Fasadne obloge, ki navdušujejo!

V tem članku bomo raziskali prednosti suhih estrihov fermacell® kot inovativen gradbeni element ter predstavili postopek njegove hitre in suhe vgradnje. Spoznali boste, kako estrih pripomore k prihranku časa, materiala in stroškov ter kakovostnemu rezultatu. Poleg tega bomo preučili vrste estriha, ki so na voljo, ter njihove specifične lastnosti.

Fasadne obloge James Hardie® iz vlakno cementa odlikujejo neprekosljive lastnosti, ki zagotavljajo trajno lepo fasado. Odporne so na vremenske vplive in imajo dolgo življenjsko dobo. Izdelane so iz naravnih materialov, njihova teža je majhna, montaža je enostavna.

Velikoformatne fasadne obloge Hardie® Panel v prijetni bež barvi v kombinaciji s HardiPlank® fasadnimi oblogami dajejo nadvse sodoben videz tako sodobno, kot tudi tradicionalno grajenim hišam. Primerne so tako za novogradnje kot za adaptacije starejših hiš. Odlikuje jih dolga življenjska doba. Raznovrstnost oblik in različne opcije kombiniranja pa predstavljajo neizmerne možnosti oblikovanja vaše fasade. Na voljo so v petih standardnih barvah, na zahtevo pa je možna dobava v vseh barvah po RAL.

Fasadne obloge Hardie® Plank v modni sivi barvi v kombinaciji s Hardie® Plank oblogami v toplem lesnem odtenku, dajejo stavbi resnično prijeten videz. Fasadne obloge James Hardie® so na voljo v strukturi lesa ali gladki izvedbi, ter v različnih barvnih tonih. Oglejte si katalog na povezavi TUKAJ.

Fasadne obloge Hardie® Panel in Hardie® Plank potrebujejo le malo vzdrževanja. Zaradi svoje enkratne odpornosti na vlago in na tvorbo plesni, ostajajo dobro ohranjene in lepe, četudi so izpostavljene vodi in vlagi. Čiščenje je enostavno. Po potrebi jih preprosto očistimo z mrzlo ali mlačno vodo, dodamo lahko tudi čistila brez topil. Izberite fasadno oblogo družbe James Hardie®, fasadno oblogo iz vlaknocementa, ki so jo razvili zato, da bi kljubovala naravnim vplivom in bi hkrati dolgotrajno obdržala lep izgled. Oglejte si katalog na povezavi TUKAJ.

Fasadne obloge družbe James Hardie lahko med seboj poljubno kombiniramo in jih dopolnimo tudi s klasičnimi fasadnimi površinami. Odlično nadomestijo lesene in kamnite obloge tudi na podzidkih in so izjemen dekorativni element sodobne hiše. Izkoristite fleksibilnost dizajna in širok izbor možnih kombinacij. Kaj pravite na tole?

Oglejte si katalog Fasadnih oblog in preverite barve in teksture Hardie® Plank in Hardie® Panel fasadnih rešitev na povezavi TUKAJ!

👉 Izdelane so iz naravnih materialov!

James Hardie® je vodilni svetovni proizvajalec fasadnih oblog iz vlaknocementa. Vlaknocement je kompozitni material, sestavljen iz cementa ojačanega s celuloznimi vlakni. Proizvodi družbe James Hardie® so izdelani iz naravnih materialov in sicer iz kot celuloznih vlaken iz plantažnega lesa, portland cementa, peska in vode. Temu dodamo še zelo majhne količine kemijskih dodatkov, ki našim izdelkom poudarijo posebne in trajnostne lastnosti. Vlaknocement je trajen, odporen na UV žarke, ne trohni in se ne ukrivlja pod toplotnimi in drugimi vremenskimi obremenitvami.

Montaža je enostavna. Oglejte si video montaže Hardie® Plank in Hardie® Panel fasadnih oblog.

James Hardie® fasadne obloge skoraj da ne potrebujejo vzdrževanja, so močne kot beton! Razmerje med kakovostjo in ceno je izjemno. So enostavne za montažo in atraktivne. Naj krasijo tudi Vaš dom.

Za več informacij kontaktirajte ponudnika:

James Hardie Austria, branch of James Hardie Europe GmbH

fermacell-si@jameshardie.com

www.jameshardie.si

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title