Revolucionarna zunanja žaluzija KRATER: Novi standard v modernem oblikovanju in funkcionalnosti

Roletarstvo Medle, vodilni proizvajalec rolet in žaluzij, predstavlja svojo inovacijo, zunanjo žaluzijo KRATER. Ta postavlja nov standard v kompaktnem dizajnu, funkcionalnosti in cenovni dostopnosti na trgu.

Kozmonavt Krater

Krater je več kot le običajna zunanja žaluzija. S svojim modernim dizajnom ne sledi trendom, temveč jih narekuje. Ne le, da je estetsko privlačna, ampak tudi tehnično dovršena.

Med ključnimi lastnostmi so:

Podometna ali vidna vgradnja: Prilagodljiva možnost vgradnje, ki se prilagaja vašim potrebam in estetskim zahtevam.

Univerzalna vgradnja: Neodvisna od izvedbe fasade, kar omogoča enostavno integracijo v različne arhitekturne stile.

Enostavna montaža v nekaj korakih: Hitra in enostavna namestitev, ki prihrani čas in denar.

Celoten sistem vstavljen v omarico: Zagotavlja brezhibno delovanje in estetsko dovršenost že ob prvi uporabi.

Enostavna fasaderska obdelava špalet: Omogoča profesionalno in estetsko privlačno končno obdelavo.

Možnost vgradnje rolo komarnika: Fleksibilna opcija, ki vam omogoča dodatno zaščito pred insekti brez kompromisov pri dizajnu.

Poljuben profil zunanje žaluzije: Prilagodljivost v oblikovanju, ki vam omogoča, da ustvarite popolnoma prilagojeno rešitev za vaš dom.

 

 

Upravljanje

Žaluzije Krater lahko upravljamo ročno, s stikalom, z daljinskim upravljalnikom ali preko sistema pametnega doma.

 

Zunanja žaluzija Krater predstavlja sinergijo med estetiko, funkcionalnostjo in inovativnostjo, ki bo vašemu domu dodala vrednost in stil.

Kako pa je naš Kozmonavt prepoznal prednosti žaluzije Krater?

 

Kozmonavtova soba je polna vesoljskih rekvizitov: teleskop, luna, raketa, planeti … Vsak večer se pripravi na svojo pustolovščino v pižami z zvezdami in luno. Na nočni omarici ima poseben kozarec, ki ga napolni s sončno energijo čez dan. V njem je snov, ki se sveti v temi in ustvarja miniaturno galaksijo. Proti večeru, deček vzame daljinec in spusti zunanje žaluzije KRATER. Te učinkovito zatemnijo prostor in mu omogočijo popolno doživetje vesolja. Deček vzame kozarec in ga občuduje kot svojo lastno zvezdo. Nato dvigne pogled proti stropu in zagleda čudovit prizor: celoten strop je poslikan s fosforescentnimi barvami, ki se zdaj svetijo kot prava Rimska cesta. Deček je navdušen nad svojim vesoljem v sobi. Zahvaljujoč našim žaluzijam KRATER lahko vsako noč potuje med zvezdami in uresničuje svoje sanje.

Galerija slik:

 

 

Za več informacij obiščite spletno stran podjetja Roletarstvo Medle www.medle.si ali nas kontaktirajte za osebno svetovanje na telefonski številki 07 39 30 930 ali e-naslovu info@medle.si.

Vljudno vabljeni v izbrani salon!

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title