window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

Kako ustvariti prijetno delovno okolje v pisarni? WindFree™ klimatska naprava je odlična rešitev

Ustvarjanje prijetnega delovnega okolja v pisarni je lahko ključno za povečanje produktivnosti, motivacije in zadovoljstva pri delu. Ustrezna osvetlitev, udobno pohištvo in dobro nadzorovana temperatura pomagajo ohranjati visoko raven koncentracije ter omogočajo, da se bolje osredotočimo na svoje delo in naloge. S prihodom poletja in velikih vročin je optimalna pisarniška temperatura ena od nepogrešljivih prioritet. Klimatske naprave so skozi leta dosegle visoko raven tehnoloških zmogljivosti, od večje energetske učinkovitosti v primerjavi s prejšnjimi modeli, natančnega upravljanja temperature, izboljšanih sistemov filtracije do dodatnih naprednih funkcionalnosti, pri čemer zagotovo izstopajo Samsung WindFree™ klimatske naprave.

 

Napredna tehnologija za vrhunsko učinkovitost hlajenja

Samsung WindFree™ klimatske naprave združujejo praktičnost, učinkovitost in udobje ter ponujajo uporabnikom napredno tehnologijo, ki ustvarja prijetno in enakomerno hladno okolje v vsakem prostoru. Skrivnost WindFree™ tehnologije hlajenja je v tisočih mikro luknjicah, skozi katere se enakomerno širi svež zrak po prostorih, kar zagotavlja prijetno bivalno in delovno okolje brez neprijetnega hladnega prepiha. Ekstremne temperaturne razlike, kot so vroča ali hladna območja, lahko povzročijo nelagodje, utrujenost in zmanjšano produktivnost. Ko je delovni prostor enakomerno ohlajen, se lahko osredotočimo na svoje delo brez motenj zaradi neprijetnih temperaturnih razlik, kar posledično prispeva k dobremu počutju in zdravju. Ohranjanje prijetne in stabilne temperature zmanjšuje tveganje za zdravstvene težave. Tri-Care Filter, ki skrbi za čist zrak ter odstranjuje neumorne delce prahu in vlaken.

 

Samsung Napredna Tehnologija

 

WindFree™ tehnologija hlajenja omogoča tudi blago in nežno distribucijo zraka ter zagotavlja enakomerno hlajenje celotnega prostora skozi opcijo mirni zrak, kar rezultira v enakomerno in prijetno hladnem okolju ter deluje izjemno tiho, kar minimizira ambientalni hrup. Na ta način se lahko osredotočimo na svoje naloge in hkrati uživamo v svežini in udobju delovnega prostora brez nepotrebnih motenj. Samsung WindFree™ linija klimatskih naprav odraža kontinuirane napore podjetja, da svojim uporabnikom zagotovi praktične in visoko učinkovite naprave za vsak prostor, kar potrjuje tudi dejstvo, da vsak model prestane zahtevne teste v zvočno izolirani komori, da se zagotovi nizka raven hrupa in izboljša uporabniška izkušnja.

 

Popolna kombinacija energetske učinkovitosti in modernega dizajna

Energetsko učinkoviti izdelki porabijo manj energije za opravljanje iste naloge v primerjavi z manj učinkovitimi alternativami, kar ima za posledico manjšo obremenitev energetskih virov, prispeva k ohranjanju okolja in zagotavlja znatne prihranke denarja. Klasične klimatske naprave pogosto uporabljajo preproste termostate, ki nimajo natančnega nadzora temperature, kar pomeni, da je naprava lahko preveč ali premalo aktivna, porabljajoč energijo za hlajenje ali ogrevanje izven potrebnega območja. Kot vodilni v razvoju inovativnih tehnologij je Samsung to težavo zlahka rešil. Ko klimatska naprava deluje v načinu WindFree™, zunanja enota porabi minimalno moč, porabljajoč manj električne energije v primerjavi z načinom hitrega hlajenja. Na ta način so uporabniki lahko prepričani v dolgoročno in brezskrbno hlajenje skozi ves dan.

 

 

WindFree™ linija ima vgrajen tudi senzor zaznavanja gibanja, poleg tega pa aplikacija Samsung SmartThings za upravljanje prek Wi-Fi omogoča maksimalno prilagodljivost in optimizacijo delovanja. Z drugimi besedami, z nekaj dotiki lahko preprosto in hitro prilagodite delovanje naprave vsem specifičnim zahtevam, medtem ko bo umetna inteligenca predlagala najboljše možnosti delovanja z analizo pogojev v prostoru in vzorcev uporabe. Tudi, če senzor gibanja ne zazna nobenega premikanja 20 minut, se samodejno preklopi v WindFree™ način delovanja za varčevanje z energijo in optimalno delovanje. Z integracijo pametnega pomočnika Bixby 2.0 ta klimatska naprava prinaša napredno tehnologijo in praktičnost na popolnoma novo raven. Njegovo glasovno upravljanje vam omogoča, da uživate v popolnem nadzoru in udobju brez napora, kar ustvarja idealno delovno okolje v vsakem trenutku.

 

Windfreetm Digital Campaign Phase3 Lifestyle Cut Saving

 

Niz naprednih funkcij, ki zagotavljajo praktičnost, okoljsko prijaznost in enostavno uporabo, prinaša tudi inovativni daljinski upravljalnik SolarCell, ki se ponaša s solarnim polnjenjem, tankim dizajnom in dolgo življenjsko dobo baterije. Integrirani solarni panel na zadnji strani naprave uporablja neposredno svetlobo za napajanje baterije daljinskega upravljalnika, ki lahko traja do dve leti, s čimer odpravlja potrebo po tradicionalnih baterijah in zmanjšuje negativni vpliv na okolje ter prispeva k trajnostnemu poslovanju.

Samsung klimatske naprave so estetsko privlačne in prispevajo k vizualnemu vtisu delovnega prostora ter ustvarjajo vtis profesionalnosti, sofisticiranosti in sodobnosti. Notranja enota klime je modernega dizajna, ki se zlahka vklopi v koncept vsakega delovnega prostora, medtem ko je zunanja enota funkcionalna in diskretna. Kombinacija estetike, funkcionalnosti, inovacij, prilagodljivosti in kakovosti izdelave, potrjena z številnimi nagradami, naredi Samsung WindFree™ klimatske naprave ultimativno izbiro za delovno okolje oziroma vse uporabnike, ki iščejo visoko raven zmogljivosti, praktičnosti in zadovoljstva.

 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title