četrtek, 28 septembra, 2023
DomaGradnjaGradnja in obnovaPoplave 2023, STOPIMO SKUPAJ

Poplave 2023, STOPIMO SKUPAJ

Spoštovani poslovni partnerji,

javljamo se s Koroške, iz uredništva revije in spletnega portala Gradnja in obnova. Iz številnih koncev po Sloveniji nas sprašujete kako smo in kako lahko pomagate. 

Sporočamo, da smo dobro mi in naše družine. Trenutno se trudimo po naših najboljših močeh pomagati na terenu in ker iz prve roke vemo, kaj se potrebuje smo se odločili, da s tem e-mailom posredujemo ažurne informacije tudi vam. 

Zavedamo se, da je zdaj čas, da stopimo skupaj in pomagamo tistim, ki so bili prizadeti.

Trenutno aktualno: 

Iz Ravnen na Koroškem propsijo za pomoč določenih materialov, ki so trenutno nujno potrebni. Konkretno iščejo razvlažilce, belo barvo in orodje za pleskanje ter ploščice. Če imate te materiale na voljo ali če lahko kako drugače prispevate, bomo neizmerno hvaležni.
V prihodnje se bodo potrebovali tudi drugi izdelki za gradnjo in obnovo. V kolikor se pri vas najde kaj, kar bi lahko podarili nas lahko kontaktirate. V kontaktu bomo z Rebeko Kiselak, ki nas bo sproti obveščala o potrebnem materialu. 

Regijski štab Civilne iniciative za Koroško sporoča, da se na terenu potrebuje sanitarni material in orodje za čiščenje domov. (Vir: MO Slovenj Gradec)

O dodatnih materialih/stvareh vas bomo iz uredništva sproti obveščali. 

Aktualne teme, ki jih pripravljamo za bralce portala gradnjainobnova.si

V kolikor se vaše podjetje ukvarja s kakršnimi koli sanacijami in razpolagate s strokovnimi članki na temo sanacije po poplavah jih bomo na našem portalu v mesecu avgustu brezplačno objavili. Vsebine lahko pošljete na lucija@vas-profit.si

Vaše kontakte in vrsto pomoči, ki jo lahko nudite, nam prosimo sporočite. 

Za lažjo komunikacijo  smo dosegljivi na  e-poštni naslov: lucija@vas-profit.si ali nas pokličete na 040 659 725 (Lucija) 

Hvaležni vam bomo za vsakršno pomoč, ki jo lahko prispevate. 

Najlepša hvala za vašo podporo.

Ekipa revije Gradnja in Obnova


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...
Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA