window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

Moderne postelje, ki navdušujejo Slovence

Če vas zanima, kaj je tisto s čimer moderne postelje navdušujejo Slovence, potem je prav, da spoznate svet edinstvenega oblazinjenega posteljnega dizajna, moderne postelje BoxSpring. Gre za najnovejši trend, ki traja zadnjih nekaj let in ni videti, da bi se kmalu končal. Nasprotno! Postelje BoxSpring, ki nastajajo pod rokami slovenskih mojstrov, vedno bolj navdušujejo ljubitelje oblazinjenih postelj, saj ponujajo več kot morda izgleda na prvi pogled. Pravzaprav je bistvo BoxSpring postelje, ki je ključno za vaše dobro počutje, v njej skrito. Več o tem razkrivamo v nadaljevanju.

Moderne postelje BoxSpring s slovenskim podpisom

Slovenci smo znani po marsičem. Naša inovativnost ne pozna meja in to se kaže tudi na področju posteljnega pohištva. Prav Slovenci smo tisti, ki se lahko pohvalimo z inovativno ekipo Spalnega centra Maremico, ki že več desetletij razvija, izdeluje in prodaja kakovostna ležišča in postelje, ki jih mojstri izdelajo ročno ter prilagodijo glede na potrebe in želje vsakega posameznika – to so vzmetnice Leticia, vodne postelje Lectus, po novem pa tudi najnovejši trend visokih in oblazinjenih postelj, postelje BoxSpring.

A pozor! Ne nosi vsaka moderna postelja BoxSpring slovenskega podpisa

Prav je vedeti, da je na trgu veliko ponudnikov oblazinjenih postelj BoxSpring. Kot smo ugotovili, gre pri večini za tipske, serijsko izdelane moderne postelje z zelo omejeno izbiro barv, dizajna, dimenzije in ležišča. A ne pri slovenski postelji BoxSpring, ki nastaja pod rokami slovenske ekipe Maremico.

Spoznajte razlike med posteljami BoxSpring in kaj vam ekipa Maremico svetuje pri nakupu moderne postelje BoxSpring.

 • NE LE BOXSPRING DIZAJN, TUDI LEŽIŠČE JE POMEMBNO
  Ker je recept za vaše 100% zadovoljstvo tudi dober in krepčilen spanec, vam v podjetju Maremico v moderno posteljo BoxSpring vgradijo ležišče, ki ga bodo izdelali glede na vaše potrebe in želje. Tudi če boste želeli naročiti zakonsko posteljo. To je povsem višji nivo moderne postelje BoxSpring, ki pomembno izstopa od ostalih ponudnikov.
 • IZBIRA BARV, DIZAJNA IN VIŠINE MODERNE POSTELJE
  Glede oblazinjenega dizajna imate pri slovenski BoxSpring postelji veliko izbire. V podjetju Maremico namreč menijo, da je čas tipskih vzglavnih stranic mimo. Pri njih boste s pomočjo svetovalke izbrali vzglavno stranico, ki bo na voljo v številnih barvnih odtenkih in BoxSpring dizajnu. Tudi končna višina postelje je tu zares presenetljiva, saj lahko sega vse do 76 cm.
 • ENOSTAVNO POSTILJANJE, KI „OSTANE NA MESTU“
  Želeli bi izpostaviti še en unikaten detajl – toper oziroma nadvložek za enostavno postiljanje in estetski videz BoxSpring postelje. Ta je pri slovenski različici BoxSpring postelje pritrjen z zadrgo in nanjo ni zgolj položen. To vam prihrani jutranje težave s popravljanjem toperja, saj ta ne zleze dol.
 • LE ENA PRAVA POSTELJA BOXSPRING SE LAHKO POHVALI Z DALJŠO ŽIVLJENSKO DOBO
  Slovenska BoxSpring postelja nas je v primerjavi z ostalimi tovrstnimi visokimi posteljami, ki so na trgu, navdušila tudi z dejstvom, da ji lahko podaljšate življenjsko dobo ali jo čez čas le osvežite z novo barvo oblazinjenja.Slovenskemu BoxSpringu lahko namreč mojstri iz Maremica vsak sestavni del zamenjajo oz. obnovijo.Odličen način, kako podaljšati življenjsko dobo postelje, prijazno pa je tudi do okolja in denarnice.
 • SVETOVANJE, BREZPLAČNA DOSTAVA IN MONTAŽA
  Ne kupujte moderne postelje BoxSpring, ne da bi jo pred nakupompreizkusili. V Spalnem centru Maremico so vam na voljo ne le za svetovanje, temveč poskrbijo tudi za brezplačno dostavo in montažo.

Vsak dan več je Slovencev, ki uživajo v udobju moderne postelje BoxSpring.

Med njimi je tudi naš biatlonec in olimpijec Jakov Fak, ki pravi: “Estetika je tudi zelo pomemben del, čeprav vedno dajem prednost temu, da je postelja udobna. Ampak ko smo prišli do estetike, smo našli tisto, kar nas veseli in iz tega je potem nastala takšna lepa celota.”

Naročite katalog moderne postelje BoxSpring in pobliže spoznajte svojo bodočo moderno posteljo BoxSpring. V katalogu boste poleg tega spoznali tudi najbolj osebna ležišča ter ostale posteljne dodatke za zdravo in udobno spanje.

Kontakt:

Spalni center Maremico, Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana

01 5610 900 I prodaja@maremico.si www.boxspring.si

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

 • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

  Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title