Robotski čistilni stroj, ki poskrbi za čistočo podjetja

V poslovnem okolju je najpomembnejša produktivnost vaše primarne dejavnosti, čiščenje je navadno sekundarnega pomena. Vseeno pa lahko s pomočjo tehnologije poskrbite za popolno čistočo.

Scrubber 50 Ciscenje Na Bazenu

Čiščenje v podjetju se mora prilagajati primarni dejavnosti, da ta lahko nemoteno teče. Zato se pogosto čisti ponoči, izven obratovalnih ur ali med menjavami. Hkrati pa je čiščenje izjemno pomembno. V umazanem okolju naše dejavno­sti ne morejo potekati, hkrati pa kupec ne želi dobiti nečistoč v izdelku, na izdelku ali na emba­laži izdelka. Kako lahko to zagotovimo, ne da bi motili delovni proces?

Včasih smo čistili ročno. Da smo vsak dan očistili 5.000 m2, smo potrebovali 300 ur čiščenja in 30 ur vzdrževanja opreme za čiščenje mesečno, skupaj 330 ur. Zadnjih 40 let čistimo s kombini­ranim čistilnim strojem. Da vsak dan očistimo 5.000m2 z volanskim strojem, potrebujemo 130 delovnih ur mesečno in 15 ur vzdrževanja stroja, skupaj 145 ur.

Tehnologija je močno napredovala. Z uporabo naprednih robotskih tehnologij in inovativnih rešitev lahko dosežemo visoko učinkovitost čiščenja, hkrati pa zmanjšamo vpliv na okolje. V Bentovi ponudbi najdete stroj, ki dnevno samo­dejno očisti 10.000 m2, potrebno je le vzdrževa­nje stroja, skupaj 2 uri mesečno.

 

Ecobot Scrubber 50pro

 

Prihodnost je v industrijskem čistilnem robotu Ecobot

Ecobot Scrubber 75 je opremljen s sistemi za te­meljito čiščenje: površino pomete ter poriba s krtačo in čistilom, umazano vodo za seboj pose­sa. Z naprednim navigacijskim sistemom deluje povsem samodejno in se izogne oviram. Prime­ren je za čiščenje logističnih centrov, nakupoval­nih centrov, v težki industriji, bolnišnicah, pre­hrambni in farmacevtski industriji.

Avtonomnost čistilnega stroja predstavlja sa­mostojno čiščenje brez potrebe po nepresta­nem nadzoru. Robotski čistilni stroj se s progra­miranim urnikom samodejno vklopi, očisti povr­šino in se vrne v polnilno postajo. Polnilna po­staja omogoča polnjenje baterije, praznjenje rezervoarja umazane vode in polnjenje rezervo­arja čiste vode. Ecobot Scrubber lahko brez člo­veške asistence nemoteno deluje tudi do 7 dni. Ecobot je zvest pomočnik, saj vam po vsakem čiščenju posreduje poročilo o tem, kaj je očistil.

Z močnim pritiskom krtače in učinkovitostjo čiščenja do 10.000 m² na dan je Ecobot 75 ideal­na izbira za čiščenje velikih površin. Čistilna gla­va Ecobota je vrtljiva (270°) in omogoča izogiba­nje oviram in temeljito čiščenje. Če namesto vas čisti Ecobot, obenem skrbite za ekologijo, ker ima robot vgrajen sistem reciklaže vode, s če­mer zmanjšate porabo vode in čistila.

 

 

Ecobot Scrubber 50: vrhunska učinkovitost, ki je tudi ekološka

V zadnjih letih se vedno več podjetij in posame­znikov zaveda pomena zelenega in ekološkega načina čiščenja.

Za ekološko čiščenje večjih površin vam v Bentu nudijo robotski čistilni stroj Ecobot Scrubber 50 – novo revolucionarno avtonomno rešitev za čiščenje večjih površin. Izredna učinkovitost čiščenja sega do 1.500 m2/h ter vključuje riba­nje tal in sesanje umazane vode. Stroj za čišče­nje ne potrebuje operaterja. Poleg tega Ecobot 50 varčuje z vodo in je v primerjavi s klasičnimi tehnikami čiščenja porabi do 80 % manj, saj vodo reciklira skozi več stopenjskih filtrov.

Ecobot velja za trenutno najbolj zanesljiv robot­ski čistilni stroj na tržišču z najnaprednejšo sen­zoriko in programsko logiko, saj je sestavljen iz 3D LiDAR, 2D laserja in 3D kamer. Pred kratkim so se o čistilnem stroju Ecobot Scrubber razpisa­li tudi na priznanem sejmu CMS Berlin, kjer so stroju Ecobot Scrubber 50 PRO med drugim tudi podelili nagrado za inovativno delovanje v čistilni industriji.

Do sedaj smo izbirali med čistilnimi stroji z aku­mulatorji brez vzdrževanja in z litijevimi aku­mulatorji, ki omogočajo neprekinjeno čiščenje tudi med polnjenjem. Danes vam Bent ponuja robotizacijo čiščenja, investicija je ekonomsko upravičena in od vas je odvisno, ali boste stopi­li v korak s časom ali boste čakali, da vas drugi prehitijo.

Več na www.bent.si/novo/robotski-cistilni-stroj-bent

 

2024 02 Robot Phantas Vacuum40 1640x856px

 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title