Roleta Falcon – Vrhunski izdelek za vesoljsko doživetje

Roleta Falcon, revolucionaren izdelek podjetja Roletarstvo Medle, predstavlja popolno kombinacijo estetike, funkcionalnosti in varnosti, ki obogati vsak prostor. Z inovativno zasnovo, ki omogoča do 700 % več svetlobe in zračnosti, ter elektromotornim pogonom za udobno upravljanje, Roleta Falcon ustvarja vesoljsko doživetje kar v udobju doma.

NOVA DIMENZIJA SENČENJA

Roleta Falcon je revolucionaren in patentiran izdelek podjetja Roletarstvo Medle, ki združuje najboljše lastnosti rolet in žaluzij v enem produktu. Zaradi svoje inovativne zasnove roleta Falcon predstavlja vrhunsko izbiro tudi za zahtevne uporabnike.

 

 

Ta premium roleta je izdelana iz visokokakovostnega aluminija, pri čemer so lamelne plošče bistveno debelejše in močnejše kot pri običajnih roletah. Poleg tega so lamele polnjene z izolacijo, kar zagotavlja odlično toplotno izolacijo in s tem pripomore k energetski učinkovitosti prostora.

Zahvaljujoč serijsko priloženim protivlomnim vzmetem, roleta Falcon nudi dodatno varnost, tudi v režimu zračenja, kar je izjemno pomembno za varovanje doma in preprečevanje morebitnih vlomov.

Poleg svojih protivlomnih lastnosti je roleta Falcon tudi multifunkcionalna. Omogočajo popolno kontrolo nad svetlobo in zasebnostjo ter zagotavljajo termično zaščito pred pregrevanjem prostora v vročih poletnih mesecih.

 

 

Strojno eritirana izvedba zagotavlja tišje in zanesljivejše delovanje, medtem ko je enostavno vzdrževanje še dodaten plus za uporabnike.

Roleta Falcon je tako popolna kombinacija estetike, funkcionalnosti in varnosti, ki zadovolji tudi najbolj zahtevne okuse.

Inovativna zasnova omogoča kar 700 % več svetlobe v primerjavi z običajnimi roletami, kar prostoru daje občutek prostornosti in svetlobe. Poleg tega so tudi 700 % bolj zračne, kar pripomore k boljšemu prezračevanju in udobju bivanja. Na fotografiji je razvidna primerjava rolete Falcon z navadno roleto.

Primerjava Falcon Standard

FOTO: primerjava-Falcon-standard

Njihov premium videz je rezultat visokokakovostnih materialov in brezhibne izdelave. Aluminijaste lamelne plošče so oblikovane tako, da ustvarjajo sodoben in eleganten videz, ki se odlično prilega vsakemu okolju. S tem roleta Falcon ne samo izboljša funkcionalnost prostora, temveč ga tudi estetsko obogati.

Roleta Falcon se upravlja z elektromotornim pogonom, ki preprečuje toplotne izgube. Lahko jo krmilimo prek stikala ali z daljinskim upravljalnikom. Časovne ure omogočajo samodejno dviganje ali spuščanje senčil. S klimatskimi senzorji se prilagajajo vremenskim razmeram. Z Elero Centero sistemom pa jih lahko upravljamo preko pametnih telefonov.

 

 

 

Pričarajte vesolje v svoj dom!

Sanjate o potovanju v vesolje? Želite doživeti čarobnost zvezd in planetov? Z našimi roletami in žaluzijami, narejenimi po visokih standardih in z napredno tehnologijo, lahko ustvarite svojo lastno vesoljsko avanturo kar v udobju svojega doma. Ali ste že videli, kako naš mladi kozmonavt raziskuje neskončno prostranstvo? S pomočjo naših produktov lahko v prostoru spreminja svetlobo in uživa v pogledu na zvezde ali pa se vrne na Zemljo, ko ga mama pokliče na kosilo.

 

Kozmonavt (1)

www.medle.si/kozmonavt

 

 

Več  informacij:

 07 / 3 930 930

info@medle.si

Vabljeni k obisku izbranega salona https://www.medle.si/razstavni-saloni/

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title