Kako pravilno izmeriti dimenzije senčil?

Naloga senčil je, da varujejo dom in prispevajo k varčevanju energije ter varovanju narave. Poleti preprečujejo, da bi bilo prevroče, pozimi pa poskrbijo, da se dom ne ohladi preveč. Ne glede na letni čas znižujejo stroške ogrevanja oziroma hlajenja in naredijo dom unikaten.

Naloga senčil je, da varujejo dom in prispevajo k varčevanju energije ter varovanju narave. Poleti preprečujejo, da bi bilo prevroče, pozimi pa poskrbijo, da se dom ne ohladi preveč. Ne glede na letni čas znižujejo stroške ogrevanja oziroma hlajenja in naredijo dom unikaten.

 

Poznamo različne vrste senčil.
Pa veste, kako pravilno izmeriti njihovo dimenzijo?

Pri podjetju Akrol priporočajo, da se držite naslednjih smernic: Pri plisejih vzemite mero stekla (notranjo mero), enako velja za žaluzije. Če se odločate za rolo komarnike potem upoštevajte zunanjo mero med zidovi, v vsakem primeru pa vedno najprej izmerite širino okna in šele nato višino. Za več informacij ali strokovno izmero priporočamo, da  kontaktirate strokovnjake iz podjetja AKROL 

 

 

Plise senčila, trenutno po priljubljenosti na prvem mestu

Plise senčila so trenutno po priljubljenost notranjih senčil na prvem mestu. Njihova glavna prednost v primerjavi z ostalimi je ta, da jih lahko odpirate tako od zgoraj-navzdol, kot tudi od spodaj-navzgor ali pa celo obojestransko! Obenem pa zaradi lepega izgleda veljajo za lep dekor. Pri podjetju Akrol lahko izbirate med različnimi motivi ter debelinami platen. Njihovo vzdrževanje je enostavno, saj jih lahko preprosto operete pod toplo vodo. Ker pa so pliseji antistatično obdelani, ne privlačijo umazanije, zaradi česar so primerni tudi za alergike. Montirajo se lahko na steno ali okenski okvir.

 

 

Žaluzije so še vedno in! Senčenje z njimi je preprosto senčiti tudi velike steklene površine!

Notranje žaluzije so enostavne tako za uporabo kot tudi za vzdrževanje, prav tako veljajo za cenovno dostopne. Pri podjetju Akrol ponujajo žaluzije, katerih lamele so lahko široke 16 ali 25 mm, mogoče pa jih je upravljati tudi z motornim pogonom. Na voljo so številne različne barvne nianse in so zelo lepega izgleda.

 

 

Roloji – klasika in še vedno zelo priljubljena rešitev

Roloji veljajo za učinkovita senčila, obenem pa tudi za dekorativni element prostora. Z njimi lahko dosežete senčenje in dekoracijo, v primeru uporabe zatemnitvenega platna pa prostor tudi popolnoma zatemnite. Njihovo upravljanje je zelo enostavno – na vzmet, z vlečno vrvico ali z motorjem. Na voljo so različne izvedbe – notranji screen, roloji za večje dimenzije, duo roloji, roloji v kaseti in z dodatki.

 

Kratek pregled nad ponudbo senčil, ki so trenutno najbolj aktualna in nasvet o tem, kako izmeriti dimenzijo senčil smo pridobili pri podjetju Akrol. V kolikor v tem trenutku že izbirate notranja senčila in še niste povsem prepričan katera se bodo najlepše podala v vaš prostor, priporočamo ogled galerije in res širokega izbora notranjih senčil podjetja Akrol. Za ogled  notranjih senčil kliknite TUKAJ.

 

V podjetju Akrol so nam zaupali, da montažo izvedejo povsem v lastni izvedbi, brez zunanjih sodelavcev in s tem zagotovijo da je vse narejeno, kot bi montirali za lasten dom. V kolikor gre za standardne produkte, kjer ni potrebno barvanje po ral-u, je lahko montaža izvedena v cca. 8 dneh od potrditve naročila. Seveda, se pa stranki tudi prilagodijo in izvedejo montažo še hitreje, v kolikor je to potrebno in izvedljivo. Prostor, kjer se izvede montaža ostane tak, kot je bil. In kot se za strokoven pristop spodobi, za seboj vedno pospravijo, da vam ne povzročajo dodatnega dela. Se Vam tole zdi samoumevno? Ja, tudi meni, a vedno žal ni tako. Verjemite!

 

Za pomoč pri odločitvi  se lahko dogovorite za izmero in ogled materialov pri vas doma. Vzorce prinesejo s seboj in izbira bo tako še lažja. Pri svojem delu uporabljajo najkakovostnejše materiale, za optimalno senčenje pa senčila izdelajo po meri, zato se lahko vidnost in svetloba regulirata po vaših željah. V podjetju Akrol, smo preverili tudi cenovno dostopnost in rang cene. In ja, vam priporočamo! Celovita rešitev  je na voljo po res primerni ceni!

Informacije sem zbrala: Tanja Gostenčnik, uredništvo revije Gradnja in obnova, vsebino je prispevalo podjetje Akrol d.o.o.

 

Kontaktni podatki ponudnika: 041 798 122 I www.akrol.si I info@akrol.si 

 

 

 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title