Izjemna ponudba žarov: Weber, Napoleon, Broilking

Peka na žaru je postala zelo priljubljena v svetu kulinarike, saj združuje druženje in odlično hrano pod prostim nebom. A preden se odločite za nakup žara, je pomembno razumeti, na kaj biti pozoren, kakšne so razlike med različnimi vrstami in katere so prednosti ter slabosti posameznih izvedb. V nadaljevanju prispevka vam predstavljamo celovit pregled, ki vam bo pomagal izbrati popoln žar za vaše potrebe in želje.

Weber Gorenc Zari Wwr.drva.info.si Bbq Piknik Picnic Grill Electric.jpg (1)

 

Pri izbiri med plinskim žarom, žarom na oglje in električnim žarom je ključno upoštevati vaše osebne preference, potrebe in življenjski slog. Plinski žari so priljubljeni zaradi svoje enostavne uporabe in hitrega segrevanja, kar je še posebej priročno za tiste, ki nimajo veliko časa za pripravo obrokov. Poleg tega omogočajo natančno nadzorovanje temperature, kar je ključno za dosego popolno pečenih jedi.

Po drugi strani pa žar na oglje prinaša edinstven okus in aromo hrani, ki jo pripravljate. Pravi ljubitelji žara cenijo ritual priprave na oglju in uživajo v tradicionalnem pristopu k peki na žaru. Žari na oglje so tudi prenosni in primernejši za uporabo na prostem, kjer morda ni električnega priključka.

Električni žari so odlična izbira za tiste, ki živijo v stanovanjskih ali mestnih okoljih, kjer uporaba plinskega ali žara na oglje ni vedno mogoča ali dovoljena. So enostavni za uporabo in ne zahtevajo skladiščenja in uporabe plina ali oglja, kar olajša čiščenje in vzdrževanje. Poleg tega električni žari omogočajo natančno nadzorovanje temperature, kar je ključno za dosego enakomerno pečenih jedi, in so prijazni do okolja, saj ne povzročajo dima ali izpušnih plinov.

 

ADUT med žari, plinski žar Weber. Oglejte si model z opcijo pametnega upravljanja

Plinski žari Weber, so žari prihodnosti s popolnoma sodobnim dizajnom. Odlikuje jih izjemna kakovost, na voljo so različni modeli, od najmanjšega premičnega pa vse do takšnega s pametnim upravljanjem (izjemno!). Weber žari so narejeni iz kvalitetnega ameriškega jekla, ki ga pri 870˚C s posebnim postopkom prekrijejo s plastjo porcelana. Zaradi tega postopka je žar varen pred rjo in omogoča veliko boljši izkoristek toplote. Preverite celotno ponudbo v spletni trgovini s KLIKOM TUKAJ.

 

 

Edinstveni litoželezni sači za odlično in okusno peko

Narejeni so iz najkakovostnejšega litega železa, so izredno robustni in vzdržljivi. V njih se vsaka jed zelo dobro speče. Pod peko lahko na prav edinstven način odlično in okusno spečemo vse od dišečega kruha, hobotnice in piščanca do slastne pečenke in hrustljave pice. Dobrote izpod peke vas zapeljejo z značilnim okusom in vonjem, saj se hrana in začimbe med peko v notranjosti posode fino pomešajo, vse tekočine in dišave pa ohranijo. Kuhanje pod peko ima svoj čar. Na voljo so različni modeli, cene so nadvse ugodne. Preverite ponudbo v spletni trgovini.

 

 

Celoten izbor podjetja si oglejte v spletni trgovini www.drva.info/zari

Kontaktirajte prodajalca: Ingles d.o.o.

051 359 555   I   info@drva.info  I  www.drva.info

 

 

 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title