sreda, 29 novembra, 2023
DomaGradnjaOkna, vhodna vrata in senčila Pronorm

Okna, vhodna vrata in senčila Pronorm

Kakšna okna ali vhodna vrata izbrati? Predstavljamo vam izbor. Okna in vrata podjetja Pronorm, ki velja za enega izmed sodobnih in kakovostnih proizvajalcev oken in vrat iz PVC in aluminija v Sloveniji. Gre za okna iz lastne proizvodne linije, kar se kaže v izjemni fleksibilnosti pri izdelavi glede na posamezen projekt, hišo ali stanovanje. Poleg raznolike izbire sodobnih modelov njihovi tehnološko napredni PVC ali ALU profili nudijo odlično toplotno in zvočno izolacijo ter optimalno zaščito pred krajo.

Okna in vrata Pronorm so trpežna, odporna na vremenske vplive in jih je enostavno očistiti. Profili temeljijo na najnovejši tehnologiji, ki ponuja prednosti za vse zahteve arhitektov in lastnikov stanovanj, poleg tega pa izpolnjujejo tudi najvišje ekološke kriterije.

Pronorm okna odlikuje kakovost lastne proizvodnje linije in vgradnje…

Danes ob gradnji in obnovi investitorji izbirajo kakovostne materiale in se odločajo za preverjene proizvajalce. Poleg kakovostne izdelave in kakovostnih materialov pa je ključnega pomena tudi, da vam ob prodaji oken zagotovijo tudi kakovostno montažo, so nam zaupali pri podjetju Pronorm z dolgoletno tradicijo. Svojim naročnikom nudijo kvalitetno in natančno celostno storitev v dogovorjenih rokih. Stojijo za najkvalitetnejšo montažo, ki jo izvaja njihova lastna ekipa.

Kakšni pa so trendi na področju vgradnje oken?

Danes prednjačijo velike steklene površine. Te izgledajo izjemno sodobno. Velika zastekljena območja lepo povežejo notranjost in zunanjost, zato je za sodoben dom in prijetno bivanje to najprimernejša oblika zasteklitve. Možnosti je več. Lahko se odločite za fiksno zasteklitev, ki tam, kjer odpiranje ni potrebno, to je tudi cenovno ugodnejša oblika zasteklitve. Tam, kjer pa želite prostor povezati z okolico (izhodi na terase ali balkone), pa danes vgrajujejo predvsem drsna vrata. Možnih je več sistemov vgradnje. PRONORM ponuja več  dvižno / drsnih sistemov  v različnih izvedbah in različicah za številne aplikacije, tudi s pragom nameščenim na ravni tal nič milimetrov na notranji in zunanji strani.

PremiDoor 88 so kakovostna in moderna dvižna / drsna vrata, ki se premikajo z največjo lahkoto!

S svojo 88 mm globino vgradnje dosegajo odlične vrednosti toplotne izolacije in so odlična izbira za novogradnje in adaptacije. Gre za popolnoma nov dizajn dvižnih / drsnih vrat. Z največjim udobjem odpiranja in zapiranja, odličnimi izolacijskimi vrednostmi in estetsko arhitekturno eleganco. Več o sistemu dvižno / drsnih vrat najdete TUKAJ.

Udobje, kakovost in varnost izboljšata vaše bivanje…

Okna in dvižno / drsna vrata Pronorm so kakovostna izbira. Izbirate lahko med PVC in ALU izvedbo, vgrajujejo pa tudi lesena in les/alu okna. Okna in vrata Pronorm so trajna, vremensko obstojna, ter enostavna za vzdrževanje in nego. Profili so zasnovani po najnovejši tehnologiji, ki zagotavlja prednosti pri vseh zahtevah, ki jih imajo arhitekti in lastniki domov, poleg tega pa ustrezajo najvišjim ekološkim kriterijem. Nova okna vam pomagajo znižati stroške ogrevanja a ključno je tudi to, da vam v največji možni meri tudi izboljšajo udobje bivanja.

  • PVC okna Pronorm so izdelana iz PVC profilov podjetja KBE iz Nemčije, ki je eden prvih in največjih proizvajalcev okenskih profilov v svetu. Poleg pestre izbire med modernimi dizajni Vam tehnološko izpopolnjeni večkomorni profili omogočajo odlično toplotno in zvočno izolacijo. V vsakem okvirju in krilu je dodatna jeklena ojačitev, ki skupaj z varnostnim okovjem, nudi optimalno protivlomno zaščito.
  • Aluminijasta okna Pronorm so izdelana iz ALU profilov podjetja Heroal iz Nemčije, ki je eden prvih in največjih proizvajalcev ALU okenskih profilov v Evropi. Poleg pestre izbire med modernimi dizajni Vam tehnološko izpopolnjeni večkomorni profili z toplotno-izolativnim členom nudijo najvišjo toplotno in zvočno izolacijo. Velika statična trdnost ALU profilov v kombinaciji z varnostnim okovjem Vam nudi najboljšo izbiro protivlomne zaščite.

Pronorm zagotavlja celovito rešitev [VHODNA VRATA PRONORM]

Pronorm nudi tudi široko paleto različnih vratnih modelov. Izbor barv, tipov stekla ter dodatne opreme vas bo prepričal. njihovi prodajni inženirji in področni zastopniki pa vam bodo strokovno svetovali ter pomagali pri izboru najprimernejšega modela vhodnih vrat in optimalne dodatne opreme. Vhodna vrata Pronorm s svojim vrhunskim dizajnom in dodatno opremo poudarjajo stil Vaše hiše. Vgrajeni materiali najvišje kakovosti zagotavljajo brezhibno funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo. Moderna tehnologija izdelave omogoča natančno obdelavo vseh detajlov. V vrata so vgrajeni materiali, ki zagotavljajo odlično toplotno, zvočno in protivlomno zaščito.

Vhod v hišo pomeni prvi stik obiskovalcev z Vašim domom. Zaradi tega morajo biti Vaša vhodna vrata nekaj posebnega. Na tej povezavi preverite ponudbo vhodnih vrat Pronorm.

Pronormova ponudba vključuje tudi vgradnjo zunanjih senčil, notranjih senčil in komarnikov. S tem je resnično zagotovljena celovita rešitev v enem koraku. Njihovi prodajni inženirji in področni zastopniki vam bodo strokovno svetovali ter vam tako pomagali pri izboru. Za ogled in ponudbo jih kontaktirajte na enega izmed spodnjih kontaktov ali preko spletnega obrazca s klikom TUKAJ.

Kontakt za ogled in ponudbo: Pronorm d.o.o.

02 88 122 40    info@pronorm.si       I      www.pronorm.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...
Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...

Vse, kar morate vedeti, preden se odločite za posojilo

Želite kupiti novo pohištvo za dom, zamenjati dotrajano strešno kritino ali vgraditi nov fasadni sistem, vgraditi nov ogrevalni sistem, urediti okolico, prihranki pa niso...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA