sreda, 29 novembra, 2023
DomaMoj domZakaj so notranja vrata ključnega pomena za vaš dom?

Zakaj so notranja vrata ključnega pomena za vaš dom?

Notranja vrata so ključen element v vsakem domu, saj omogočajo ločevanje prostorov in ustvarjanje zasebnih prostorov. Poleg funkcionalnosti pa lahko notranja vrata izboljšajo tudi estetiko prostora in dvignejo vrednost vašega doma, zato je pomembno, da izberete notranja vrata, ki bodo zadovoljila vaše potrebe in stil.

Ko se odločamo za gradnjo ali prenovo doma, moramo biti še posebej pozorni pri izbiri notranjih vrat. Ustrezno izbrana notranja vrata polepšajo prostor, mu določijo edinstven slog in ga naredijo prijetnega za bivanje.

Notranja vrata so zagotovo eden izmed bolj pomembnih kosov pohištva. Zavedati se moramo, da gre pri vratih za dolgoletno naložbo, kjer sta kakovost izdelave in montaže še kako pomembna dejavnika, saj jih menjamo le redko. Hkrati pa je to tudi element, ki pomembno prispeva k estetskemu stilu našega doma.

Notranja vrata – Kako izbrati pravo kombinacijo estetike in funkcionalnosti?

Lesena notranja vrata so najbolj priljubljena izbira, saj zagotavljajo toplino in domačnost prostoru. Na voljo so v različnih barvah in vzorcih ter se popolnoma prilagajajo vsakemu stilu notranje opreme. Steklena notranja vrata pa so primernejša za sodobne prostore, saj omogočajo prehajanje svetlobe in občutek prostornosti.

Poleg estetike pa je pomembno tudi upoštevati funkcionalnost notranjih vrat. Če imate majhne otroke, boste morda želeli izbrati vrata z zaščito pred prstnimi odtisi, da se izognete nevarnosti. Za boljšo zvočno izolacijo med prostori pa so primerna vrata z zvočno izolacijskimi lastnostmi.

Ne glede na vaše potrebe in želje, lahko na Sezamy.si najdete notranja vrata, ki bodo izpolnila vaša pričakovanja.

Najdite notranja vrata, ki bodo popolnoma ustrezala vašim željam in potrebam, na Sezamy.si – obiščite nas še danes!

Linija belih Premium notranjih vrat

Barve in vzorci notranjih vrat se hitro spreminjajo, a klasična bela barva vrat ostaja v trendu. Tudi Porta Doors se temu prilagaja z novimi površinami in vzorci. Nastala je cela linija belih Premium notranjih vrat: nova lakirana površina in novi modeli.  Lahko so samo bela, lahko v kombinaciji z Alu intarzijami.  Podboji so v novi Premium dekor foliji. Bela notranja  vrata so spet bolj iskana, zato ni presenetljivo, da nastajajo vedno novi modeli. Poleg bele barve, so iskane tudi nove površine v odpornih, 3D laminatih: rahlo hrapava površina v modernih barvah. Nove barve notranjih vrat se zlahka kombinirajo  s pohištvom ali talnimi  oblogami. Notranja vrata lahko imajo tudi različna polnila: satovje, perforirano ali polno iverico, lepljen les in pa vse bolj popularen MDF – spekter notranjih vrat s tem materialom je vse večji.

Eleganca, moderen dizajn in odlična kakovost

S svojimi izkušnjami in znanjem v podjetju Sezamy d.o.o. kupcem z veseljem pomagajo pri izbiri vhodnih, notranjih ali garažnih vrat. Imajo tudi svojo montažno ekipo, ki delo opravi hitro in profesionalno.

Zastopajo podjetje Wisniowski, ki proizvaja garažna in industrijska sekcijska in rolo vrata ter dvoriščna vrata in ograje. Kvaliteta, izbor barv in modelov je tisto, kar postavlja vsa vrata Wisniowski v sam evropski vrh.

So tudi generalni uvoznik Porta Doors, največjega evropskega proizvajalca notranjih, vhodnih notranjih in zunanjih vhodnih vrat. V njegovem proizvodnem programu je še serija tehničnih vrat.

Sezamy d.o.o., Slance 20, 3221 Teharje
Razstavni salon: Celje, Mariborska 54

T: 03 490 36 20; SEZAMY@SIOL.NET; www.sezamy.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vse, kar morate vedeti, preden se odločite za posojilo

Želite kupiti novo pohištvo za dom, zamenjati dotrajano strešno kritino ali vgraditi nov fasadni sistem, vgraditi nov ogrevalni sistem, urediti okolico, prihranki pa niso...
Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA