Kaminske peči, štedilniki in EKO kamini

Iščete rešitev za ogrevanje doma s kaminom, kaminsko pečjo ali kaminskim štedilnikom? Ste na pravem mestu. Predstavljamo vam celoten nabor možnosti, vključno s ponudbo iz spletne trgovine. Spodaj izbor možnosti s povezavo do kontaktov in spletne trgovine preverjeno dobrega slovenskega ponudnika. Priporočamo 👇

 

Kaj pravite na TO rešitev? S pogledom na ogenj ogrejete dom in skuhate čaj 😍

Multifunkcionalni štedilnik na trda goriva. Štedilnik, ki daje več. Nas je očaral! gre za izdelek vrhunske kakovosti in oblike predstavlja nevsakdanji spoj tradicionalnih in modernih estetskih elementov in vsaki pripravljeni jedi daje edinstven okus. Ima šamotno kurišče in kovinsko zunanjost. Plošče za kuhanje je možno odstraniti za lažje čiščenje peči in plošč. Samo pečenje je možno po celotni površini gorilnika, kot tudi v sami peči. Možna pa je celo vgradnja keramične grelne plošče. Celotno ponudbo in izbor kaminskih štedilnikov si oglejte v spletni trgovini TUKAJ.

 

Očarljiva je kaminska peč Greta se poda tudi v povsem sodoben dom 👌

Peč Greta je peč na trda goriva elegantne oblike, ki Vam omogoča, da uživate v trenutkih, ki jih preživite v hiši. Predstavlja idealno kombinacijo pazljivo izbranih materialov in barv. Funkcionalnost same peči je dodatno izboljšana z možnostjo izbire izhoda dimnih plinov in poboljšanim sistemom zgorevanja. Zgrajena je iz debele pločevine, zaščitene z barvami in laki, odpornimi na visoke temperature. Veliko steklo na vratih pa omogoča viden plamen, za prijeten ambient in dodatno toploto. Navduši tudi peč DORMO, ki je narejena posebej za ljubitelje urbanega sloga. Oglejte si vseh  10 izjemnih modelov kaminskih peči v spletni trgovini TUKAJ (KLIK).

 

Najbolj elegantna peč, peč na pelete za etažno ogrevanje v izgledu kamina. Fantastično!

Kot edinstveno rešitev za etažno ogrevanje izpostavljamo peč na pelete Calux. Njene unikatne oblike in elegantne linije dajejo vtis ekskluzivnosti. Z uporabo sodobnih tehnoloških rešitev se omogoča vzdrževanje udobnega in ekonomičnega sistema ogrevanja, ki v celoti izpolnjuje zahteve, ki jih postavlja urbani slog življenja. Namenjena je za etažno ogrevanje manjših stanovanjskih enot, cena je nadvse ugodna. V kolikor iščete rešitev za etažno ogrevanje vašega doma potem si teh sedem opcij za vgradnjo peči za etažno ogrevanje morate pogledati. Klik TUKAJ za ogled v spletni trgovini.

 

Eko kamin. Rešitev za vse, ki ne želite imeti opravka z drvi 👌

Eleganten kamin za postavitev v prostor. BREZ DIMA, SAJ ALI NEPRIJETNEGA VONJA. Kamini na bioetanol so novost na trgu pri katerih se pojavlja vedno večje zanimanje. Ogromno je primerov, ko so klasični kamini predragi, ni prostora ali možnosti za montažo dimnika. Kot gorivo se uporablja bioetanol, kar pomeni, da ni dela z drvi in čiščenjem. Ravno iz teh razlogov so kamini na bioetanol pravo revolucionarno odkritje, saj lahko naraven ogenj uporabljate povsod, tako na steni kot tudi na tleh, tudi v manjših stanovanjih, kjer ognjeni plameni poskrbijo za prijetno vzdušje in toploto. Montaža je povsem enostavna. Na voljo je več modelov, talni, stenski, viseči in mini. Oglejte si jih v spletni trgovini s KLIKOM TUKAJ.

 

 

Kontaktirajte prodajalca: Ingles d.o.o.

051 359 555   I   info@drva.info  I  www.drva.info

 

 

 

 

Prelistajte tudi REVIJO  na povezavi TUKAJ 

Čaka vas 48 strani EKSKLUZIVNIH REŠITEV ZA GRADNJO ALI OBNOVO 👇

 

 

 

V ogled priporočamo tudi tele aktualne REŠITVE za ureditev okolice ali obnovo vašega doma 👇

Sači, Žari In Vrtna Kurišča. TOP!

Očarljive so vrtne lope Biohort

Suhomontažni estrih z utorom za talno ogrevanje

NOVO: Izjemna in estetsko dovršena toplotna črpalka 🤩

Solarni toplozračni kolektor. Popolna rešitev!

Vrhunski MONTAŽNI in INOX dimniški sistemi 🔥

Domišljeno zasnovana pomivalna korita BLANCO 😍

Vgradnja prezračevalnega sistema

Multifunkcionalna roleta FALCON 👌

V PRENOVO z gotovinskimi krediti Delavske hranilnice

 

🤩 ŠE VEČ aktualnih rešitev  najdeš na VSTOPNI STRANI. KLIK TUKAJ

 

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja