Odkrijte čarobnost toplote s štedilnikom na drva

Štedilniki na drva vračajo domačnost v vašo kuhinjo in vam omogočajo pripravo hrane na tradicionalen način, hkrati pa poskrbijo za prijetno ogrevanje vašega doma. Pri Pečarstvu Megamik verjamejo v združevanje tradicije s sodobno funkcionalnostjo, zato so oblikovali štedilnike, ki vam omogočajo več kot le peko in kuho na drva. Že vrsto let sodelujejo s priznanim proizvajalcem štedilnikov na drva, Pertinger iz južne Tirolske. Njihova linija štedilnikov odlikuje uporaba najboljših materialov, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo.

Stedilnik Na Drva Megamik

Štedilniki na drva vračajo domačnost v vašo kuhinjo in vam omogočajo pripravo hrane na tradicionalen način, hkrati pa poskrbijo za prijetno ogrevanje vašega doma. Pri Pečarstvu Megamik verjamejo v združevanje tradicije s sodobno funkcionalnostjo, zato so oblikovali štedilnike, ki vam omogočajo več kot le peko in kuho na drva. Že vrsto let sodelujejo s priznanim proizvajalcem štedilnikov na drva, Pertinger iz južne Tirolske. Njihova linija štedilnikov odlikuje uporaba najboljših materialov, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo.

Sanjate o kuhinji, kjer vas pričaka vonj sveže pečenega kruha, medtem ko vas greje prijetna toplota štedilnika na drva? S štedilniki na drva iz ponudbe Pečarstva Megamik lahko te sanje postanejo resničnost. Ti štedilniki ne le, da omogočajo tradicionalno pripravo hrane, ampak tudi zagotavljajo toploto in udobje vašemu domu, ustvarjajoč nepozabno domačnost in vzdušje prijetnega bivanja.

Vgradni Stedilnik In Napa Pertinger

Značilnosti štedilnikov Pertinger so:

Večnamenska uporaba: Štedilniki omogočajo kuhanje na plošči in pečenje v pečici, pri čemer lahko določite, ali boste greli le kuhalno ploščo ali tudi pečico.

Zdravju prijazni: Zrakotesni štedilniki s priključkom na dovod zunanjega zraka zagotavljajo udobno in zdravo ogrevanje doma.

Učinkovito kurjenje: Kurišče na bio osnovi omogoča manjšo porabo drv in bolj čisto šipo, kar olajša vzdrževanje.

Široka izbira: Na voljo je več osnovnih barv oblog, da se prilagodijo vsakemu okusu.

Slika1

 

Pečar Pečarstva Megamik z dolgoletnimi izkušnjami po naročilu izdela ogrevane lončene peči iz štedilnika. Že pri projektiranju upošteva prostor, kateri bo ogrevan, lokacijo dimnika, ter želje uporabnikov: npr: ogrevano sedišče, naslonjalo, ogrevanje sosednjih prostorov… Štedilnik je lahko ogrevan samostojno, v povezavi z obrtniško izdelanimi šamotnimi kanali pa toplota ogreje tudi lončeni del. Vsak tako postavljen štedilnik z lončeno pečjo je unikat.

Lončeni del je lahko izdelan v veliko razpoložljivih modelih in barvnih odtenkih pečnic. Vse razpoložljive modele in barvne odtenke vam predstavijo v Pečarstvu Megamik.

Individualna prilagodljivost:

Pri Pečarstvu Megamik razumejo, da je vsak dom edinstven, zato ponujajo širok izbor štedilnikov na drva, ki se lahko prilagodijo vašim potrebam in željam. Ne glede na to, ali želite klasičen rustikalen videz ali sodoben dizajn, bodo poskrbeli, da bo vaš štedilnik popolnoma usklajen z vašim domom in slogom.

Poznamo pa tudi štedilnik na drva za centralno ogrevanje z regulacijo uporabe v poletnem in zimskem času.

Priporočamo posvet s pečarjem glede umestitve štedilnika v prostor in s strokovnjakom za centralno ogrevanje. Slogan zadovoljnih uporabnikov štedilnika na drva za centralno ogrevanje je: udobje, prihranki, varnost in dovolj tople vode.

Izkoristite priložnost za udobno in ekološko ogrevanje vašega doma z izjemnimi štedilniki Pertinger in lončenimi pečmi, ki jih ponuja Pečarstvo Megamik. Za več informacij jih kontaktirajte preko njihove spletne strani.

 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title