sreda, 29 novembra, 2023
DomaMoj domKako poskrbeti, da boste ob prihodu domov našli svoje parkirno mesto prosto?

Kako poskrbeti, da boste ob prihodu domov našli svoje parkirno mesto prosto?

Se pogosto utrujeni vrnete domov in ugotovite, da na vašem parkirnem mestu stoji neznan avto? Namesto udobnega kavča pred televizijo vas čaka mukotrpno iskanje parkirnega mesta v bližnji ali daljni okolici stanovanja. Po napornem dnevu je to zagotovo kaplja čez rob.

Z zapornicami FAAC je vdor naključnih ljudi na parkirišče samo še morast spomin

Primerne so za privatno uporabo (bloki, stanovanjske hiše) in za podjetja. Prav tako jih lahko namestite tudi na večje industrijske objekte ali javna parkirišča, saj omogočajo delovanje non-stop. Odpirate jih lahko z daljincem ali jih krmilite kar s pametnim telefonom. Na voljo pa je tudi sistem za odčitavanje registrskih tablic.

Z zapornicami FAAC ste vedno v koraku s časom

Elektrohidravlične zapornice FAAC so nova generacija zapornic, ki združuje najboljše na tem področju. 24V motor preprečuje nihanje zapornice ob zapiranju in omogoča neprekinjeno delovanje. Skrbi tudi za nizko porabo energije.

Zaradi hidravlike je življenjska doba zapornice do 3x daljša od klasičnih mehanskih zapornic, ki so podvržene obrabi. Zapornico odlikuje absolutni encoder, ki si zapomni položaj zapornice v primeru izpada električne energije. Vgradite pa lahko tudi baterijo, ki bo zapornico odpirala med obdobji brez elektrike.

Izberete lahko natanko tako zapornico, kot jo potrebujete

Različne dolžine drogov (do 8m), barve ohišja in dodatna oprema vam omogočajo, da boste imeli zapornico, kakršno si želite in potrebujete. Zapornice FAAC odlikuje inteligentno krmiljenje s številnimi možnostmi programiranja, ki zagotavlja individualno prilagojene rešitve.

Za varnost je poskrbljeno

Poleg fotocelic, ki skrbijo, da se zapornica ne zapre dokler je avto pod njo, imajo zapornice FAAC vgrajen tudi inteligentni sistem prepoznavanja ovir. Ob morebitnem dotiku z oviro se zapornica takoj ustavi in sprosti, s čimer se prepreči škoda na avtu. Spodnji del droga je opremljen z gumijastim profilom, kot dodatna zaščita v primeru udarca.

V času odpiranja in zapiranja utripa barvni signal, ki opozarja na gibanje zapornice. Za boljšo vidljivost je mogoče drog zapornice opremiti tudi z LED osvetljavo.

Predstavitev na sejmu Essen, Nemčija:

Ne veste kakšna zapornica je primerna za vas?

Pokličite na telefon 040 872 001 ali nam pišite na info@faac.si. Z veseljem vam bomo pomagali.


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...

Vse, kar morate vedeti, preden se odločite za posojilo

Želite kupiti novo pohištvo za dom, zamenjati dotrajano strešno kritino ali vgraditi nov fasadni sistem, vgraditi nov ogrevalni sistem, urediti okolico, prihranki pa niso...

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA