Čistilec in vlažilec zraka Daikin [uniči tudi več kot 99,9% novega koronavirusa]

Čistilec zraka, ki zrak ne samo očisti in vlaži, ampak uniči tudi viruse in bakterije. Izjemna in cenovno dostopna rešitev za domačo in poslovno uporabo, je sedaj dosegljiva tudi pri nas. Predstavljamo vam čistilec zraka Daikin MC55W, ki ga lahko kupite v podjetju Airabela, ima 4 filtre, ki odstranjujejo prah, pelod, lebdeče bakterije, viruse, alergene in neprijetne vonjave iz zraka ter obenem tudi razkrojijo formaldehid. Več o tej edinstveni napravi preverite 👇

 

Čistilec zraka z vgrajeno Flash Streamer tehnologijo izjemno učinkovito čisti in vlaži zrak v prostorih 👌

Gre za dodelan izdelek, ki ga je dobro imeti ob sebi! Daikin čistilec zraka, minimizira simptome astme in alergije tako, da iz zraka odstranjuje prašne delce in cvetni prah. s filtriranjem bakterij in virusov iz zraka pa vas ohranja zdrave. Naprava ima vgrajen tudi vlažilec zraka, ki vlaži zrak, ko je ta presuh. S tem preprečuje težave s suho kožo in preprečuje občutek suhega grla. Še več. Daikinov čistilec zraka celo odstrani slabe vonjave in tako skrbi da vaš dom ali poslovni prostor vedno diši sveže in čisto.

 

Izdelek lahko kupite pri podjetju Airabela (KLIK TUKAJ)

 

 

Daikinov čistilec zraka ima vgrajeno tehnologijo Streamer, ki na razgradnjo škodljivih snovi deluje oksidativno. Streamer izpust je vrsta plazmastega izpusta z inovativno tehnologijo čiščenja zraka, ki stabilno ustvarja visokohitrostne elektrone. Njegova sposobnost oksidativne razgradnje je veliko večja od običajnega plazmastega izpusta (žarilni izpust). Ti elektroni imajo sposobnosti močnega oksidativnega razkroja, saj se pritrdijo na površine gliv in alergenov ter z oksidacijo razgradijo beljakovine prisotne v zraku. Flash Streamer namreč razgrajuje nevarne kemične snovi, moč razgradnje pa je primerljiva s toplotno energijo pri približno 100.000 °C. Daikin pa je potrdil učinkovitost svoje patentirane Flash Streamer tehnologije, tudi na nov korona virus. Testiranja so pokazala, da 3-urno obsevanje uspešno uniči več kot 99,9 % novega koronavirusa. Vir: Študijsko poročilo o učinku deaktivacije generatorja plazemskih ionov (Daikin Streamer) na SARS-CoV-2, urednik Shigeru Morikawa, Oddelek za mikrobiologijo, Univerza za znanost Okayama. Izdelek lahko kupite pri podjetju Airabela (KLIK TUKAJ)

 

 

Gre za kakovostno in preprosto rešitev, s katero si lahko zagotovite višjo kakovost bivanja in zdravo bivalno in delovno okolje. Daikinov čistilec zraka ima 4 filtre, ki odstranjujejo prah, pelod, lebdeče bakterije, alergene in neprijetne vonjave iz zraka. Vgrajen ima trojni detekcijski senzor za hitro odkrivanje onesnaženega zraka. Zrak, ki ga filtrira s HEPA filtrom, zajema iz treh smeri. Poleg tega je naprava zelo lahka, kar pomeni, da se jo lahko brez težav prenaša med prostori, ter preprosta za vzdrževanje. Je izredno tiha in se ji lahko nastavi različne stopnje svetlosti indikatorjev, s čimer si zagotovite tudi nemoten in dober spanec.

 

 

Vlaži zrak. Naprava ima vgrajen rezervoar za vodo in vzdržuje udobno raven vlažnost v prostoru.

 

Flash Streamer  tehnologija z elektroni sproži kemične reakcije z delci, ki se prenašajo z zrakom, razgrajuje alergene, kot so cvetni prah in glivični alergeni, uničuje viruse in bakterije v zraku ter odstranjuje moteče vonjave, s čimer zagotavlja boljši, čistejši zrak.

 

 

 

Patentiran sistem s Streamer tehnologijo zagotavlja močno vlaženje zraka in ščiti pred virusi in bakterijami. Ščiti kožo, grlo in nosnice pred suhostjo. Vzdržuje udobno raven vlažnosti v prostoru (od 40 – 60% relativne vlažnosti). Vgrajen Streamer odstranjuje bakterije in viruse. In tako vi dihate zdrav in svež zrak.

Več o izdelku najdete TUKAJ.

 

 

 

 

Za več informacij pa lahko pokličete na 080 88 50 ali obiščete salon podjetja Airabela na Šmartinski 58 A v Ljubljani.

 

 

Izdelek ponuja podjetje Airabela d.o.o.

Kontakt: narocila@airabela.si   I   080 88 50  I   www.airabela.si

 

 

 


 

 

Prelistajte tudi REVIJO  na povezavi TUKAJ 

Čaka vas 48 strani EKSKLUZIVNIH REŠITEV ZA GRADNJO ALI OBNOVO 👇

 

 

V ogled priporočamo tudi tele aktualne REŠITVE za ureditev okolice ali obnovo vaše hiše 👇

Sodobno in udobno ležišče [Pravilna izbira trdote in sestave]

Vizionarske kuhalne plošče ELICA 😍

[Solna infra kabina] Za popolno regeneracijo 🔝

Domišljeno zasnovana pomivalna korita BLANCO 😍

Dom z vodo brez vodnega kamna (Enostavna in sodobna rešitev)

Pametna ključavnica za vhodna vrata [za NAKNADNO VGRADNJO]

😍 Vgradnja “Šporheta” trenutno zelo aktualen trend!

Talne obloge in sodobni TRENDI (Kaj se priporoča?)

Gotovi nadstreški po sistemu “Sestavi sam”

Letne kuhinje CookOUT®

Kamin, ki ne potrebuje dimnika👌

Edinstvena vhodna varnostna vrata [Smart system]

V PRENOVO z gotovinskimi krediti Delavske hranilnice

 

☝😍👀 Še več PRAKTIČNIH rešitev za gradnjo, obnovo doma ali zunanjo ureditev najdete na vstopni strani KLIK TUKAJ.

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: