Kako poskrbeti, da boste ob prihodu domov našli svoje parkirno mesto prosto?

Se pogosto utrujeni vrnete domov in ugotovite, da na vašem parkirnem mestu stoji neznan avto? Namesto udobnega kavča pred televizijo vas čaka mukotrpno iskanje parkirnega mesta v bližnji ali daljni okolici stanovanja. Po napornem dnevu je to zagotovo kaplja čez rob.

Z zapornicami FAAC je vdor naključnih ljudi na parkirišče samo še morast spomin

Primerne so za privatno uporabo (bloki, stanovanjske hiše) in za podjetja. Prav tako jih lahko namestite tudi na večje industrijske objekte ali javna parkirišča, saj omogočajo delovanje non-stop. Odpirate jih lahko z daljincem ali jih krmilite kar s pametnim telefonom. Na voljo pa je tudi sistem za odčitavanje registrskih tablic.

Z zapornicami FAAC ste vedno v koraku s časom

Elektrohidravlične zapornice FAAC so nova generacija zapornic, ki združuje najboljše na tem področju. 24V motor preprečuje nihanje zapornice ob zapiranju in omogoča neprekinjeno delovanje. Skrbi tudi za nizko porabo energije.

Zaradi hidravlike je življenjska doba zapornice do 3x daljša od klasičnih mehanskih zapornic, ki so podvržene obrabi. Zapornico odlikuje absolutni encoder, ki si zapomni položaj zapornice v primeru izpada električne energije. Vgradite pa lahko tudi baterijo, ki bo zapornico odpirala med obdobji brez elektrike.

Izberete lahko natanko tako zapornico, kot jo potrebujete

Različne dolžine drogov (do 8m), barve ohišja in dodatna oprema vam omogočajo, da boste imeli zapornico, kakršno si želite in potrebujete. Zapornice FAAC odlikuje inteligentno krmiljenje s številnimi možnostmi programiranja, ki zagotavlja individualno prilagojene rešitve.

Za varnost je poskrbljeno

Poleg fotocelic, ki skrbijo, da se zapornica ne zapre dokler je avto pod njo, imajo zapornice FAAC vgrajen tudi inteligentni sistem prepoznavanja ovir. Ob morebitnem dotiku z oviro se zapornica takoj ustavi in sprosti, s čimer se prepreči škoda na avtu. Spodnji del droga je opremljen z gumijastim profilom, kot dodatna zaščita v primeru udarca.

V času odpiranja in zapiranja utripa barvni signal, ki opozarja na gibanje zapornice. Za boljšo vidljivost je mogoče drog zapornice opremiti tudi z LED osvetljavo.

Predstavitev na sejmu Essen, Nemčija:

Ne veste kakšna zapornica je primerna za vas?

Pokličite na telefon 040 872 001 ali nam pišite na info@faac.si. Z veseljem vam bomo pomagali.

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title