Kaminske peči, štedilniki in EKO kamini

Iščete rešitev za ogrevanje doma s kaminom, kaminsko pečjo ali kaminskim štedilnikom? Ste na pravem mestu. Predstavljamo vam celoten nabor možnosti, vključno s ponudbo iz spletne trgovine. Spodaj izbor možnosti s povezavo do kontaktov in spletne trgovine preverjeno dobrega slovenskega ponudnika. Priporočamo 👇

 

Kaj pravite na TO rešitev? S pogledom na ogenj ogrejete dom in skuhate čaj 😍

Multifunkcionalni štedilnik na trda goriva. Štedilnik, ki daje več. Nas je očaral! gre za izdelek vrhunske kakovosti in oblike predstavlja nevsakdanji spoj tradicionalnih in modernih estetskih elementov in vsaki pripravljeni jedi daje edinstven okus. Ima šamotno kurišče in kovinsko zunanjost. Plošče za kuhanje je možno odstraniti za lažje čiščenje peči in plošč. Samo pečenje je možno po celotni površini gorilnika, kot tudi v sami peči. Možna pa je celo vgradnja keramične grelne plošče. Celotno ponudbo in izbor kaminskih štedilnikov si oglejte v spletni trgovini TUKAJ.

 

Očarljiva kaminska peč ALFA DINO se poda tudi v povsem sodoben dom 👌

Peč v izgledu kamina ALFA DINO je peč na pelete elegantne oblike, ki Vam omogoča, da uživate v trenutkih, ki jih preživite v hiši. Predstavlja idealno kombinacijo pazljivo izbranih materialov in barv. Steklo na vratih omogoča viden plamen, za prijeten ambient in dodatno toploto. Peč na pelete za etažno ogrevanje z izboljšanim procesom kontrole zgorevanja, odlikuje visoka stopnja učinkovitosti in varnosti. Z uporabo inovativne tehnologije dosega vrhunske rezultate pri uporabi. Naprava ustreza pogojem Eko sklada, ki vam lahko pri vgradnji nove kurilne naprave prizna višino nepovratne finančne spodbude tudi do 60% investicije. Oglejte si vse modele kaminskih peči v spletni trgovini TUKAJ (KLIK).

 

Očara tudi ALFA COMMO, peč na pelete za etažno ogrevanje v izgledu kamina. Fantastično!

 

Kot edinstveno rešitev za etažno ogrevanje izpostavljamo tudi peč na pelete ALFA COMMO. Njene oblike in elegantne linije dajejo vtis ekskluzivnosti. Z uporabo sodobnih tehnoloških rešitev se omogoča vzdrževanje udobnega in ekonomičnega sistema ogrevanja, ki v celoti izpolnjuje zahteve, ki jih postavlja urbani slog življenja. Namenjena je za etažno ogrevanje. Visoka raven avtomatizacije in avtonomije delovanja omogoča maksimalno enostavnost pri uporabi. Obloge in vrata so iz visokokakovostne pločevine, zaščitene z barvo in laki, odporne na visoke temperature. Veliko keramično steklo, ki odpira pogled na plamen, je odporno na 700 stopinj Celzija. V kolikor iščete rešitev za etažno ogrevanje vašega doma potem si te opcije morate pogledati. Klik TUKAJ za ogled v spletni trgovini.

 

Eko kamin. Rešitev za vse, ki ne želite imeti opravka z drvi 👌

Eleganten kamin za postavitev v prostor. BREZ DIMA, SAJ ALI NEPRIJETNEGA VONJA. Kamini na bioetanol so novost na trgu pri katerih se pojavlja vedno večje zanimanje. Ogromno je primerov, ko so klasični kamini predragi, ni prostora ali možnosti za montažo dimnika. Kot gorivo se uporablja bioetanol, kar pomeni, da ni dela z drvi in čiščenjem. Ravno iz teh razlogov so kamini na bioetanol pravo revolucionarno odkritje, saj lahko naraven ogenj uporabljate povsod, tako na steni kot tudi na tleh, tudi v manjših stanovanjih, kjer ognjeni plameni poskrbijo za prijetno vzdušje in toploto. Montaža je povsem enostavna. Na voljo je več modelov, talni, stenski, viseči in mini. Oglejte si jih v spletni trgovini s KLIKOM TUKAJ.

 

 

Kontaktirajte prodajalca: Ingles d.o.o.

051 359 555   I   info@drva.info  I  www.drva.info

 

 

 

 

Prelistajte tudi REVIJO  na povezavi TUKAJ 

Čaka vas 48 strani EKSKLUZIVNIH REŠITEV ZA GRADNJO ALI OBNOVO 👇

 

 

 

V ogled priporočamo tudi tele aktualne REŠITVE za ureditev okolice ali obnovo vašega doma 👇

Sači, Žari In Vrtna Kurišča. TOP!

Očarljive so vrtne lope Biohort

Suhomontažni estrih z utorom za talno ogrevanje

NOVO: Izjemna in estetsko dovršena toplotna črpalka 🤩

Solarni toplozračni kolektor. Popolna rešitev!

Vrhunski MONTAŽNI in INOX dimniški sistemi 🔥

Domišljeno zasnovana pomivalna korita BLANCO 😍

Vgradnja prezračevalnega sistema

Multifunkcionalna roleta FALCON 👌

V PRENOVO z gotovinskimi krediti Delavske hranilnice

 

🤩 ŠE VEČ aktualnih rešitev  najdeš na VSTOPNI STRANI. KLIK TUKAJ

 

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: