Največja verjetnost, da bo vlomilec prišel v vašo hišo, je skozi…

Zaščitite svoj dom pred vlomilci s strokovno protivlomno zaščito podjetja Remoplast, ki vam s svojimi 27 letnimi izkušnjami v proizvodnji PVC in ALU oken nudi varnost in mir. Ne čakajte na neprijetna presenečenja in poskrbite za varnost vašega doma že zdaj!

 

Vlomilci so različno pripravljeni na vlom. Orodja, ki jih običajno uporabijo, so vzvod (»pajser«), klešče, kladivo, izvijač ali specialno orodje za odlom vratnega cilindra oz. za razbitje stekla. Zgodi pa se tudi, da uporabijo najden ali ukraden ključ in v hišo enostavno vstopijo brez vzbujanja kakršnekoli pozornosti.

Najšibkejše točke hiše, pri katerih se bodo vlomilci pogosteje odločiti za poskus vloma, so okna in balkonska vrata (kar 80 % vseh vlomov). Sledijo jim stranska vhodna vrata in garažna vrata. Vhodna vrata so redkeje točka vloma, sploh če so na vidnem mestu hiše ali kako drugače varovana.

Število vlomov se glede na opravljene raziskave bistveno poveča v času dopustov in zvečer. Se pa vedno pogosteje dogaja, da vlomilci vlamljajo sredi delovnega tedna v dopoldanskem času, ko je veliko ljudi odsotnih z doma.

 

O1 (3)

 

Po podatkih policije se razreši le okoli 10% vlomov, vsi ostali ostanejo nerazrešeni. Zato ima pri vlomu ključni pomen boljša preventiva, ki poskrbi, da do vloma sploh ne pride. Okovje, ki je pogosto z običajnim »pajserjem« v nekaj minutah enostavno prehodno za vlomilca, se lahko nadomesti s protivlomnim okovjem v skladu z varnostno funkcijo RC1/RC2/RC3. Glede na izpostavljenost okna na hiši pa se lahko doda tudi posebno protivlomno steklo P4A.

Z namenskimi protivlomnimi ukrepi lahko delo vlomilcem, ki so pod stalnim časovnim pritiskom precej otežimo. Kajti z vsako sekundo je tveganje, da vlomilca ulovijo pri kaznivem dejanju, večje. Če vlomilcu ne uspe vdreti v hišo v sorazmerno kratkem času, običajno raje obupa.

 

 

Subheading (1)

 

Podjetje Remoplast več kot 27-letnimi izkušnjami v proizvodnji in montaži PVC in ALU oken kot certificiran proizvajalec oken s protivlomno zaščito priporoča, da se pred pričetkom gradnje oz. pričetkom sanacije naredi konkretni plan protivlomne zaščite. Le-ta je namreč cenovno precej ugodnejša v primerjavi s škodo, ki je lahko povzročena pri vlomu. Prepustite se prijaznim svetovalcem za nasvet ali ponudbo.

Kontaktirajte ponudnika:  REMOPLAST d.o.o., Spodnja vižinga 68, 2360 Radlje ob Dravi

02 888 0 443  I   info@remoplast.si   www.remoplast.si 

 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title