sreda, 29 novembra, 2023
DomaGradnjaGradnja in obnovaOgraja - postavi si jo sam

Ograja – postavi si jo sam

Ograja je ne samo eden izmed najbolj pomembnih, pač pa tudi najbolj opaznih elementov v okolici naše hiše. Na eni strani skrbi za zasebnost, na drugi pa zagotavlja varnost naše družine in premoženja. Kljub temu pa si vsi želimo, da ograja ne bi intenzivno posegala v izgled naše okolice, da bi bila na pogled prijetna in seveda, da bi ustrezno opravljala svojo funkcijo. Zato je pomembno, da izberemo ograjni sistem, s katerim bomo zadovoljni vrsto let, brez dodatnih stroškov vzdrževanja ali potrebe po zamenjavi delov ograje. Sodobni ALU ograjni sistemi so eden izmed najprimernejših ograjnih sistemov za prihodnost vašega doma.

Ker po navadi postavitev nove ali zamenjava stare ograje predstavlja večji finančni vložek smo na trgu poiskali ograjo, ki si jo lahko z malo ročnih spretnosti postavite kar sami. Postavitev ograje je enostavna, vrhunski aluminij pa zagotovilo, da bo ograja dalj časa kot nova in to brez dodatnih stroškov vzdrževanja. Predstavljamo vam sodobni ograjni sistem, s katerim si lahko ograjo enostavno in hitro postavite sami. Izbirate lahko med številnimi variantami ograjnih profilov, ki vam jih razrežejo na želene dimenzije, skupaj s stebri pa ograjo enostavno postavite v okolici svoje hiše.

Primer postavitve ograje NABO.

Izrišite si svojo ograjo, povsem preprosto!

Ograja je tisti del okolice naše hiše, ki pogosto najprej pade v oči. Zato je pomembno, da se sklada s celotno podobo vašega objekta, tako oblikovno kot barvno. Ograjni sistemi NABO obstajajo v različnih modelih in široki barvni paleti. Pri izbiri ograje tako ne boste rabili sklepati kompromisov, vaša nova ograja pa bo točna takšna, kot si jo želite. Ograjni sistemi Nabo se ponašajo tudi z certifikatom EQTM (evropski certifikat kakovosti).

Svojo ograjo si lahko preprosti izrišete v spletnem konfiguratorju. Sistem vas bo enostavno vodil skozi postopke, izbrali si boste kakšno ograjo želite, izbirate lahko med balkonsko ali dvoriščno ograjo, v nadaljevanju boste lahko izbirali med različnimi profili ograje, določite še nekaj parametrov kot so višina ograje, število letvic, razmik med letvicami ter barvo. Ko vnesete vse podatke na vaš e-mail prejmete informativno ponudbo.


Vrhunski materiali in kakovost.

Za izdelavo ograj NABO uporabljajo samo aluminijske zlitine vrhunske kakovosti. Zato so povsem prepričani, da bo vaša nova ograja NABO vrsto let ostala enaka kot prvi dan, ko bo “zasijala” okoli vaše hiše. Še posebej ponosni pa so, da so ograje NABO v celoti razvite in izdelane v Sloveniji.

Enostavna in hitra postavitev. Primer kupca, ki je ograjo postavil sam.

Ograjni sistemi NABO so bili zasnovani na način, da jih lahko enostavno in hitro postavite kar sami. Brez zunanjih strokovnjakov in brez dodatnih stroškov montaže.

Hkrati pa ne pozabite, s kakšnim ponosom boste prijateljem, znancem in sosedom pokazali svojo novo ograjo. Ograjo, ki ste jo postavili sami.

Primer kupca, ki je ograjo postavil sam:

Ker smo ravno zaključevali z gradnjo nove hiše smo seveda še bolj pazili na vsak euro pri nakupu ograje. Kljub temu pa nismo želeli druge kot aluminijaste ograje. Sistemi NABO so tako bili idealna rešitev za nas. Top izbor, vrhunska ograja in brez stroškov montaže.

Kupec ograjnega sistema Jože iz Kranja.

Fotografija kupca, ki je ograjo postavil sam.

Kaj potrebujete za svojo novo ograjo?

Panelne ograje NABO so oblikovno in konstrukcijsko dovršene, da do popolnosti služijo svojemu namenu in vašemu objektu. Pri razvoju sistemov NABO so pozornost namenili prav vsaki podrobnosti, od izdelave, varjenja, barvanja do enostavne sestave. Spodnja fotografija prikazuje komponente, ki jih potrebujete za postavitev ograje.

Vse kar potrebujete za izdelavo ograje.

Za vse nasvete, vprašanja in pomoč pri izbiri so vam z veseljem na voljo v njihovi trgovini na Kajuhovi 87 v Slovenski Bistrici. Prav tako so dosegljivi na telefonski številki 02/320-3100 od ponedeljka do petka med 7:00 in 15:00. Lahko pa jim zastavite vprašanje oziroma pošljete povpraševanje kar preko spleta.

Kontakt podjetja: Impol Servis d.o.o.

(02) 320 31 00 info@nabo.si www.nabo.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...

Vse, kar morate vedeti, preden se odločite za posojilo

Želite kupiti novo pohištvo za dom, zamenjati dotrajano strešno kritino ali vgraditi nov fasadni sistem, vgraditi nov ogrevalni sistem, urediti okolico, prihranki pa niso...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA