Bent pripomočki za pranje vašega jeklenega konjička 👌

Predstavljamo vam nekaj izjemnih in učinkovitih pripomočkov za preprosto ročno čiščenje avtomobila, tovornjaka, avtobusa… Pripomočki so lahki in vrhunske kvalitete za vsakogar, ki si želi enostavnega in hitrega čiščenja svojega prevoznega sredstva ter vrhunske čistoče. Vemo, da se ljubitelji jeklenih konjičkov dobro zavedate, kakšen pomen ima čistoča avtomobila. Ni pomembno le naše dobro počutje v čistem vozilu, temveč tudi vzdrževanje vozila. Z rednim vzdrževanjem čistoče vozila se podaljša tudi »življenjska doba« vozila ter ohranja dodatno vrednost, ki je ključnega pomena pri prodaji vozila oziroma ohranjanju dobrega stanja vozila. Vsi imamo radi čist avto. A naj tudi čiščenje postane užitek! Za enostavno, učinkovito in hitro čiščenje vam priporočamo tole 👇

 

Pretočne ščetke z mehkimi vlakni in gumijasto obrobo [neverjetno olajšajo delo] 👌

 

Pri pranju vozil potrebujemo ustrezna čistila in pripomočke za čiščenje, ki nam olajšajo delo in skrajšajo čas čiščenja. Pri Bentu vam nudijo celo paleto različnih ščetk ter brisal, ki jih odlikuje izredna vzdržljivost, učinkovitost ter uporabnost. Ščetke namestite na pretočna držala, ki so lahko tudi teleskopska in se podaljšajo za večja tovorna vozila ali čiščenje kamp prikolic in avtodomov. Uporaba je enostavna. Na držalo povsem preprosto priključite cev z vodo, ki teče skozi držalo in ščetko. Tako bo čiščenje učinkovito, hitrejše  in bistveno bolj enostavno.

 

Z Bentovimi pripomočki čiščenje postane užitek 😍

Ščetke so izdelane iz polipropilena; (tj. plastičen material z dobro kemično odpornostjo, visoko mehansko in natezno trdnostjo) obdana pa z najlonskimi filamenti in zaščitnimi gumijastimi robovi, ki preprečujejo kakršno koli poškodbo laka na vozilu. Ščetko za pranje enostavno namestite na teleskopski ročaj in z lahkoto očistite še tako težko dostopna območja. Bentovi izdelki za pranje vozila so namenjeni posebej za ta namen. So dovolj nežni in hkrati kakovostni, da odstranijo trdovratno umazanijo. Pri Bentu vam nudijo kvalitetne ščetke, gobe, držala in čistila za ročno pranje vozil. Gre za nepogrešljive pripomočke, ki so enostavni za uporabo in cenovno zelo ugodni!

 

 

Oglejte si vse izdelke v spletni trgovini: www.bent.si/oprema-vozil/oprema-za-pranje-vozil

 

 

 

 

Za lažje odstranjevanje trdovratne umazanije s platišč priporočamo posebno ščetko za platišča, ki zaradi mehkih ščetin ne poškoduje platišč.

Na voljo v spletni trgovini že za 9,15€ (klik za ogled)

 

 

 

 

Pošljemo po pošti na dom! Naročilo in kontakt:

Izdelke za enostavno ročno čiščenje avtomobila lahko naročite tudi na telefon 01 589 63 30 ali preko e-pošte na prodaja@bent.si

 

 

 

 


 

 

Prelistajte tudi REVIJO  na povezavi TUKAJ 

Čaka vas 48 strani EKSKLUZIVNIH REŠITEV ZA GRADNJO ALI OBNOVO 👇

 

 

V ogled priporočamo tudi tele aktualne REŠITVE za ureditev okolice ali obnovo vaše hiše 👇

Očarljive vrtne lope Biohort

Stilsko dovršeni smetarniki StyleOUT®

Vrt brez polžev [Rešitev, ki deluje!]

Čas je za ureditev visoke grede!

Sači, Žari In Vrtna Kurišča. TOP!

Vrtne pipe Gala 😍

Za še več rešitev in idej za obnovo doma ali ureditev okolice obišči vstopno stran KLIK TUKAJ.

 

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: