window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

Kuhajte hitreje in učinkoviteje: Hana boiling water kuhinjske armature

V sodobnem hitrem tempu življenja je vsaka minuta dragocena. Kako bi optimizirali čas in izboljšali učinkovitost v kuhinji? V tem članku bomo raziskali prednosti in funkcionalnost te armature ter kako lahko izboljša vaše kuharske izkušnje.

Prednosti Hana boiling water kuhinjske armature:

  • Hitro kuhanje: S Hana boiling water armaturo imate vrelo v nekaj sekundah. Ni več potrebe po čakanju, da voda zavre na štedilniku.

 

  • Enostavna uporaba: Uporaba Hana armature je preprosta in intuitivna. Z enim dotikom lahko dobite vrelo vodo za pripravo čaja, kave, instant juh, kuhanje testenin, blanširanje zelenjave, dezinfekcijo flašk in igračk za otroke.

 

  • Prihranek prostora: Namesto klasičnega grelnika vode na štedilniku ali ločene vroče vode, Hana armatura zavzame minimalen prostor na vašem kuhinjskem pultu in v omarici pod koritom. V omarici pod koritom je nameščen bojler s kar 4l kapacitete vode.

 

Set Korito, Filter, Bojler MontaŽa

  • Energijska učinkovitost: Z uporabo Hana armature lahko prihranite energijo, saj ne potrebujete energije za ogrevanje velike količine vode, ki se ne porabi.

 

Armatura ima poleg funkcije vrele vode tudi ročko za sanitarno vodo ( vroča, mrzla – iz hišnega sistema).

S Hana armaturo, se vaš otrok ne bo mogel opeči z vročo vodo, saj ima varnostni gumb in omogoča varno uporabo. Ko priteče vrela voda, temperature več ni možno spreminjati.

Set Korito, Filter, Bojler Brez Ozadja

 

Kako Hana boiling water armature izboljšajo kuharske izkušnje

 

  • Priprava hitrih obrokov: S hitrim dostopom do vrele vode lahko pripravite obroke hitreje kot kdajkoli prej. To je še posebej koristno v dneh, ko je čas omejen.
  • Popoln okus: z vrelo vodo izboljšamo okus čajev, juh in drugih jedi, ki zahtevajo vročo vodo.
  • Manjša količina odpadkov: Ker lahko zavrete le toliko vode, kot jo potrebujete, je manj verjetno, da boste na koncu zavrgli nepotrebno količino vode.

Filter

Na sliki je filter za vodo, ki ga je priporočljivo menjati na en mesec.

 

Sink solution  kuhinjske armature so nepogrešljiv dodatek vsake sodobne kuhinje. S svojo hitrostjo, učinkovitostjo in praktičnostjo vam omogočajo, da optimizirate svoj čas in izboljšate kakovost pripravljenih jedi. Ne glede na to, ali gre za pripravo hitrega zajtrka ali večerje za družino in prijatelje, vam olajšalo delo v kuhinji in vam omogočila, da uživate v vsakem trenutku.

 

 

Header Sink Solution

TURK M&Z d.o.o.
IC Markovec, Markovec 51a
1386 Stari trg pri Ložu

M: +386 40 247 323
M: +386 40 630 740
E: info@sink-solution.com
E: order@sink-solution.com

 

 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]