NOVA KOPALNICA: Inovativne rešitve za udobno prhanje in enostavno čiščenje ?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bodo Geberit izdelki vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Pod prho začenjamo nov dan, se umirimo in sprostimo. Zahvaljujoč rešitvam, kot so pršna plošča Geberit Setaplano in Geberit Sestra, kanaleta Geberit CleanLine, stenski odtok in talni odtok za breznivojske pršne prostore Geberit, lahko v vsaki kopalnici ustvarimo odlično okolje za poživljajoč stik z vodo. Breznivojski pršni prostori so najnovejši trend, na voljo pa je množica atraktivnih modelov, ti pa so večinoma zahtevni tako glede vgradnje kot glede vzdrževanja. Geberit pa v svojih inovativnih rešitvah, ki obsegajo različne načine odvodnjavanja breznivojskih pršnih prostorov, združuje maksimalno oblikovalsko svobodo, brezkompromisno estetiko, enostavno čiščenje in zanesljivost pri vgradnji ter vsakodnevni uporabi.

Zagotavljanje gladkih prehodov med posameznimi deli

Geberit je pri snovanju izdelkov posebno pozornost namenil zagotavljanju čim lažje in čim zanesljivejše vgradnje. Pri vgradnji breznivojskega pršnega prostora vedno sodeluje več različnih strokovnjakov. Poleg inštalaterja v postopku sodelujejo tudi polagalec ploščic in včasih tudi strokovnjak za tesnjenje spojev, vsakemu izmed njih pa je treba omogočiti takojšen začetek dela. Največja prednost Geberitovih rešitev za breznivojske pršne prostore je hidroizolacija, ki je tovarniško pritrjena in je tako sestavni del elementa. To prihrani čas in živce ter v največji možni meri zmanjša tveganje za nastanek netesnih spojev. Spoznajte inovativne rešitve, ki krojijo prihodnost prhanja ?

Nežna in topla talna pršna plošča Geberit Setaplano 

Talna pršna plošča Geberit Setaplano je izdelana iz kakovostnega mineralne mase, katere površina je svilnato nežna in topla ter se preprosto čisti. Na območju odtoka ni nobenih robov, na katerih bi se lahko nalagala umazanija. Prav posebej pa čiščenje olajša lovilec las, ki ga je mogoče enostavno odstraniti in očistiti. Število sestavnih delov talne pršne plošče Geberit Setaplano je zmanjšano na minimum. Jekleni okvir je sestavljen že v tovarni, prav tako je tovarniško pritrjena tesnilna folija. Tako je vgradnja precej enostavnejša in varnost zagotovljena. Odtok talne pršne plošče Geberit Setaplano je postavljen ob rob plošče, kar zagotavlja več prostora za gibanje in preprečuje zastajanje vode. Svilnato površino talne pršne plošče Setaplano boste preprosto vzljubili. Gre za material s protizdrsnimi lastnostmi brez robov, ki bi povzročali nabiranje umazanije pri odtoku. To je to! Spoznajte več in si oglejte video na povezavi TUKAJ.

Talna pršna plošča Geberit Sestra, kot nalašč za moderne kopalnice ?

Geberit Sestra z elegantnim dizajnom, površino s strukturo kamna z izjemnimi protizdrsnimi lastnostmi ter inovativnimi tehničnimi lastnostmi je idealna za moderne kopalnice. Oblika in tehnologija navdahnjeni z Geberit CleanLine pršno kanaleto, na novo zasnovani sifon, ki ob največjem nivoju higiene zagotavlja visoke odtočne zmogljivosti, materiali visoke kakovosti. Geberit Sestra je na voljo v devetih različnih dimenzijah, kvadratnih ali pravokotnih oblik, ter v treh barvah: beli, sivi in grafitni. Lahko se vgradi v ravnino tal ali pa na njih. Zahvaljujoč široki paleti modelov lahko zadovolji vse potrebe tako pri renovacijah kot tudi pri gradnji novih sanitarnih prostorov. Pršne kadi Geberit Sestra so na voljo v različnih barvah in dimenzijah. Eleganten pokrov, ki se diskretno zlije s prho, skriva sifon z visoko odtočno zmogljivostjo. Pod zlahka snemljivim pokrovom odtoka je skrito sito za lase, ki preprečuje zamašitev in ki se zlahka sname in očisti. Rezultat je popolna kombinacija privlačnega dizajna in funkcionalnosti. KLIK za ogled kataloga.

Pršna kanaleta Geberit CleanLine [Sodobno rešitev odlikuje enostavna vgradnja] ?

Pršne kanalete Geberit CleanLine predstavljajo inovacijo v vseh pogledih. Vsaka podrobnost ustreza zahtevam sanitarne tehnike, ki narekuje nove smernice od sifonov s ploskim profilom z visoko odtočno zmogljivostjo in preizkušene tehnike vgradnje ter tesnjenja do delovanja in oblike same pršne kanalete. Zelo praktične: Geberitove pršne kanalete se namestijo prav tako enostavno kot običajni talni odtoki. Tesnilna folija je tovarniško nameščena, kar zagotavlja trajno tesnjenje.
Pokrov odtočne odprtine je opremljen s sitom za lase, ki učinkovito zadržuje lase in druge večje delce ter preprečuje mašenje cevi. Vgrajeno je nadvse praktično sito: odstranite – splaknite – čisto. Zasnova pršne kanalete Geberit CleanLine nudi možnost skrajšanja pršne kanalete na želeno dolžino med samo vgradnjo. Več o tej edinstveni rešitvi in ostalih novitetah preverite na povezavi TUKAJ.

Stenski odtok: elegantna rešitev v zidu [Geberitova novost, ki navdušuje] ?

Stenski odtok Geberit odpravi še zadnjo oviro za popolno talno površino. Skrit v steni ni poseben samo zaradi elegantnega izgleda, ampak tudi zaradi dodatnih prednosti pri načrtovanju, vgradnji in vzdrževanju. Stenski odtok Geberit je odličen odgovor na zahteve po vrhunskem dizajnu. Njegova vsestranskost se pokaže tudi pri renovaciji: odlično se izkaže tudi v omejenem prostoru.
Inovativna rešitev: Elegantno zasnovan odtok s temeljito preizkušeno tehnologijo, skrito v steni. Stenski odtok je bil razvit na podlagi izkušenj, pridobljenih s 60 milijoni podometnih vgradenj.

S strastjo do lepote in tehnike pri Geberitu preprosto navdušujejo.  Z vgradnjo Geberitovih inovativnih rešitev bo bivanje udobno, življenje pa preprostejše in prijetnejše. Geberitovi izdelki so rezultat popolnega ravnovesja med elegantno obliko in izjemno funkcionalnostjo, izdelani so odgovorno iz kakovostnih in trajnih materialov. Enostavno se čistijo, njihova uporaba je preprosta in poveča udobje. Design Meets Function je slogan za združitev izjemne funkcionalnosti in estetske oblike za celotno kopalnico. načrtujete novo kopalnico, le to obnavljate? Potem si Geberitove navdihujoče ideje za kopalnico preprosto morate ogledati. Na voljo so vam TUKAJ.
Priporočamo vam še ogled Geberitovega kataloga edinstvenih kopalnic ? S klikom na povezavo TUKAJ odkrijte svojo sanjsko kopalnico.
Kontakt tehničnega svetovalca za vaše področje najdete na seznamu TUKAJ.

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title