Novost v ponudbi Ytong hiš – Xella gradbene storitve

Z novim letom so v podjetju Xella porobeton prenovili in osvežili poudbo tipskih Ytong hiš, ki sedaj poleg podarjene projektne dokumentacije vključujejo tudi gradbene storitve.

Veliko graditeljev hiš z Ytong sistemom se je že v preteklosti lotilo gradnje brez pomoči izvajalcev gradbenih del. Gradnja hiše je že tako zahteven projekt, dogovarjana s posameznimi izvajalci so naporna in vzamejo veliko časa in energije. Ker v podjetju Xella ves čas sledijo inovacijam in iščejo nove načine delovanja na trgu gradbeništva, so že v letu 2022 ustanovili Xella gradbene stroritve, kot dodatno storitev poleg prodaje gradbenega materiala večjih formatov. Gradbeni sistem Ytong so namreč razširili z dodatnimi XL formatnimi izdelki (Ytong Jumbo bloki in Ytong veliki stenski paneli), ki omogočajo hitrejšo in ekonomično gradnjo, vendar so za izgradnjo potrebni posebni žerjavi in drugo orodje ter znanje za pravilno in kvalitetno izvedbo.

XL formatni izdelki omogočajo hitrejšo in ekonomično gradnjo.

Z nami lažje do nove hiše

Cena tipske hiše po novem vključuje celotni gradbeni sistem Ytong za izvedbo konstrukcije, dodatno pa so vključena tudi vsa betonska in zidarska dela, potrebna za izvedbo gradbenega sistema Ytong na pripravljeno temeljenje z že izvedeno horizontalno hidroizolacijo. Cena kot že v predhodni ponudbi vključuje tudi projektno dokumentacijo za pridobitev mnenj in gradbenega dovoljenja (DGD) ter projekt za izvedbo (PZI). Temeljenje ni vključeno v ceno hiše.

Pri nakupu Ytong tipske hiše torej ne gre za klasično ponudbo ti. ”hiše na ključ”, saj ponudba npr. ne vključuje izvedbe stopnišča, vgradnje oken ali vrat, izvedbe ostrešja in strešne kritine ter drugih pripravljalnih ali obrtniških del. Vsa dodatna dela so predmet dogovora med kupcem in podjetjem Xella in niso vključena v samo ceno hiše, navedene na ceniku. Kaj vse točno je zajeto v ceno hiše, najdete TUKAJ.

Naredite prvi korak k vaši novi hiši – Xella porobeton.

Vaš zanesljiv partner

Podjetje Xella porobeton je na trgu prisotno že več kot 40 let. Kot del mednarodnega koncerna Xella International so zavezani k trajnostni proizvodnji gradbenega materiala, njihove blagovne znamke so mednarodno priznane in se v gradbenišvu uporabljajo že vrsto let. Kakovost gradbenega materiala, strokovnost kadra in profesionalnost na vseh nivojih poslovanja so glavne odlike podjetja Xella.

V katalogu Ytong tipskih hiš lahko izbirate med kar 56 različnimi hišami, vse so energijsko varčne, zgrajene iz trajnostnega gradbenega materiala z odličnimi toplotno-izolacijskimi lastnostmi. Pri nakupu Ytong tipske hiše prejmete celotno projektno dokumentacijo brezplačno. Poiščite svojo sanjsko hišo na www.ytonghisa.si

Kontaktirajte ponudnika: Xella porobeton SI, d.o.o.

Brezplačni telefon: 080 18 22
www.ytonghisa.si  I   info.si@xella.com 

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title