window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

Kaminske peči za etažno ogrevanje, štedilniki in EKO kamini

Predstavljamo vam celoten nabor možnosti, vključno s ponudbo iz spletne trgovine. Spodaj izbor možnosti s povezavo do kontaktov in spletne trgovine preverjeno dobrega slovenskega ponudnika. Priporočamo.

Kaminske peči za etažno ogrevanje

Kot edinstveno rešitev za etažno ogrevanje izpostavljamo kaminske peči, ki se podajo tudi v povsem sodoben dom. Kaminske peči na peleteso elegantne oblike. Predstavljajo idealno kombinacijo pazljivo izbranih materialov in barv. Steklo na vratih omogoča viden plamen za prijeten ambient in dodatno toploto. Peči na pelete za etažno ogrevanje z izboljšanim procesom kontrole zgorevanja odlikuje visoka stopnja učinkovitosti in varnosti. Z uporabo inovativne tehnologije dosegajo vrhunske rezultate pri uporabi. Z uporabo sodobnih tehnoloških rešitev se omogoča vzdrževanje udobnega in ekonomičnega ogrevanja. Na voljo je širok izbor modelov. Preverite več na povezavi TUKAJ. 

Očarljiva kaminska peč ALFA DINO se poda tudi v povsem sodoben dom 👌

Peč v izgledu kamina ALFA DINO je peč na pelete elegantne oblike, ki vam omogoča, da uživate v trenutkih, ki jih preživite v hiši. Predstavlja idealno kombinacijo pazljivo izbranih materialov in barv. Steklo na vratih omogoča viden plamen, za prijeten ambient in dodatno toploto. Peč na pelete za etažno ogrevanje z izboljšanim procesom kontrole zgorevanja, odlikuje visoka stopnja učinkovitosti in varnosti. Z uporabo inovativne tehnologije dosega vrhunske rezultate pri uporabi. Oglejte si vse modele kaminskih peči v spletni trgovini TUKAJ (KLIK).

Očara tudi ALFA COMMO, peč na pelete za etažno ogrevanje v izgledu kamina. Fantastično!

Kot edinstveno rešitev za etažno ogrevanje izpostavljamo tudi peč na pelete ALFA COMMO. Njene oblike in elegantne linije dajejo vtis ekskluzivnosti. Z uporabo sodobnih tehnoloških rešitev se omogoča vzdrževanje udobnega in ekonomičnega sistema ogrevanja, ki v celoti izpolnjuje zahteve, ki jih postavlja urbani slog življenja. Namenjena je za etažno ogrevanje. Visoka raven avtomatizacije in avtonomije delovanja omogoča maksimalno enostavnost pri uporabi. Obloge in vrata so iz visokokakovostne pločevine, zaščitene z barvo in laki, odporne na visoke temperature. Veliko keramično steklo, ki odpira pogled na plamen, je odporno na 700 stopinj Celzija. V kolikor iščete rešitev za etažno ogrevanje vašega doma potem si te opcije morate pogledati. Klik TUKAJ za ogled v spletni trgovini.

Kaj pravite na TO rešitev? S pogledom na ogenj ogrejete dom in skuhate čaj 

Multifunkcionalni štedilnik na trda goriva. Štedilnik, ki daje več. Nas je očaral! gre za izdelek vrhunske kakovosti in oblike predstavlja nevsakdanji spoj tradicionalnih in modernih estetskih elementov in vsaki pripravljeni jedi daje edinstven okus. Ima šamotno kurišče in kovinsko zunanjost. Plošče za kuhanje je možno odstraniti za lažje čiščenje peči in plošč. Samo pečenje je možno po celotni površini gorilnika, kot tudi v sami peči. Možna pa je celo vgradnja keramične grelne plošče. Celotno ponudbo in izbor kaminskih štedilnikov si oglejte v spletni trgovini TUKAJ.

 

Eko kamin. Rešitev za vse, ki ne želite imeti opravka z drvi 👌

Eleganten kamin za postavitev v prostor. BREZ DIMA, SAJ ALI NEPRIJETNEGA VONJA. Kamini na bioetanol so novost na trgu pri katerih se pojavlja vedno večje zanimanje. Ogromno je primerov, ko so klasični kamini predragi, ni prostora ali možnosti za montažo dimnika. Kot gorivo se uporablja bioetanol, kar pomeni, da ni dela z drvi in čiščenjem. Ravno iz teh razlogov so kamini na bioetanol pravo revolucionarno odkritje, saj lahko naraven ogenj uporabljate povsod, tako na steni kot tudi na tleh, tudi v manjših stanovanjih, kjer ognjeni plameni poskrbijo za prijetno vzdušje in toploto. Montaža je povsem enostavna. Na voljo je več modelov, talni, stenski, viseči in mini. Oglejte si jih v spletni trgovini s KLIKOM TUKAJ.

Celoten izbor kaminskih peči, kaminov in štedilnikov na drva si oglejte v spletni trgovini www.drva.info/ogrevanje

 

 

Kontaktirajte prodajalca: Ingles d.o.o.

051 359 555   I   info@drva.info  I  www.drva.info

 

 

 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]