window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

Preveri, zakaj je delo z baterijskimi orodji lažje!

Baterijsko orodje je dobro poznano vsem mojstrom, saj si z njim olajšajo marsikatero delo v delavnici. Pri tem pa nimamo v mislih zgolj baterijskega vrtalnika, ampak še ogromno drugih naprav, s katerimi so opravila v okolici hiše opravljena še hitreje in učinkovitejše.

Baterijska ali akumulatorska orodja so pripomočki in naprave, ki jih poganjajo različno zmogljive baterije.

Za brezhibno delovanje orodja je potrebno baterije redno polniti, v nasprotnem primeru nas lahko pustijo na cedilu, ko jih najbolj potrebujemo.

Prednosti baterijskih orodij pred klasičnimi električnimi orodji

Uporaba baterijskega orodja je danes izjemno priljubljena. Izkazalo se je, da so to izjemno praktične naprave, s pomočjo katerih si lahko delo močno olajšamo. Vas zanima, zakaj je temu tako?

Mnogi uporabniki, ki redno uporabljajo baterijsko orodje, so mnenja, da imajo tovrstne naprave številne prednosti:

 • Prenosljivost: Prenašanje baterijskega orodja brez omejitev je zagotovo največja prednost. Tovrstno orodje nima kabla in ne zahteva priklopa na vir električne napetosti, zato ga lahko uporabljate praktično kjerkoli želite.
 • Lahka teža: Baterijsko orodje je v osnovi namenjeno prenašanju, zato se lahko pohvali z izjemno nizko težo. Rezultat tega je, da je z njim delo manj boleče, saj rokovanje od vas zahteva bistveno manj napora v primerjavi s klasičnim orodjem na elektriko.
 • Neovirano delo: Baterijsko orodje nima kabla, temveč deluje s pomočjo zmogljivih baterij. To vam omogoča enostavno uporabo, pri kateri ni nobenega strahu, da bi se neprestano zapletali ob kabel ali se celo poškodovali.
 • Enostavno shranjevanje: Če pogosto uporabljate električno orodje, potem ste že ugotovili, da je njegovo shranjevanje zaradi motečega kabla zelo težavno. Pri baterijskem orodju teh težav zagotovo ne boste imeli, saj nima kabla in je shranjevanje zato zelo enostavno.

Kärcher baterijska orodja

Med prvimi baterijskimi orodji v 60-ih letih prejšnjega stoletja je bil akumulatorski vrtalnik. Vse od tedaj je tehnologija baterijskih orodij tako zelo napredovala, da so nam danes na voljo baterijska orodja za praktično katero koli opravilo.

Na tem področju močno izstopa podjetje Kärcher, ki vam danes ponuja baterijsko orodje za vse zahteve tako glede zmogljivosti kot tudi področja uporabe.

V programu baterijskih orodij nikakor ne smete spregledati naslednjih naprav:

 • baterijski ročni čistilniki, ki jih enostavno priključite na cev in že so pripravljeni za vsestransko čiščenje doma in njegove okolice;
 • baterijski odstranjevalniki plevela, s katerimi boste brez truda in večjega napora odstranili najbolj trdovratni mah in plevel na vaših pohodnih površinah;
 • baterijski visokotlačni čistilniki, ki vam omogočajo učinkovito visokotlačno čiščenje različnih zunanjih površin;
 • baterijske kosilnice, ki so enostavne za rokovanje in s katerimi boste hitro in učinkovito pokosili srednje velike in velike trate;
 • baterijski večnamenski sesalniki, ki vam omogočajo suho in mokro sesanje vseh površin, pri tem pa niste popolnoma nič omejeni s kablom;
 • baterijske kosilnice z nitjo, s katerimi bo vaša trata vedno lepo urejena, saj vam zagotavljajo lepe vogale in popoln rob trate;
 • baterijski obrezovalniki žive meje, ki vam omogočajo enostavno oblikovanje in obrezovanje žive meje tudi na najbolj oddaljenem kotičku vašega vrta;
 • baterijski puhalniki in sesalniki listja, s katerimi bodo vaše pohodne poti in vrtovi v trenutku lično urejeni;
 • baterijske škarje za travo in grmičevje, s katerimi postane obrezovanje robov trate enostavna naloga, bolečine v dlaneh pa preteklost;
 • baterijske verižne žage, ki so izjemno praktične in dovolj zmogljive tudi za rezanje srednje debelih in bolj debelih polen;
 • baterijske škarje za veje, s katerimi lahko dosežete najtežje dostopne veje, posledično pa je vzdrževanje dreves pravi užitek;
 • baterijski sesalniki za pepel in suho sesanje, ki imajo izjemno sesalno moč, zato vam omogočajo priročno sesanje pepela.

Zakaj izbrati Kärcher baterijsko orodje?

Trenutno je na trgu ogromno različnega baterijskega orodja različnih blagovnih znamk. Zato je pri njegovi izbiri potrebna določena stopnja previdnosti, še posebej, če iščete kvalitetno baterijsko orodje.

Mirno pa lahko trdimo, da ne boste ničesar zgrešili, če boste izbrali Kärcher baterijsko orodje, saj se ponaša s številnimi pozitivnimi lastnostmi:

Prilagodljivost

V pestri ponudbi Kärcher baterijskega orodja boste zagotovo našli pravo orodje za svoje potrebe tako glede področja uporabe kot tudi glede zmogljivosti.

Zahvaljujoč sistemu izmenljivih baterij Kärcher Battery Power so vam na voljo 18-voltne naprave za domačo uporabo ter še bolj zmogljive, 36-voltne naprave za profesionalno uporabo, ki se pohvalijo z izjemno močjo.

Tehnologija v realnem času

Kärcher tehnologija uporabnikom zagotavlja najboljše možne informacije o stanju delovanja baterij in ravni napolnjenosti. Uporabniki vedo do minute natančno, kdaj je potrebno baterijo zamenjati ali napolniti.

Med postopkom polnjenja pa je natančno prikazan preostali čas polnjenja, zato uporabniki vedno vedo, kdaj lahko začnejo z delom.

Na koncu pa ne smemo pozabiti tudi na kakovost vseh Kärcher naprav. Ta je več kot dovolj tehten razlog, da izberete Kärcher baterijsko orodje – ne bo vam žal!

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

 • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

  Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title