalnih naprav, se odpre svet elegantnih rešitev za ustvarjanje brezskrbnega domačega okolja. To so prepoznali tudi lastniki idilične hiške v Gozd Martuljku in vgradnjo kamina prepustili njim.

 

Pristop Pečarstva Hrovat sega dlje od zgolj ogrevanja prostorov. Vsaka rešitev, ki jo ponujajo, je zasnovana tako, da združuje funkcionalnost s slogom, ustvarjajoč harmonijo med udobjem in estetiko. Njihovi izdelki, kot so kamini, peči na drva, kaminske obloge in drugi dodatki, ne nudijo le topline, ampak tudi dopolnjujejo notranjost prostora.

Z raznolikimi možnostmi oblikovanja in uporabo različnih materialov, kot so kamen, keramika, kovina in les, Pečarstvo Hrovat omogoča strankam, da izrazijo svoj osebni slog in okus v svojem domu. Njihovi strokovnjaki vam bodo pomagali pri vsakem koraku, od svetovanja pri izbiri do popolne namestitve in vzdrževanja. Ne glede na to, ali želite ustvariti rustikalno vzdušje v podeželskem domu ali dodati sodoben pridih v mestnem stanovanju, Pečarstvo Hrovat ponuja rešitve, ki bodo vaš dom spremenile v brezskrbno zatočišče, kjer se boste počutili udobno in domače.

 

Kotni kamin v Alpine Chalet-u, vgrajen s stilom s strani Pečarstva Hrovat

 

Vgradnja kotnega kamina v Alpine Chalet-u

Predstavljamo vam čudovit kotni kamin, ki kraljuje v Alpine Chalet-u, idilični alpski hiški, ki se nahaja v Gozd Martuljku. Ta hiška, ki je resnično prečudovita, je bila tudi predstavljena v oddaji Ambienti. Pečarstvo Hrovat je prevzelo projekt vgradnje kamina, zagotavljajoč tako funkcionalnost kot tudi estetski videz.

Kamin SKH09 Premium z Brunner dvižnimi vrati, izbran s strani Pečarstva Hrovat, omogoča lažjo in elegantnejšo uporabo. Srce kamina predstavlja kaminski vložek Brunner AK Eck 38/86/36, ki ga je Pečarstvo Hrovat skupaj z naročnikom izbralo zaradi vrhunske kvalitete izdelave ter delovanja in enostavne uporabe.

Naročniki so poskrbeli za dobavo in vgradnjo kamnitih elementov in lesenega tramu, kar je dodalo svojevrsten pridih naravnosti. Kurišče, obloženo s sodobnim sivim kamnom, ter masiven les nad kuriščem sta pripomogla k občutku domačnosti in topline.

Projekt vgradnje kamina je bil izpeljan popolnoma po merah naročnika s strani mojstrov Pečarstva Hrovat, kar je zagotovilo, da se kamin popolnoma prilega in dopolnjuje notranjo estetiko Alpine Chalet-a.

 

Tehnične Specifikacije Kotnega Kamina – SKH09 Premium
Toplotna moč: 5-9 kW
Mere kamina DVIŽNO (Š × G × V): 110 × 60 × 200 cm
Mere vrat (Š × G × V): 73 × 36 × 37 cm
Izhod dimnih plinov: Ⲫ 200 mm
Dovod zraka: Ⲫ 150 mm
Kaminski vložek: Brunner Architektur-Kamin AK 38/86/36 (dvižno odpiranje)

 

Xr:d:dafw3os4rku:65,j:5365329128292853699,t:24012010

 

 

Odkrijte, kako Pečarstvo Hrovat lahko vaš dom spremeni v brezskrbno zatočišče, kjer se boste počutili udobno in domače. Obiščite njihovo spletno stran in odkrijte, kako lahko ustvarite svoj unikaten stil z njihovimi kaminimi in pečmi. Naj bo vaš dom odsev vaše osebnosti in udobja.

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title