window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

Poplave 2023, STOPIMO SKUPAJ

Spoštovani poslovni partnerji,

javljamo se s Koroške, iz uredništva revije in spletnega portala Gradnja in obnova. Iz številnih koncev po Sloveniji nas sprašujete kako smo in kako lahko pomagate. 

Sporočamo, da smo dobro mi in naše družine. Trenutno se trudimo po naših najboljših močeh pomagati na terenu in ker iz prve roke vemo, kaj se potrebuje smo se odločili, da s tem e-mailom posredujemo ažurne informacije tudi vam. 

Zavedamo se, da je zdaj čas, da stopimo skupaj in pomagamo tistim, ki so bili prizadeti.

Trenutno aktualno: 

Iz Ravnen na Koroškem propsijo za pomoč določenih materialov, ki so trenutno nujno potrebni. Konkretno iščejo razvlažilce, belo barvo in orodje za pleskanje ter ploščice. Če imate te materiale na voljo ali če lahko kako drugače prispevate, bomo neizmerno hvaležni.
V prihodnje se bodo potrebovali tudi drugi izdelki za gradnjo in obnovo. V kolikor se pri vas najde kaj, kar bi lahko podarili nas lahko kontaktirate. V kontaktu bomo z Rebeko Kiselak, ki nas bo sproti obveščala o potrebnem materialu. 

Regijski štab Civilne iniciative za Koroško sporoča, da se na terenu potrebuje sanitarni material in orodje za čiščenje domov. (Vir: MO Slovenj Gradec)

O dodatnih materialih/stvareh vas bomo iz uredništva sproti obveščali. 

Aktualne teme, ki jih pripravljamo za bralce portala gradnjainobnova.si

V kolikor se vaše podjetje ukvarja s kakršnimi koli sanacijami in razpolagate s strokovnimi članki na temo sanacije po poplavah jih bomo na našem portalu v mesecu avgustu brezplačno objavili. Vsebine lahko pošljete na lucija@vas-profit.si

Vaše kontakte in vrsto pomoči, ki jo lahko nudite, nam prosimo sporočite. 

Za lažjo komunikacijo  smo dosegljivi na  e-poštni naslov: lucija@vas-profit.si ali nas pokličete na 040 659 725 (Lucija) 

Hvaležni vam bomo za vsakršno pomoč, ki jo lahko prispevate. 

Najlepša hvala za vašo podporo.

Ekipa revije Gradnja in Obnova

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]