petek, 2 decembra, 2022
DomaNa terasiGotovi nadstreški po sistemu "Sestavi sam"

Gotovi nadstreški po sistemu “Sestavi sam”

Načrtovanje in postavitev nadstreška, ki bo zadostil vsem našim potrebam in nam služil vrsto let, zagotovo ni naloga, s katero bi se soočili pogosto. A če je v nas vsaj malo mojstrske žilice, se lahko z njo brez težav spoprimemo sami. Vse kar potrebujemo je le izbira pravih materialov.

Nadstreški so vse pogostejša izbira vseh, ki razmišljajo o tem, kako pred vremenskimi vplivi zaščititi svojega jeklenega konjička ali pa, kako si na vrtu zagotoviti lep in funkcionalen kotiček za posedanje v toplejših mesecih. Možnosti, kakšen nadstrešek izbrati in kako ga postaviti, je veliko. A med enostavnejše in predvsem cenovno ugodnejše zagotovo sodijo tako imenovani gotovi nadstreški, ki jih lahko postavite popolnoma sami. Praktično, kajne? 

Naj vam predstavimo nekaj preprostih korakov, ki vas pripeljejo do postavitve kakovostnih Gutta Premium nadstreškov, s kar 10 leti garancije.

1. Določitev dimenzij

Prva stvar, ki jo boste morali določiti, če želite sami postaviti gotovi nadstrešek, je prostor, ki bo nadstrešku namenjen. Ugotoviti morate, koliko ravne površine lahko zagotovite, saj bo ta v naslednjih korakih omejevala vaša izbiro med ponudbo različnih dimenzij gotovih nadstreškov. Te se razlikujejo glede na širino, globino, dolžino, notranjo in zunanjo višino ter glede na število stebrov in pokrivnih plošč. 

2. Izbira barv

Vizualna podoba samega nadstreška, kamor sodi predvsem izbira barve, je sicer pogosto ena od prvih odločitev, ki jih sprejmemo, ko se odločimo za gradnjo nadstreška. Tudi pri izbiri barve gotovih nadstreškov imamo več možnosti, ki jih običajno prilagajamo obstoječim barvam na naši hiši – na primer barvi vrat in oken. Katera bi se slednjimi najbolj skladala? Je to morda bela? Rjava? Svetlo siva?

3. Izbira plošče 

Ko govorimo o izbiri strešnih plošč imamo v mislih polikarbonatne plošče Duallexan, ki so trpežne, enostavne za uporabo ter odporne na udarce, UV in vremenske vplive. Standardna debelina plošče je 16 milimetrov, najpogostejša izbira pa prozorna izvedba. A so tudi tukaj seveda možne nekatere prilagoditve – na primer izbira barve opala ali rjavo dimljene. 

4. Umestitev odtočne cevi

Še zadnja v vrsti izbir, ki so vam na voljo pri gotovih nadstreških, je izbira, na kateri strani bi želeli namestiti odtočno cev iz žleba, ki je že integriran v samo konstrukcijo nadstreška. Ko sklenete še to odločitev, je nadstrešek že skoraj pred vami. 

5. Postavitev

V kompletu nadstreška boste prejeli vse potrebne dele ter jasna in nazorna navodila, ki vam bodo služila pri hitri in enostavni postavitvi vašega novega nadstreška. Vse skupaj vam ne bi smelo vzeti več kot xy časa. 

Več o možnih dimenzijah in naročilu Gutta Premium gotovih nadstreškov lahko izveste tukaj.

Gutta – gotovi nadstreški so primerna zaščita avtomobila ali vhodnih vrat pred dežjem in snegom. Vgradnja Gutta nadstreškov je preprosta, saj dobite v kompletu vse potrebne dele, ki jih enostavno sestavite.

Nadstreški so dobavljivi v beli, svetlo sivi in rjavi barvi. Ob Naročilu obvezno navedite na kateri strani bi želeli odtočno cev iz integriranega žleba. V ceni osnovnega kompleta so vračunane Duallexan polikarbonatne prozorne UV plošče. Ob izbiri rjavo dimljene ali opal Duallexan 16mm polikarobnatnih plošč zaprosite za točno ponudbo. Na voljo so različne dimenzije na povezavi TUKAJ preverite kakšne.

Nadstreški po sistemu “SESTAVI SAM” so enostavna in lepa rešitev za ureditev Vaše terase. Res so fantastični!

Še nekaj izvedb predstavljamo tukaj 👇


Preverite tudi TOLE REŠITEV: “Prozorne strešne plošče za Vaš sanjski nadstrešek in si oglejte celotno ponudbo podjetja ATC GUTTA.

Kontaktirajte ponudnika:  ATC GUTTA, d.o.o., Rogaška cesta  20, 2250 Ptuj, 02 780 68 60 I www.atc-gutta.si I  info@atc-gutta.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...