ponedeljek, 5 junija, 2023
DomaGradnjaObnova dvižnih garažnih vrat

Obnova dvižnih garažnih vrat

V podjetju MKL systems s 23-letno tradicijo proizvodnje in vgradnje garažnih vrat opažajo, da se naročniki zaradi obledelosti in obrabe garažnih dvižnih vrat pogosto odločajo za menjavo. A ker so takšna garažna dvižna vrata še vedno povsem funkcionalna, so se odločili, da ponudijo rešitev, s katero vaša obstoječa vrata povsem obnovijo.

V Sloveniji je na tisoče dvižnih vrat različnih proizvajalcev, katerih zunanjost je zaradi bledele barve izgubila ves sijaj. To težavo so prepoznali v podjetju MKL systems s 23-letno tradicijo proizvodnje in vgradnje garažnih vrat – vaša vrata brez sijaja vam bodo v nekaj urah obnovili, da se bodo svetila kot nova. Kako poteka obnova dvižnih garažnih vrat izveste v nadaljevanju.

Stara dvižna garažna vrata bodo spet zasijala kot nova!

Predstavljamo vam edinstveno rešitev, s katero bodo stara dvižna garažna vrata dobila novo podobo. Postopek obnove je enostaven, hiter in v primerjavi z nakupom novih garažnih vrat tudi cenovno ugodnejši. Poglejte si to občutno razliko.

Obnova dvižnih garažnih vrat, foto pred obnovo.
Zbledela dvižna garažna vrata pred obnovo
Obnova dvižnih garažnih vrat, foto med obnovo.
Ličenje vrat
Obnova dvižnih garažnih vrat, foto po obnovi.
Garažna dvižna vrata po obnovi

Obnovijo lahko vsa dvižna garažna vrata.

Imate doma klasična dvižna garažna vrata, ki se v enem kosu dvigajo pod strop ali sekcijska, ki se med dviganjem lomijo v lamele in se pod stropom spet sestavijo in so potrebna obnove? So ta vrata stara in je barva obledela?

V podjetju MKL systems s 23-letno tradicijo proizvodnje in vgradnje garažnih vrat opažajo, da se naročniki zaradi obledelosti in obrabe garažnih dvižnih vrat pogosto odločajo za menjavo. A ker so takšna garažna dvižna vrata še vedno povsem funkcionalna, so se odločili, da ponudijo rešitev, s katero vaša obstoječa garažna vrata povsem obnovijo.

In kakšen je postopek izvedbe?

Ekipa iz MKL systems zjutraj vrata demontira ter odpelje Šenčur kjer imajo novo sodobno lakirnico ter sušilnico. Dvižna garažna vrata očistijo, operejo, razmastijo in pripravijo za barvanje. Dvižna garažna vrata pobarvajo ter prestavijo v sušilno komoro za nekaj ur, kjer se sušijo do primerne trdnosti barve. Še isti dan popoldne ali naslednji dan vrata dostavijo in ponovno zmontirajo. Z obnovo vaša vrata postanejo praktično NOVA.

Poglejte to razliko:

Obnova dvižnih garažnih vrat, foto pred in po obnovi.

3 variante, kadar vam lahko obnova dvižnih garažnih vrat prihrani denar!

1. Želite barvo garažnih vrat uskladiti z novo barvo fasade ali prizidka.

Rešitev pride prav predvsem takrat, ko se odločamo za nakup starejše hiše. Pred vselitvijo je le to potrebno obnoviti in narediti novo fasado, z ogrodjem garažnih vrat pa smo še vedno zadovoljni. Da bodo garažna vrata usklajena s barvo fasade se lahko enostavno odločite za obnovo dvižnih garažnih vrat.

2. Želite zamenjati vhodna vrata in uskladiti barvo vhodnih in garažnih vrat.

V kolikor ste se znašli v situaciji, ko ste pri prenovi starejše hiše zamenjali vhodna vrata, mogoče namestili protivlomna ali nova varnostna vrata, garažna dvižna vrata pa se po zamenjavi niso več ujemala z barvo – potem bo obnova garažnih vrat definitivno odlična rešitev.

3. Vaša dvižna garažna vrata so z leti izgubile sijaj in so potrebna obnove.

Že pri nakupu je dobro preveriti, kako so kovinska vrata barvana. Material bo sijaj izgubil kasneje, v kolikor bodo lamele barvane po RAL lestvici, kar pomeni, da se barva nanese na surovo, hrapavo panelo in se le ta lepo oprime in zlije s podlago.

Kakšne barve bodo vaša dvižna garažna vrata po obnovi?

Osnovna in še vedno najpogostejša pri dvižnih garažnih vratih je bela barva. Vendar vam po želji nudijo vse mogoče barve, katere nudi barvna RAL lestvica ali barve DB s posebnim efektom.

Za več informacij o obnovi dvižnih garažnih vrat kontaktirajte strokovnjake iz podjetja MKL Systems. Z veseljem vam bodo svetovali in vaša vrata obnovili, da bodo videti kot nova.

Kontakt ponudnika: MKL Systems, d.o.o.,
Poslovna cona A28, 4208 Šenčur

Telefon: 04 251 69 69

E-pošta: info@mkls.si,

www.mkl-systems.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

Zgradite si svojo obalo, kar na domači terasi

Keramični Compass bazeni so zadnja leta vse večji HIT. Na slovenskem trgu jih zastopa in vgrajuje podjetje EMA BAZENI. Oglejte si te prekrasne modele 👇 Izvedba Compass bazena pa je cenejša in bistveno manj zahtevna, kot gradnja zidanega ali kateregakoli drugega vgradnega bazena! 95% manj je nepredvidenih situacij, ki se pojavljajo pri klasični gradnji bazena.

VIDEO VSEBINE

Enostavna rešitev za čiščenje sončnih elektrarn in fasad

Izkoristite pridobljeno energijo v maksimalni meri V Bentu sledimo smernicam razvoja in novostim ter zahtevam po varnejši in cenejši ter okolju prijazni metodi čiščenja sončnih...

Nova ograja? In kakšno naj izberem?

Ustrezna izbira ograjnega sistema je v prvi vrsti odvisna predvsem od tega, kakšno ograjo potrebujemo in čemu naj ograja služi. Je to večja mera zasebnosti...

Kaj je dobro vedeti, preden se odločimo ograditi zemljišče?

  Preden se odločite za omejitev zemljišča z ograjo morate najprej preveriti, kaj o tem določajo prostorski akti, ki veljajo na območju, kjer želite postaviti...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA