window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

Okrasni zbiralniki deževnice

Zbiranje deževnice s stilom? Odlična ideja! Lepo in koristno. Ne skrivajte več rezervoarja za hišo. Polepšajte okolico z okrasnimi nadzemnimi rezervoarji. Na voljo so pri podjetju ARMEX, tile so navdušili nas 👇

Zbiralnik deževnice Amfora v antičnem stilu. Izdelan iz plastike. Površina rezervoarja je v reliefu prave amfore. Dekorativni zbiralnik za deževnico ima vgrajeno posodo za rože.
Vsaka Amfora je tako unikatna. Zbiralnik je odporen na vremenske razmere in UV stabilen. Rezervoar Antična Amfora – posadite vaše najljubše rože kar v okrasni rezervoar za zbiranje deževnice. Na voljo v različnih barvah in z različno prostornino.

Skice in dimenzije zbiralnika za deževnico Amfora.

Eleganten rezervoar za deževnico. Model Elegance. Rezervoar je sodobnega in klasičnega videza, lepo dopolni izgled vrta in okolice. hkrati kot okras na vrtu. Rezervoar ima velik volumen na majhnem prostoru. Je odporen na vremenske razmere, UV stabilen.

Skice in dimenzije zbiralnika deževnice Elegance.

Okrasni zbiralnik deževnice Color. Modernega videza v trendovskih barvah preprosto navduši. Služi kot zbiralnik deževnice in dekoracija. Rezervoar ima namreč tudi prostor za zasaditev rož. Zunanje površine zbiralnika so v visokem sijaju. Odlikuje ga visoka zmogljivost shranjevanja, majhna potreba po prostoru. Montaža zbiralnikov je enostavna, za polnjenje se preprosto priključijo na žleb. Linija Color je na voljo v trendovskih barvah, zbiralnik iz te linije bo prav gotovo dal vaši okolici prijetno poletno svežino. Obarvajte vaš vsakdan.

Skice in dimenzije zbiralnika deževnice Color.

Rezervoarji so na voljo v različnih barvah, oblikah in prostornini. Na fotografiji zgoraj predstavljamo model Rocky, stenski rezervoar za zbiranje deževnice v imitaciji naravnega kamna. Na voljo so v različnih prostorninah.

Skice in dimenzije zbiralnika deževnice Rokcky.

To pa še ni vse! V ponudbi okrasnih zbiralnikov deževnice najdete preko 60 različnih vrst zbiralnikov izjemnih oblik, celotno ponudbo in vse modele najdete na povezavi TUKAJ!

Vas skrbi kako je z montažo? NIČ ENOSTAVNEJŠEGA! Tukaj vabi na ogled tudi simpatičen video prispevek. Priporočamo ogled.✨

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika varstva osebnih podatkov.
I Accept

Kontaktirajte ponudnika:  ARMEX ARMATURE d.o.o., Ljubljanska cesta 66, 1295 Ivančna Gorica

info@armex-armature.si I  01 78 69 270  I  www.cistilnenaprave-dezevnica.si

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]