Bodite drugačni in drzni. Izberite črno!

Črna barva je v trendu in predstavlja stil, toplino, eleganco,  brezčasnost in bogastvo.

Ima dolgo tradicijo in pomen in danes je v  notranjem dizajnu vedno bolj prisotna. V industrijskem dizajnu pa celo prevladuje. Uporaba črne barve pri opremljanju doma  zahteva dobršno mero samozavesti uporabnika, saj je zelo močna, šik in predvsem čudovita.

Po starodavni kitajski filozofiji Feng shui je črna barva v prostoru dobrodošla, saj spodbuja kreativnost.

Dextüra  model NDB905 in SL01, črna

Dextüra elegantna in moderna notranja vrata v črni mat barvi dodajo prostoru občutek globine in elegance.

Drugačna. Črna.

Odtenki črne barve so si med seboj lahko zelo različni. A črna vrata dextüra prepričajo z visoko kakovostjo Superlak-a z edinstvenim mat videzom. Tudi če vas skrbijo madeži in prstni odtisi, pri dextüra črnih vratih s tem ni težav. Tako kot bela Superlak vrata, so tudi črna mat Superlak vrata barvno obstojna in odporna na UV svetlobo. Črna torej vedno ostane črna. Garantirano.

dextüra Superlak®. Lak z veliko prednostmi:

 • Neobčutljiv na UV svetlobo
 • Izjemno odporen na obrabo in praske
 • Izdelan z nizkimi emisijami
 • Enostaven za čiščenje
 • 10 let garancije

dextüra Superlak®. Kakovostne barve:

 • Topla bela, satenast sijaj, podobno RAL 9010
 • Ekstra bela, satenast sijaj, podobno RAL 9016
 • Črna, mat, podobno RAL 9005
 • Elegantno črna. Za vsak bivalni stil.

Industrijski notranji dizajn: Tukaj so črna vrata in podboji s svojim diskretnim rustikalnim šarmom nepogrešljiv element. Dextüra vrata v črni barvi pa lahko kombinirate tudi z drugimi stili notranjega dizajna in dosežete markanten in brezčasen videz.

Be Svedex Cameo Ce04 Ce01 Stomp Z Hr

Kombinirajte belo s črno: Izberite »Black on white«

Za uresničitev vaših modernih zamisli pri opremljanju doma si oglejte tudi  kolekcijo »Black on White«.  Kombinacija bele in črne barve bo v vaš dom vnesla pridih novega in modernega. Novosti, ki se ne podajo samo k vsem slogom notranjega dizajna, ampak tudi k vsem prostorom v vašem domu.

Sx Nl Passie Front Fr517z Fr Mr.2ab9075e1dd1d86f8247dc44b9e982d4

 

Kombinirajte bela dextüra vrata s črnimi nasadili, črnimi kljukami,  črnimi letvicami pri steklenih vratih, črnimi vodili in ročaji pri drsnih vratih in ustvarite karakterne kontraste v svojem domu. Izrazite svoj Stil!

Nakit in okras vrat: Prava kljuka

Nekateri bi dejali: Ah, saj je samo kljuka. A temu še zdaleč ni tako. Bodimo iskreni, gre za predmet, ki se ga doma najpogosteje dotaknemo. Zato je pomembno, da si pri izbiri vzamemo čas in izberemo kvalitetno kljuko, ki bo estetsko dopolnjevala stil notranjih vrat in bo istočasno prijetna na dotik.

Če želite nekaj drugačnega vas vabimo da si ogledate smart2lock kljuke, s katerimi vsak prostor lahko postane osebno zatočišče, le z enim klikom na kljuki.

Griffwerk Lucia smart2lock

 smart2lock by GRIFFWERK je kratica za integrirano tehnologijo zaklepanja z intuitivno uporabnostjo. Drsnik za zaklepanje je udobno na dosegu roke. Vrata se lahko zaprejo in zaklenejo z eno roko zahvaljujoč smart2lock sistemu. Rozete za ključ postanejo odveč. Rezultat je nova, puristična estetika vrat. Zaradi minimalističnega videza niso primerne le za stranišče ali kopalnico, pač pa tudi za sobo za goste, domačo telovadnico, sobo za jogo, najstniške sobe ali apartma za starše.

 

 

 

 

 

 

Podjetje Premium notranja vrata d.o.o. je ekskluzivni predstavnik podjetja dextüra v Sloveniji že 13 let.  Naše izkušeno osebje vam bo v razstavnem salonu v Ljubljani strokovno predstavilo ponudbo in vam svetovalo pri izbiri pravih dextüra vrat za vaš dom. Pooblaščeni monterji bodo opravili izmere in svetovanje na objektu ter naredili strokovno montažo.

Oglejte si bogato dextüra ponudbo še danes na:

www.vrata-notranja.com ali na  www.dextuera.de

Ne odlašajte in nas obiščite ali pokličite:

Salon notranjih vrat Premium

Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana (poleg E.Leclerca na Rudniku)

T: 01 292 70 40 / M: 031 678 773

E: info@vrata-notranja.com /  W: www.vrata-notranja.com

Veselimo se srečanja z vami!

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

 • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

  Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title