torek, 29 novembra, 2022
DomaMoj domBivanjeBoxSpring postelja – Kaj o njej menijo znani Slovenci

BoxSpring postelja – Kaj o njej menijo znani Slovenci

Boxspring postelja v svetu opreme spalnice postaja vse večji trend. Slovenska BoxSpring postelja ga ponese še stopničko dlje. Kaj o njej pravijo znani Slovenci?

Boxspring postelja predstavlja nov trend oblazinjenih postelj in le BoxSpring postelja, izdelana v Sloveniji, ta trend ponese še stopničko višje. BoxSpring ekipi je to uspelo dobesedno z nadstandardno višino BoxSpring postelje (vse do 76 cm!), njenim unikatnim dizajnom, ki je kos vsem okusom uporabnikov, z vgradnjo osebnega ležišča, izdelanega čisto po naročilu ter nenazadnje z brezplačno dostavo in montažo BoxSpring postelje na domu.

Potencial slovenske BoxSpring postelje opazijo tudi priznane arhitektke kot sta Marjetka Pajk in Lara Romih. Med uprabniki BoxSpring postelje pa najdemo tudi znane Slovence, med drugimi televizijsko voditeljico in popotnico, Mojco Mavec, pa slovenskega biatlonca, Jakova Faka, stilistko, Metko Albreht in številne druge. V nadaljevanju razkrivamo njihova mnenja o spanju na BoxSpring postelji.

Mnenja znanih Slovencev o BoxSpring postelji

Slovenska TV voditeljica in popotnica, Mojca Mavec, pravi, da ima odslej hotelsko posteljo kar doma. Ja, v mislih ima BoxSpring posteljo. Prepričal jo je dizajn BoxSpring postelje – izbrala si je kar tistega, ki krasi katalog Spalnega centra Maremico, najbolj prodajan model BoxSpring postelja Air, v imitaciji usnja chesterfield z baročno vzglavno stranico. Oglejte si njeno mnenje na spodnjem video posnetku.

Slovensko posteljo BoxSpring izberejo tisti, ki cenijo kvalitetno spanje in zdrav način življenja, obenem pa imajo radi spalnico estetsko urejeno. Tak je BoxSpring – udoben in estetski. Izbral ga je tudi slovenski biatlonec, Jakov Fak, katerega mnenje si skupaj z ostalimi mnenji znanih Slovencev, lahko preberete tukaj.

BoxSpring postelja navdušuje tudi slovenske arhitekte

Ne gre zanikati, da je izbira dekorja oziroma stila spalnice pogosteje prepuščena ženskam. Verjetno se boste tudi vi zalotili, da v vašem razmerju barvo rjuhe, posteljnine, omare v spalnici, oblazinjenja postelje itd., izbere nežnejši spol. In tako sta tudi arhitektki, ki radi pohvalita BoxSpring posteljo, ženskega spola. To sta Marjetka Pajk in Lara Romih. Tukaj si oglejte, kaj pri opremi moderne spalnice priporoča arhitektka Marjetka Pajk, v tem videu pa najdete, zakaj BoxSpring postelja navdušuje arhitektko Laro Romih.

BoxSpring postelja – zakaj je tako priljubljena

Slovenska BoxSpring postelja iz dneva v dan postaja bolj priljubljena. Pogosto njeni kupci postanejo preko mnenj zadovoljnih uporabnikov. Ti BoxSpring posteljo priporočajo predvsem zaradi njenega unikatnega dizajna, ki njihovo spalnico popestri kot je ne more nobena druga postelja. Navdušeni so tudi nad tem, da lahko sami izbirajo nadstandardno višino postelje vse do 76 cm, izgled posteljnega vzglavja in celo ležišče, ki je izdelano izključno po meri posameznika. Všeč jim je tudi edinstven izgled BoxSpring postelje, za katerega poskrbi tako imenovano Exclusive Top postiljanje. Ta način omogoči olajšano postiljanje postelje, saj uporabnik postilja zgolj zgornji del ležišča, njegov večinski del pa je skrit v oblazinjenem podstavku.

Kako poteka naročilo BoxSpring postelje v Spalnem centru Maremico?

Pred nakupom BoxSpring postelje se v salonu v ljubljanskih Črnučah, na Šlandrovi 4b, z vami pogovori svetovalka za spanje, ki vam pomaga pri izbiri materiala in barve oblazinjenja BoxSpring postelje. Izmed materialov je na voljo tkanina, umetno usnje in žamet, izbirate pa lahko med več kot 100 barvnimi odtenki. Tako lahko prav vsak najde pravo kombinacijo zase. Kombinirate lahko tudi dve različni barvi ali materiala – posteljno vzglavje v eni in posteljni podstavek v drugi barvi ali materialu. Izbira je popolnoma vaša. Svobodni ste tudi pri izbiri višine BoxSpring postelje ter izgledu posteljnega vzglavja. Za piko na i je poskrbljeno tudi za 100% udobje – z osebnim ležiščem Leticia ali celo vodno posteljo Lectus.

BoxSpring posteljo odslej lahko naročite tudi preko spleta 👇

V Spalnem centru Maremico se prilagajajo trendom in potrebam potrošnikov. Ob hitrem tempu življenja in navajenosti na spletno nakupovanje, so vam omogočili, da je odslej BoxSpring postelja na voljo, da jo naročite kar prek spleta, v njihovi spletni trgovini. Po oddanem naročilu vas bo poklicala svetovalka za spanje, s katero se boste pogovorili o detajlih vaše nove BoxSpring postelje – o izbiri barve in materiala oblazinjenja, višini postelje, izbiri ležišča in ostalih informacijah, potrebnih za izdelavo.

Kontakt:

Spalni center Maremico, Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana

01 5610 900 I prodaja@maremico.si I www.boxspring.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...