petek, 2 decembra, 2022
DomaGradnjaČistilna napravaInovativna čistilna naprava One2Clean

Inovativna čistilna naprava One2Clean [Kaj je dobro vedeti]

Male čistilne naprave so velikokrat nujna in edina rešitev za marsikateri objekt, ki ga ni mogoče priključiti na javno kanalizacijsko omrežje, saj se z njihovo pomočjo odpadne vode vrnejo nazaj v naravno okolje brez negativnega vpliva za rastje, živali in ne nazadnje za ljudi.

Zakonodaja v Sloveniji določa, da je potrebno vse greznice, ki niso priključene na javno kanalizacijo preurediti v male čistilne naprave. Če razmišljate o nakupu, je potrebno vedeti, da se cene malih čistilnih naprav razlikujejo glede na njihove zmogljivosti, kakovost in način delovanja, nikar pa ne pozabite, da poceni nakup ni vedno najboljša rešitev. Nakup male čistilne naprave ni enostaven nakup. Kupujete jo za več deset let in v tem času mora naprava delovati ob minimalnih stroških. Ker pa je na trgu ponudba čistilnih naprav velika, smo pri v Armex-u preverili kaj je trenutno IN in kaj je dobro upoštevati, ko izbirate dobavitelja oziroma proizvajalca vaše bodoče čistilne naprave.

Vas zanimajo pravila, ki jih predpisuje država glede odvajanja in čiščenja komunalne in padavinske odpadne vode?  Na povezavi TUKAJ boste našli uporabne informacije in povezave na aktualno zakonodajo.

Inovativna čistilna naprava ONE2CLEAN – zanesljiva rešitev 👌

S čistilno napravo One2Clean je čiščenje odpadnih vod varno in cenovno dostopno.

Rezervoar čistilne naprave One2Clean je povozen in nosilen do 12,5 T. Betonski rezervoar sedaj nima prednosti. Vgradnja čistilne naprave je možna v vozno površino ali zelenico.

Čistilna naprava One2Clean nima nepotrebnih dodatkov, zato je zelo zanesljiva, saj potrebuje le en rezervoar z eno komoro. V odpadni vodi ni mehanskih in električnih delov. Celoten proces čiščenja je tako dobro optimiziran, da je poraba elektrike minimalna, ker uporablja samo en črpalni proces, prav tako je minimalna tudi količina ostanka blata. One2Clean za proizvodnjo čiste vode potrebuje le 3 korake, vsa obdelava odpadne vode pa poteka v le eni komori v rezervoarju. To odpravlja nepotrebne črpalne procese in vračanje blata. Te čistilne naprave ne boste vonjali, saj vso odpadno vodo naprava takoj »aktivira« s kisikom z uporabo edinstvene tehnologije. Končni proces one2clean proizvaja čisto obdelano vodo brez vonja.

Kontakt za nakup:  www.cistilnenaprave-dezevnica.si

One2Clean sistem za čiščenje odpadnih voda je trajnostno naravnan, doseže lahko tudi učinkovitost do 99%.

To zagotavlja visoko varnost naložbe, tudi če v prihodnosti zakonske zahteve postanejo strožje. Tradicionalni sistemi za čiščenje odpadnih voda uporabljajo do tri črpalne procese, medtem ko One2Clean uporablja le enega in tako prihrani energijo ter podaljša življenjsko dobo zračnega kompresorja – ključnega dela sistema. Robusten čistilec vode je izdelan iz enega kosa. Ne potrebuje dodatnih priključkov ali vijakov. Sistem je enostavno vzdrževati preko integriranega samočistilnega zbiralnika. Tudi poraba električne energije je neznatna, saj porabi le 75kWh na osebo na leto.

Najbolj pomembno – stroški obratovanja in vzdrževanja:

Vedeti morate, da so z vsako čistilno napravo povezani tudi določeni stroški. Ni čistilne naprave brez stroškov. S pravim izborom jih lahko minimalizirate. KAKO? Prodajalca povprašajte o moči kompresorja oz. drugih električnih komponentah, ki so del naprave. Koliko ur na dan deluje kompresor ali črpalke? Kakšna je moč čiščenja? Ali naprava deluje samodejno brez vašega stalnega nadzora? Kakšna je prostornina sprejemnega oz. usedalnega dela čistilne naprave, saj je od te velikosti odvisen čas praznjenja ne tekočih usedlin iz čistilne naprave? Kateri so pokvarljivi deli naprave in koliko stane njihova zamenjava ali popravilo? Kolikšna je predvidena življenjska doba posameznih delov naprave? Dolžina garancije na sestavne dele naprave. Kakšna je cena servisa in kaj redno kontrolirati na čistilni napravi, ki jo redno uporabljate?

Priporočamo, da pred dokončno izbiro PREVERITE teh 11 nasvetov za ustrezno izbiro čistilne naprave in odgovore na najbolj pogosta vprašanja.

Samo še namig – v ožji izbor malih čistilnih naprav uvrstite zgoraj opisano čistilno napravo One2Clean nemškega proizvajalca Graf, ker si lahko še pred glavno gradbeno sezono rezervirate nižjo nabavno ceno in izkoristite dodatne ugodnosti, kot je podaljšana garancija za rezervoar na 25 let ter brezplačno dostavo in zagon male čistilne naprave. Pomembno je, da čistilno napravo kupite pri preverjenih ponudnikih s kakovostnimi rešitvami z dobrimi referencami in veliko izkušnjami. Čistilna naprava One2Celan je na voljo pri zanesljivemu in preverjenemu podjetju ARMEX ARMATURE d.o.o.

Kontaktirajte ponudnika:  ARMEX ARMATURE d.o.o. Ljubljanska cesta 66, 1295 Ivančna Gorica
info@armex-armature.si I  01 78 69 270  I  www.cistilnenaprave-dezevnica.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

Prejšnji članekHotSpring masažni bazeni
Naslednji članekHišne parne savne.

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...