sreda, 29 novembra, 2023
DomaGradnja - domovKljučavnica na prstni odtis za naknadno vgradnjo.

Ključavnica na prstni odtis za naknadno vgradnjo.

ekey revolucionira z napravo ekey dLine čitalnik prstnih odtisov dostop do stavbe. Doživeli boste nov občutek udobja in uživali v več prilagodljivosti v vsakdanjem življenju. Lahko boste izkoristili prednosti digitaliziranega šopa ključev in svoja hišna vrata preprosto odprli s prstom.

Čitalniki prstih odtisov so med slovenskimi graditelji hiš zelo priljubljeni, saj se za sodoben način dostopa v hišo ali stanovanje odloča že vsak sedmi lastnik novogradnje. Naj Vas razveselimo! V kolikor ste tudi vi že menjali vaša vhodna vrata in niste vgradili vrat z vgrajenim čitalnikom za odpiranje s prstnim odtisom (in na daljavo) imamo za vas odlično rešitev. 👉 Sistem dLine – ključavnica na prstni odtis za naknadno vgradnjo v vhodna vrata.

Odpiranje vhodnih vrat na en, dva, tri …

ekey, vodilni evropski izdelovalec biometričnih čitalnikov, je zasnoval čitalnik prstnih odtisov za naknadno vgradnjo, ki ga lahko povežemo tudi v sistem pametnega doma in tako vrata odpiramo tudi na daljavo. Primeren je za kateri koli običajen vhod oziroma vrata, ki ste ji do sedaj odpirali s cilindrično ključavnico. Namestimo ga lahko v vratno krilo, potezalo ali steno. Izdelek je certificiran za zunanjo uporabo in je odporen na vremenske vplive.

S sistemom dLine je odpiranje tako preprosto, da bolj preprosto ne more biti!

»Če bi vedel, koliko udobnejše bo moje življenje brez ključev, bi se za čitalnik prstnih odtisov odločil že zdavnaj,« nam je povedal Jurij, uporabnik »ekey rešitve« za individualne hiše. »Nič več ne iščem ključev, žena ima lažjo torbico, zjutraj pa nič več ne opozarjava otrok, naj pred odhodom v šolo nikar ne pozabijo ovratnega traku s ključi. Po novem z veseljem pridemo domov, ker je vstop tako eleganten in preprost – nič iskanja, nič stanja na mrazu ali dežju, samo poteg s prstom zadošča, pa so vrata odprta. Polega tega lahko vrata upravljamo tudi na daljavo. Ob vstopih v hišo prejmem celo obvestilo, tako vedno vem, kdaj se otroci vrnejo domov.«

ekey ponuja inovativne komplete čitalnikov prstnih odtisov za vašo osebno uporabo. Sisteme odlikuje preprosta montaža in intuitivno upravljanje. Glede na področje uporabe, so na voljo različni modeli čitalnikov prstnih odtisov. V ospredje tokrat postavljamo sistem dLineključavnica na prstni odtis za naknadno vgradnjo v vhodna vrata. 👍

Tudi montaža čitalnika dLine je preprosta.

Namesti se ga na kakršno koli steno, v vratno krilo ali vratno potezalo. Poleg tega, da vrata enostavno odpirate s prstnim odtisom lahko sistem upravljate s pomočjo aplikacije ekey bionyx in pametnega telefona:
• na daljavo zaklepate in odklepate vrata,
• določate dostop posamezne osebe (ura in dan v tednu).
• Prejemate obvestila o prihodih s pregledom za 12 mesecev nazaj,
• imate pregled nad vsemi povezanimi napravami, dostopnimi točkami, funkcijami in uporabniki.
• Povezava z glasovnim pomočnikom pa omogoča dodatno udobje že na vhodu.

Odpiranje je varno in udobno [s prstnim odtisom ali na daljavo] 

Vsi, ki vrata že odklepamo s čitalnikom prstnih odtisov, si življenja brez tovrstnega udobja ne znamo več predstavljati. Odpiranje vrat s čitalnikom prstnih odtisov ekey dLine, je kar 1.000 krat varnejše kot odpiranje s štirimestno kodo! Ključi, kartice in kode se lahko izgubijo, založijo ali pozabijo, prst pa je vedno z nami. Tudi če sami nimamo težav s pozabljenimi ali izgubljenimi ključi, lahko pomislimo na našega raztresenega najstnika ali pozabljivo babico. Tako razumemo, zakaj je čitalnik prstnih odtisov koristen in udoben. Res je! Namestitev čitalnika prstnih odtisov je najlažja tedaj, kadar ga načrtujemo v naprej, vendar se po zaslugi opcije naknadne vgradnje zanj vse pogosteje odločajo tudi lastniki že obstoječih gradenj.  Čitalnik za domove ekey dLine namreč omogoča naknadno vgradnjo. Ključavnica na prstni odtis za naknadno vgradnjo v vhodna vrata je res edinstvena.

Za nakup in vgradnjo dLine ključavnice na prstni odtis za naknadno vgradnjo v vhodna vrata, lahko povprašate vašega proizvajalca vhodnih vrat ali pa se obrnete na strokovnjake podjetja ekey biometrični sistemi na Vodovodni 99 v Ljubljani, ki vam bodo svetovali pri izbiri. Dosegljivi so na 01/530 94 95, info@ekey.si ali www.ekey.net/sl/dline.

A pozor! ekey dLine, bo vašemu bivanju dal še več udobja in funkcionalnosti. Preverite …

Poleg odpiranja s prstom, vnosa uporabnikov, dodeljevanja pravic… boste ekey dLine lahko na daljavo vrata odklenili ali zaklenili, preverili stanje odprtosti, se povezovali s pametnimi instalacijami, … Ne vi, ne vaši družinski člani nikoli več ne boste ostali pred zaklenjenimi vrati. Z aplikacijo, ki jo namestite na vaš pametni telefon, nadzorujete posamezne dostope in določite časovna okna, znotraj katerih lahko v vaš dom dostopajo izbrani posamezniki (npr. osebje za čiščenje, varuška, inštruktor).

In ja…

Dovoljenja za vstop lahko omejimo na dneve in časovna obdobja.

Prav ste prebrali. Z ekey čitalnikom – ključavnico na prstni odtis za naknadno vgradnjo v vhodna vrata, lahko preprosto določimo, kdo lahko vstopi v naš dom in kdaj. Ob torkih in četrtkih od 14.00 do 15.15 vašega šolarja obiskuje učitelj klavirja, v petek od 9.00 do 9.30 lahko vstopi čistilec in podobno. Ob vsakem vstopu prejmemo potisno sporočilo in smo tako obveščeni o vseh vstopih, obenem pa bolj mirni, saj vemo, da so naši ljubljeni prišli varno iz šole ali službe.

Pomembna prednost sistema dLine pa je tudi ta, da ga je mogoče nadgrajevati. Kadarkoli lahko dodamo dodatna vrata, uporabnike, nove naprave in funkcije. Z različnimi prsti zaženemo različne funkcije, posodobitve vgrajene programske opreme pa potekajo samodejno. Zdaj lahko prenehate skrbeti, saj imate prst ali pametni telefon vedno s seboj.

Zagotovite si svoj dLine sistem za pametno odpiranje 👇

Prelistajte katalog in spoznajte še več o sistemu ekey dLine.

Na voljo je tudi rešitev ekey UNO, nadometni čitalnik prstnih odtisov z napravo NUKI, ki se namesti na obstoječo ključavnico in steno ob vhodnih vratih. Omogoča popolnoma enostavno vgradnjo povsem brez ožičenja. Gre tudi za cenovno zelo dostopno rešitev. 

Več o cenovno ugodni napravi ekey UNO za naknadno vgradnjo v vaša vhodna vrata.

Kontaktirajte ponudnika: Ekey biometric systems, d.o.o.

01 530 94 95  I   info@ekey.si  I   www.ekey.net


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...

Vse, kar morate vedeti, preden se odločite za posojilo

Želite kupiti novo pohištvo za dom, zamenjati dotrajano strešno kritino ali vgraditi nov fasadni sistem, vgraditi nov ogrevalni sistem, urediti okolico, prihranki pa niso...
Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA