Lesena gradnja: Vaša odločitev za trajnost in udobje

Pri gradnji novega doma se vedno postavlja vprašanje, kateri gradbeni material izbrati. Medtem ko je na trgu na voljo več možnosti, je lesena gradnja postala vse bolj priljubljena zaradi svojih številnih prednosti. Podjetje Montažne hiše Javušnik se specializira za leseno gradnjo, in v tem članku bomo raziskali prednosti, ki jih prinaša ta trajnostna in estetsko privlačna možnost gradnje.

 

Les je okolju prijazen material, saj omogoča graditeljem omogoča visok standard udobnega bivalnega ali delovnega okolja ob minimalnih stroških v celotnem življenjskem ciklu. Poraba energije in s tem povezani stroški so danes eden izmed najpomembnejših elementov, na katere  pomislimo, ko se odločamo za gradnjo hiše.

Značilnost montažnih hiš je, da se posamezni deli izdelajo v delavnici. Na gradbišču se hiša samo sestavi. Gradnja poteka hitro, saj se lahko vselite že v nekaj mesecih od pridobitve gradbenega dovoljenja. Gradnja je bolj ekonomična, saj je malo odpadnega materiala. Montažne hiše spadajo v skupino nizkoenergijskih montažnih hiš kar ob dejstvu, da se goriva dražijo ni zanemarljiv podatek.

Materiali, ki jih pri gradnji uporabljajo v podjetju Javušnik d.o.o. vam zagotavljajo najvišjo kvaliteto bivanja, odločitev za montažno hišo Javušnik ni več težka!

 

 

PREDNOSTI MONTAŽNIH HIŠ JAVUŠNIK

Poleg prednosti lesene gradnje, Montažne hiše Javušnik prinašajo še dodatne koristi, ki jih je vredno upoštevati pri izbiri ponudnika za gradnjo vašega novega doma. Z večletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem v gradbeništvu, podjetje Javušnik zagotavlja visoko kakovost izdelkov in storitev.

IZKUŠNJE IN ZANESLJIVOST

Montažne hiše Javušnik so sinonim za strokovnost, zanesljivost in kakovost. S svojimi bogatimi izkušnjami v gradbeništvu in številnimi zadovoljnimi strankami so postali zaupanja vreden partner pri gradnji novih domov. Njihova predanost in natančnost zagotavljata, da bo gradnja vaše nove hiše potekala gladko in brez težav.

PRILAGOJENOST IN FLEKSIBILNOST

Montažne hiše Javušnik se zavzemajo za prilagodljivost in fleksibilnost pri izpolnjevanju želja strank. Z izbiro njihovega podjetja boste deležni osebnega pristopa in strokovnega svetovanja v vsakem koraku gradnje. Njihova ekipa vam bo stala ob strani pri načrtovanju in izvedbi vašega doma, da bo ta popolnoma odražal vaše želje in potrebe.

ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI IN GARANCIJA

Montažne hiše Javušnik stojijo za kakovostjo svojih izdelkov in storitev. Vsaka hiša je skrbno pregledana in preverjena, preden pride v roke strankam, kar zagotavlja varnost in udobje bivanja. Poleg tega vam nudijo tudi garancijo na svoje izdelke, kar je dodatno zagotovilo za brezskrbnost in zaupanje v njihove izdelke.

Njihov cilj je, da skupaj uresničite vaše sanje, zato izdelujejo individualne hiše in se popolnoma prilagodijo vašim željam. Izberite si katerokoli izmed referenčnih hiš in jo prilagodite svojim željam – od velikosti, do notranje razporeditve
in kombinacije materialov. Hišo vam izdelajo na ključ ali po sistemu »DOKONČAJ SAM«.

KAKO DO MONTAŽNE HIŠE JAVUŠNIK

Podjetje Montažne hiše Javušnik ponuja celosten pristop k gradnji vašega novega doma. S svojo izkušeno ekipo strokovnjakov vam nudijo svetovanje in podporo v vsakem koraku gradnje. Od prvih načrtov do končne izvedbe, bodo poskrbeli, da bo gradnja potekala gladko in brez težav. Za več informacij o postopku gradnje in možnostih prilagoditve hiše obiščite njihovo spletno stran.

 

Izbira lesene gradnje za vaš novi dom prinaša številne prednosti, ki jih je vredno upoštevati. Podjetje Montažne hiše Javušnik vam ponuja visoko kakovostne in funkcionalne lesene hiše, ki združujejo estetiko, udobje in trajnost. Za več informacij o njihovi ponudbi in možnostih prilagajanja hiše obiščite njihovo spletno stran na www.hise-montazne.si in si zagotovite svoj popoln dom.

 

 

Vsaka hiša Javušnik piše svojo zgodbo. Vsaka je edinstvena in čudovita.

KLIK ZA OGLED KATALOGA

 

V kolikor so vam montažne hiše Javušnik všeč, lahko vzpostavite kontakt preko e-pošte info@javusnik.si, ali pa jih pokličete na telefon 02 87 64 489. Ko jim predstavite svoje želje (morebiti vam je všeč katera izmed obstoječih montažnih hiš Javušnik, vendar, bi jo želeli nekoliko prilagoditi, morebiti imate lastno idejno zasnovo), vam bodo posredovali informativno ponudbo, lahko pa se osebno oglasite pri njih na sedežu podjetja. Podjetje Javušnik je manjše podjetje z lastno proizvodnjo, zato se lahko vsaki stranki individualno prilagodijo in niso v tolikšni meri vezani na tipske projekte. Vi izberete referenčni objekt in le ta se po potrebi prilagodi vašim željam, tako skupaj ustvarite vaš popoln dom.

Kontaktirajte ponudnika: Javušnik d.o.o., Sv. Vid 24, 2367 Vuzenica

info@javusnik.si I 02 87 64 489  I www.javusnik.si 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title