ponedeljek, 5 junija, 2023
DomaMoj domZakaj so notranja vrata ključnega pomena za vaš dom?

Zakaj so notranja vrata ključnega pomena za vaš dom?

Notranja vrata so ključen element v vsakem domu, saj omogočajo ločevanje prostorov in ustvarjanje zasebnih prostorov. Poleg funkcionalnosti pa lahko notranja vrata izboljšajo tudi estetiko prostora in dvignejo vrednost vašega doma, zato je pomembno, da izberete notranja vrata, ki bodo zadovoljila vaše potrebe in stil.

Ko se odločamo za gradnjo ali prenovo doma, moramo biti še posebej pozorni pri izbiri notranjih vrat. Ustrezno izbrana notranja vrata polepšajo prostor, mu določijo edinstven slog in ga naredijo prijetnega za bivanje.

Notranja vrata so zagotovo eden izmed bolj pomembnih kosov pohištva. Zavedati se moramo, da gre pri vratih za dolgoletno naložbo, kjer sta kakovost izdelave in montaže še kako pomembna dejavnika, saj jih menjamo le redko. Hkrati pa je to tudi element, ki pomembno prispeva k estetskemu stilu našega doma.

Notranja vrata – Kako izbrati pravo kombinacijo estetike in funkcionalnosti?

Lesena notranja vrata so najbolj priljubljena izbira, saj zagotavljajo toplino in domačnost prostoru. Na voljo so v različnih barvah in vzorcih ter se popolnoma prilagajajo vsakemu stilu notranje opreme. Steklena notranja vrata pa so primernejša za sodobne prostore, saj omogočajo prehajanje svetlobe in občutek prostornosti.

Poleg estetike pa je pomembno tudi upoštevati funkcionalnost notranjih vrat. Če imate majhne otroke, boste morda želeli izbrati vrata z zaščito pred prstnimi odtisi, da se izognete nevarnosti. Za boljšo zvočno izolacijo med prostori pa so primerna vrata z zvočno izolacijskimi lastnostmi.

Ne glede na vaše potrebe in želje, lahko na Sezamy.si najdete notranja vrata, ki bodo izpolnila vaša pričakovanja.

Najdite notranja vrata, ki bodo popolnoma ustrezala vašim željam in potrebam, na Sezamy.si – obiščite nas še danes!

Linija belih Premium notranjih vrat

Barve in vzorci notranjih vrat se hitro spreminjajo, a klasična bela barva vrat ostaja v trendu. Tudi Porta Doors se temu prilagaja z novimi površinami in vzorci. Nastala je cela linija belih Premium notranjih vrat: nova lakirana površina in novi modeli.  Lahko so samo bela, lahko v kombinaciji z Alu intarzijami.  Podboji so v novi Premium dekor foliji. Bela notranja  vrata so spet bolj iskana, zato ni presenetljivo, da nastajajo vedno novi modeli. Poleg bele barve, so iskane tudi nove površine v odpornih, 3D laminatih: rahlo hrapava površina v modernih barvah. Nove barve notranjih vrat se zlahka kombinirajo  s pohištvom ali talnimi  oblogami. Notranja vrata lahko imajo tudi različna polnila: satovje, perforirano ali polno iverico, lepljen les in pa vse bolj popularen MDF – spekter notranjih vrat s tem materialom je vse večji.

Eleganca, moderen dizajn in odlična kakovost

S svojimi izkušnjami in znanjem v podjetju Sezamy d.o.o. kupcem z veseljem pomagajo pri izbiri vhodnih, notranjih ali garažnih vrat. Imajo tudi svojo montažno ekipo, ki delo opravi hitro in profesionalno.

Zastopajo podjetje Wisniowski, ki proizvaja garažna in industrijska sekcijska in rolo vrata ter dvoriščna vrata in ograje. Kvaliteta, izbor barv in modelov je tisto, kar postavlja vsa vrata Wisniowski v sam evropski vrh.

So tudi generalni uvoznik Porta Doors, največjega evropskega proizvajalca notranjih, vhodnih notranjih in zunanjih vhodnih vrat. V njegovem proizvodnem programu je še serija tehničnih vrat.

Sezamy d.o.o., Slance 20, 3221 Teharje
Razstavni salon: Celje, Mariborska 54

T: 03 490 36 20; SEZAMY@SIOL.NET; www.sezamy.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

Obnova dvižnih garažnih vrat

Predstavljamo vam edinstveno rešitev, s katero bodo stara dvižna garažna vrata dobila novo podobo. Postopek obnove je enostaven, hiter in v primerjavi z nakupom novih garažnih vrat tudi cenovno ugodnejši. Poglejte si to občutno razliko.

VIDEO VSEBINE

Enostavna rešitev za čiščenje sončnih elektrarn in fasad

Izkoristite pridobljeno energijo v maksimalni meri V Bentu sledimo smernicam razvoja in novostim ter zahtevam po varnejši in cenejši ter okolju prijazni metodi čiščenja sončnih...

Nova ograja? In kakšno naj izberem?

Ustrezna izbira ograjnega sistema je v prvi vrsti odvisna predvsem od tega, kakšno ograjo potrebujemo in čemu naj ograja služi. Je to večja mera zasebnosti...

Kaj je dobro vedeti, preden se odločimo ograditi zemljišče?

  Preden se odločite za omejitev zemljišča z ograjo morate najprej preveriti, kaj o tem določajo prostorski akti, ki veljajo na območju, kjer želite postaviti...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA