nedelja, 2 oktobra, 2022
DomaUrejamo okolicoOgraje7 PREDNOSTI ročno kovane ograje

7 PREDNOSTI ročno kovane ograje

Potrebujete zunanjo ali notranjo ograjo? V kolikor se ravno odločate za material, ki ga boste morali izbrati preverite še prednosti kovanih ograj, ki se vračajo in so postali pravi trend zadnjega leta.

Ograje so zelo priljubljen element doma. Praktično vsaka hiša ima ograjo in skoraj vsak vrt je ograjen. Ograje ločimo glede na namen in seveda material, iz katerega so narejene. Tako poznamo balkonske, vrtne, ograje za stopnišča oziroma stopnice, zunanje ograje, notranje in ograje za teraso. Takoj, ko je znano, kje bo ograja stala, se je potrebno odločiti tudi za material. Poznamo lesene, kovinske, aluminijaste, betonske, pvc, panelne in žične ograje. Vse bolj popularne so tudi kovane ograje, ki so načeloma veljale za dražjo, prestižnejšo rešitev, vendar so izredno trdne in vam bodo služile vse življenje. 

Cena kovane ograje se giblje med 85-180 EUR/tm. Na spletni strani podjetja Dečman ograje so pripravili informativne izračune ograj, svoj izračun si lahko pripravite tudi sami na tej povezavi.

To so prednosti kovanih ograj

  1. Estetika (unikat)
  2. Varnost
  3. Vremenska odpornost
  4. Dolga življenjska doba
  5. Malo vzdrževanja
  6. Trajnost in zanesljivost
  7. Raznolikost ponujenega asortimana

Stopniščne ograje

Kovane stopniščne ograje so precej priljubljen element tako v stanovanjskih objektih. Sami elementi sestoji na masivnih kovinskih stebrih. Same krivine, elementi in kovanje pa je v veliki meri odvisno od želje strank. V podjetju Dečman ograje stopniščne ograje zaščitijo po postopkih kot kovane ograje, torej gre za vroče cinkanje, več slojno lakiranje in ostale dodatne zaščite.

Balkonske ograje

Balkonske kovane ograje dajo vašemu objektu poseben čar. Kovani element vsebujejo več krivin, sama montaža pa sestoji na masivnih kovinskih stebrih ali se obesi na zunanje stene objekta.

Talne vrtne ograje

Talne kovane, vrtne ograje dajejo vašemu domu prijeten videz. Jeklene elemente poljubno oblikujejo po želji in okusu stranke. Kovane ograje so pritrjene na močne tudi oblikovane kovinske stebre ali se pritrdijo na betonsko oz. opečno zidano konstrukcijo.

Kovana vrata

Kovana vrata so nujen člen kovanih ograj. Pri Ograjah Dečman vrata izdelujejo v dveh izvedbah; krilna stranska vrata, katera se povadi vgrajujejo na že pripravljeno betonsko ali opečno konstrukcijo in velika samostoječa drseča vrata. Vrata brez težav prilagodijo tudi za elektromehansko in elektromagnetno odpiranje.

Podjetje Ograje Dečman se s kovaštvom ukvarja že dva desetletja. Izdelek vam izdelajo po želji in vaši viziji.

Njihovo ponudbo sestavljajo v večini kovane vrtne, balkonske in stopniščne ograje vseh vrst, izdelujejo tudi vrata in ostale umetniške izdelke, kot so kovani svečniki, vrtne in stenske luči, zunanjo in notranjo vrtno pohištvo, postelje, itd…

Naročene izdelke lahko prevzamete sami, vsaj v večini pa strankam blago tudi dostavijo in zmontirajo.

Kontakt ponudnika: DEČMAN ROMAN s.p., Novake 16, 2319 Poljčane

www.ograje-decman.net I 031 425 218


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...