window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

Spoznajte podjetje Klasje Kranj!

Traktorji in kmetijska mehanizacija so nepogrešljivi za delo v kmetijstvu. In čeprav veljajo za zelo zmogljive delovne stroje, jih je potrebno redno vzdrževati, ob njihovi dotrajanosti pa celo zamenjati – pri tem pa je zagotovo pravi naslov podjetje Klasje d.o.o.

Največja težava traktorjev in kmetijske mehanizacije predstavlja njihova povprečna starost in majhno povprečno število delovnih ur na leto. Zaradi tega zahtevajo redne servisne preglede in popravila dotrajanih delov, pri čemer vam z veseljem pomagajo tudi v podjetju Klasje – spoznajte jih!

Klasje d.o.o. – pravi naslov pri nakupu ali popravilu traktorja in kmetijske mehanizacije

Podjetje Klasje d.o.o se ukvarja s prodajo rezervnih delov in servisno dejavnostjo kmetijske mehanizacije. Podjetje je bilo ustanovljeno davnega leta 1996 in vse od tedaj vsem svojim strankam nudijo kakovostne servisne storitve in širok izbor rezervnih delov za traktorje.

 

 

Glavna dejavnost podjetja je prodaja rezervnih delov in popravilo kmetijske mehanizacije ter kardanov. Na področju prodaje rezervnih delov so med vodilnimi v Sloveniji, zato se marsikateri lastniki kmetijske mehanizacije pogosto obrnejo nanje, ko se znajdejo v različnih težavah.

 

Ali vas zanima, pri čem vam lahko pomagajo?

Prodaja širokega izbora rezervnih delov

Na področju prodaje rezervnih delov vam Klasje ponuja velik izbor specializiranih rezervnih delov za starejše in novejše traktorje ter njihove priključke in traktorski potrošni material. Vsi traktorski deli so uvoženi iz Nemčije, Avstrije, Italije in Češke, pri čemer jih je možno dobiti po naročilu z dobavnim rokom okoli 24 ur.

 

 

 

Podjetje je trenutno največji uvoznik rezervnih delov za traktorje Zetor. Poleg tega pa so vam na voljo traktorski deli za vse tipe in modele traktorjev, kot so Ursus, Tomovinkovič, Deutz, Univerzal, Fiat, Carraro, Agt, Massey Ferguson, New Holland, Frendt, Claas, Landini, Lamborghini in še mnogi drugi.

Servis traktorjev in kmetijske mehanizacije – strokovno, hitro in ugodno

V podjetju Klasje se dobro zavedajo, da lahko z rednim vzdrževanjem delovnih strojev znižamo stroške popravil kar za 25 %. Zato vam nudijo redne in predsezonske preglede delovnih strojev, s čimer poskrbijo za njihovo brezhibno delovanje.

 

V njihovi profesionalni delavnici vam popravijo vse tipe traktorjev, kardanske gredi in tudi drugo kmetijsko mehanizacijo (kosilnice, nakladalke, pajke). To je tudi edino podjetje v Gorenjski regiji, ki nudi servis akumulatorjev, poleg tega pa je pooblaščeni serviser vseh SIP-ovih strojev.

 

Celoten servis traktorjev in kmetijske mehanizacije je opravljen hitro, strokovno in po konkurenčnih cenah, poleg tega pa na vse storitve dobite tudi garancijo.

 

Kadar je to potrebno, vam kmetijsko mehanizacijo popravijo tudi na terenu, s čimer si prihranite mnogo nepotrebnih skrbi. Če k temu dodamo še dolgoletne izkušnje zaposlenih in kakovostno opremo, potem imate dovolj dober razlog, da podjetju Klasje d.o.o lahko popolnoma zaupate popravilo svojega traktorja ali delovnega stroja.

Prodaja traktorjev New Holland

Podjetje Klasje d.o.o. je pooblaščeni zastopnik za prodajo traktorjev New Holland. Gre za priznano svetovno znamko kmetijske mehanizacije z izjemno bogato zgodovino.

 

New Holland proizvaja traktorje različnih velikosti in zmogljivosti, poleg tega pa ponujajo tudi kombajne, balirne stroje, nakladalnike in druge kmetijske stroje.

 

 

 

New Holland je blagovna znamka, ki je znana tudi po svojih inovacijah, zanesljivosti in kakovosti. Njihovi traktorji so prisotni po vsem svetu, pri čemer se osredotočajo predvsem na trajnost in okoljsko osveščenost, s svojo pestro ponudbo pa zadovoljijo različnim potrebam sodobnega kmetovanja.

Zakaj izbrati Klasje d.o.o.?

Širok izbor rezervnih delov za vse tipe in starosti traktorjev in kmetijske mehanizacije, strokoven servis in najmodernejši traktorji blagovne znamke New Holland so več kot dovolj dober razlog, da obiščete podjetje Klasje v Kranju.

Z obiskom pa boste deležni tudi naslednjih prednosti:

  • Dolgoletne izkušnje: podjetje ima več kot 25 let izkušenj na področju dobave in servisa rezervnih delov za kmetijsko mehanizacijo.
  • Hitra dobava: podjetje poskrbi za hitro dobavo naročenih delov in opreme; dobite jih že v roku 24 ur od naročila in vam jih lahko pošljejo tudi po pošti.
  • Strokovno svetovanje: zaposleni v podjetju se neprestano strokovno izobražujejo in izpopolnjujejo, zato vam bodo zagotovo pomagali poiskati prave rešitve.
  • Popravila na terenu: kadar je to potrebno, vam Klasje pokvarjeno opremo popravi tudi na terenu in vam na ta način prihrani čas in denar ter seveda mnogo skrbi.
  • Gotovinski popusti: kadar plačujete z gotovino, boste deležni dodatnih popustov, zato je nakup še ugodnejši.
  • Količinski popusti: ob naročilu večjega števila rezervnih delov, vam podjetje prizna dodatne količinske popuste, s čimer boste dodatno prihranili.

 

Podjetje Klasje se trudi zadovoljiti potrebam vseh kmetovalcev. Zato jih brez skrbi lahko obiščete kadarkoli boste potrebovali servis kmetijske mehanizacije, traktorske rezervne dele ali pa se odločate za nakup novega traktorja.

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]