window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

56. MOS Z BOGATO PONUDBO ZA VAŠ DOM

Celjski sejem se pripravlja na že 56. MOS, ki ostaja osrednji in največji poslovno-sejemski dogodek v Sloveniji. Z izjemnim ponosom ga imenujemo »sejem vseh sejmov«, saj je v zadnjem desetletju navdušil in gostil več kot 1,5 milijona obiskovalcev.

MOS ni le sejem, temveč predstavlja središče inovacij, poslovnih priložnosti in izobraževanja. Prihodnje leto se bodo razstavljavci iz Slovenije in okolice ponovno zbrali, da predstavijo svojo najnovejšo ponudbo v petih različnih segmentih: MOS DOM, MOS TEHNIKA ENERGETIKA & DIGITALIZACIJA, MOS TURIZEM, MOS B2B & FESTIVAL POKLICEV in MOS PLUS.

Vsako leto veliko zanimanja pritegne segment MOS DOM, ki predstavlja najnovejše trende in inovacije za ureditev vašega doma na naslednjih ključnih področjih:

POHIŠTVO

Obiskovalci si bodo lahko ogledali vrhunsko pohištvo, ki zajema kuhinje, postelje, svetila in raznovrstne dodatke za dom. V ospredju bodo funkcionalnost, estetika in trajnostne rešitve.

FOTOVOLTAIKA IN HRANILNIKI ENERGIJE

Zeleni trendi posegajo tudi na področje fotovoltaike in hranilnikov energije. Razstavljavci bodo predstavili inovativne rešitve za pridobivanje čiste energije ter njeno skladiščenje in trajnostno rabo.

OGREVANJE, HLAJENJE, PREZRAČEVANJE

Poseben poudarek bo na učinkoviti rabi energije in trajnostnih načinih ogrevanja. Obiskovalci bodo spoznavali sodobne tehnologije za učinkovito ogrevanje, hlajenje in prezračevanje svojih domov.

VSE ZA GRADNJO

Gradbena industrija bo predstavljena v številnih segmentih, med drugim z gradbenimi materiali, fasadnimi materiali, strešnimi elementi, suho gradnjo, stavbnim pohištvom ter elektroinštalacijami in sistemi varovanja.

PONUDNIKI MONTAŽNIH HIŠ

Skeletna in modularna gradnja, modularni zabojniki, brunarice in drugi elementi montažnih hiš bodo privabili vse, ki razmišljajo o sodobnih in hitrih pristopih k gradnji lastnega doma.

TALNE OBLOGE

Bogata ponudba talnih oblog (parketi, laminati ipd.) bo omogočila obiskovalcem izbiro glede na njihove estetske in funkcionalne potrebe.

STENSKE IN STROPNE OBLOGE

Lesene plošče, mavčne plošče, keramika in kamen, štukature ter zaključne letve bodo predstavljene kot ključni elementi za oblikovanje prostora, ki izraža osebni stil in značaj lastnika.

ZUNANJA UREDITEV

Za vse tiste, ki razmišljajo o ureditvi okolice svojega doma, bo na voljo veliko nasvetov in rešitev za zunanjo ureditev prostora.

Mos 4.dan Prve 9

 

Segment MOS DOM bo s svojim pestrim razstavnim programom in sodelovanjem z vrhunskimi razstavljavci zagotovo navdušil vse ljubitelje kakovostnega bivanja.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti in se nam pridružite na 56. MOS-u med 18. in 22. septembrom 2024!

 

 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]