Odpiranje brez ključev [za naknadno vgradnjo]

Doživite nov občutek ugodja! Ne samo, da s prstom varno in priročno odprete svoja vrata, izkoristite lahko tudi pametne funkcije, ki olajšajo vsakdanje življenje. Več v najnovejšem prispevku.

Gotovo ste že kdaj morali vzeti dopust le zato, da ste pričakali obrtnike in jim odklenili. Sedaj bo lažje. Čitalnik ekey vam namreč omogoča, da vrata odpremo celo na daljavo. Mizar bo lahko vstopil, med nenadno nevihto bo sosed zaprl okno, tašči pa bomo z morja odprli vrata, da bo zalila rože. Odpiranje je varno in udobno.

Vsi, ki vrata že odklepamo s čitalnikom prstnih odtisov, si življenja brez tovrstnega udobja ne znamo več predstavljati.

Odpiranje vrat s čitalnikom prstnih odtisov ekey, je kar 1.000 krat varnejše kot odpiranje s štirimestno kodo! Ključi, kartice in kode se lahko izgubijo, založijo ali pozabijo, prst pa je vedno z nami. Tudi če sami nimamo težav s pozabljenimi ali izgubljenimi ključi, lahko pomislimo na našega raztresenega najstnika ali pozabljivo babico. Tako razumemo, zakaj je čitalnik prstnih odtisov koristen in udoben.

Odpiranje iz službe, s počitnic ali iz avta.

Dovoljenja za vstop lahko omejimo na dneve in časovna obdobja. Določimo, kdo lahko stopi v naš dom in kdaj. Ob torkih in četrtkih od 14.00 do 15.15 vašega šolarja obiskuje učitelj klavirja, v petek od 9.00 do 9.30 lahko vstopi čistilec in podobno. Ob vsakem vstopu prejmemo potisno sporočilo in smo tako obveščeni o vseh vstopih, obenem pa bolj mirni, saj vemo, da so naši ljubljeni prišli varno iz šole ali službe.

Čitalnik prstnih odtisov ekey xLine za za vgradnjo pod površino in na površino

ekey predstavlja sistem čitalnika prstnih odtisov, ki naredi območja dostopa pametna: ekey xLine. Ne glede na to, ali gre za hišni vhod ali garažo, ima dostop do stavbe nove funkcije in se prilagaja vašim potrebam. Doživite nov občutek ugodja! Ne samo, da s prstom varno in priročno odprete svoja vrata, izkoristite lahko tudi pametne funkcije, ki olajšajo vsakdanje življenje. Sistem dostopa za vaše potrebe danes, jutri in pojutrišnjem.

Odkrijte prednosti linije ekey xLine in izkusite nove možnosti!

Prst kot ključ

Vrata preprosto odprite s prstom – brez ključa, pametnega telefona, kode ali kartice. Naj bo to za tek, kolesarjenje, rolanje ali ko pes sili ven: Uživajte v svobodi, da lahko preprosto začnete s svojimi aktivnostmi.

Najvišja stopnja varnosti

ekey zagotavlja najvišji standard pri varnosti svojih izdelkov v primerih zlorabe in nepooblaščenega dostopa do sistema dostopa. S čitalnikom prstnih odtisov lahko vrata odprejo samo pooblaščene osebe. Čitalnik prstnih odtisov ekey je 1000-krat varnejši od 4-mestne kode za bančno kartico. 

Brez skrbi
Konec je skrbi, da bodo vaši otroci, starši ali sosedje izgubili ključ. S čitalnikom prstnih odtisov ekey vam ključa ni več treba predajati, ker preprosto pooblastite tiste, ki potrebujejo dostop do vašega doma. Izgubljeni ključi so težava preteklosti.

Prilagodljiv sistem
Kdor gradi ali obnavlja hišo, se sooča z mnogimi odločitvami. Vseh želja pogosto ni mogoče izpolniti takoj. Vendar za sistem ekey to ne predstavlja težave, saj je funkcije in naprave mogoče dodati pozneje. Uporabnike lahko shranite, začasno deaktivirate ali izbrišete.

Aplikacija ekey bionyx

Linija ekey xLine se upravlja z aplikacijo ekey bionyx. Z aplikacijo lahko namestite nove posodobitve vdelane programske opreme, tako da boste vedno na tekočem z najnovejšo tehnologijo. Tako lahko koristite prednosti neprestanega nadaljnjega razvoja in novih funkcij.

Aplikacija ekey bionyx je vaš nadzorni center za dostop do stavbe. Tu se dodelijo pravice za vašo družino, prijatelje in ponudnike storitev ter določijo različne vloge. Beleženje dostopov prikazuje dejavnosti vaše naprave ekey dLine čitalnik prstnih odtisov v zadnjih 7 dneh.

Poleg tega je aplikacija ekey bionyx sprožilec za pametne funkcije: Tako lahko vrata odprete na daljavo – praktičen vsakdanji pomočnik! S potisnimi obvestili na pametnem telefonu veste, da so vaši najbližji varno prispeli domov. Povezava z govornim asistentom zagotavlja dodatno udobje na vhodnih vratih.

Toda ekey ponuja še veliko več: Ni se vam treba vnaprej odločiti, kakšen obseg funkcij bi naj imel vaš sistem dostopa. ekey dLine lahko pozneje razširite z dodatnimi funkcijami in napravami. V aplikaciji ekey bionyx imate vedno pregled nad vsemi povezanimi napravami, območja dostopa, funkcijami in uporabniki ter lahko izkoristite prednosti skupnega upravljanja.

Čitalnik prstnih odtisov ekey sLine za domofon

S čitalnikom prstnih odtisov ekey sLine predstavlja podjetje ekey sistem, ki naredi domofone pametne. To jim daje vrsto novih funkcij, ki povezujejo dostop do stavbe s svetom pametnega doma. Linija ekey sLine prepriča s prilagodljivostjo pri vgradnji, saj je združljiva s številnimi različnimi domofoni. S čitalnikom prstnih odtisov ekey sLine lahko svojim strankam ponudite nov občutek udobja: Svoja vhodna vrata odprejo varno in priročno s prstom ter izkoristijo pametne funkcije, ki olajšajo vsakdanje življenje. Sistem dostopa za potrebe danes, jutri in pojutrišnjem.

Zaradi ergonomskega oblikovanja, čitalnik lahko namestimo tudi na običajno višino stenskih stikal!

Za nakup in vgradnjo sLine ali xLine čitalnika prstnih odtisov lahko povprašate vašega proizvajalca vhodnih vrat ali pa se obrnete na strokovnjake podjetja ekey biometrični sistemi na Vodovodni 99 v Ljubljani, ki vam bodo svetovali pri izbiri.

Kontaktirajte ponudnika: ekey biometric systems, d.o.o.

01 530 94 95  I   info@ekey.si  I   www.ekey.net

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title