Pametna ključavnica za vhodna vrata [za NAKNADNO VGRADNJO]

Danalock V3 pametna ključavnica je odlična rešitev za naknadno vgradnjo za vhodna vrata. Montaža je enostavna. Omogoča odklepanje vrat s pomočjo pametnega telefona. S pomočjo digitalnega ključa lahko dostop dodelimo komurkoli – vsakemu družinskemu članu ali gostu. Primerna je za vsakodnevno prihajanje in odhajanje z doma ali za enkraten dostop. Ključavnica ohranja prednosti klasičnega odpiranja na ključ hkrati pa dodaja udobje mobilnega odklepanja doma z aplikacijo na pametnem telefonu (Android, Apple).

 

Danalock V3 ključavnica se enostavno montira na notranji strani vrat.

Gre za motorno ključavnico, ki deluje popolnoma samostojno in neodvisno. Za svoje delovanje ne potrebuje kabelskega napajanja in prav tako ne potrebuje niti Wi-Fi omrežja. Vsak družinski član lahko v stanovanje vstopi s pomočjo pametnega telefona. S tem postane skrb o izgubi ključa in potreba po menjavi ključavnice popolnoma odveč. A brez skrbi! Ključavnica ohranja tudi možnost klasičnega odpiranja na ključ. Dodatno jo je mogoče nadgraditi z Danapad PIN tipkovnico, ki omogoča odklepanje preko PIN številke. Prav tako, pa jo je dodatno mogoče nadgraditi še z Danabridge, WiFi mostom, ki omogoča odklepanje iz katere koli oddaljene lokacije.

 

 

Odpirajte vrata brez ključev [👀 oglejte si kako je praktično]👇

 

Pametna ključavnica Danalock V3 je motorna ključavnica, ki jo namestimo na notranji strani vrat in jo upravljamo preko pametnega telefona. Kompatibilna je s skorajda vsemi standardnimi tipi ključavnic. Gre za izjemno varno rešitev! Ključavnica Danalock vsebuje edinstveno enkripcijo, ki temelji na AES 256-bitni tehnologiji šifriranja. Šifriranje je tako varno kot spletno bančništvo. Več o tej edinstveni ključavnici najdete s KLIKOM TUKAJ.

 


☝ V primeru, da se izpraznijo baterije je vrata iz zunanje strani še vedno mogoče odklepati in zaklepati s fizičnim ključem. Medtem, ko se ključavnica z notranje strani normalno mehansko odpira na podlagi zasuka – ne glede na stanje baterij.

 

 

 

REŠITEV ZA VSAK DOM

Odpiranje brez ključa

V trenutku, ko ključavnica zazna bližino telefona avtomatsko odklene vrata. Ko se boste vračali iz trgovine in v rokah držali vaš nakup, bo ta funkcionalnost nadvse dobrodošla. KLIK TUKAJ ZA VEČ INFORMACIJ.

Avtomatsko zaklepanje [dodatna prednost] izdelka 👌
Ključavnico lahko konfigurirate tudi tako, da se po določenem času ko se vrata zaprejo, avtomatsko zaklene. Tako je skrb, da bi kadarkoli pustili odklenjeno stanovanje popolnoma odveč. izdelek je na voljo pri podjetju ANDIVI. Za več informacij o izdelku pokličite na 051 630 770 ali pišite na info@andivi.com 

 

 

Vgradnja je enostavna. Oglejte si video kako poteka montaža:

Montaža pametne ključavnice je izjemno preprosta. Samostojno jo je mogoče namestiti v približno 10-ih minutah. Ena izmed ključnih prednosti ključavnice Danalock je, da vaše obstoječe ključavnice in kljuke ni potrebno menjati. Prav tako velja za namestitev aplikacije na pametni telefon preko katere inštaliramo pametno ključavnico in dodeljujemo digitalne ključe.

Na tej povezavi lahko najdete navodila za montažo na EURO ključavnico (video navodila in navodila v PDF).

 

 

Oddajate apartmaje ali stanovanja?

Gostom lahko dostop [ključ] pošljete kar preko SMS sporočila ali e-pošte. ko gost preneha bivati v vašem apartmaju digitalni ključ preprosto izbrišete, kar na daljavo. Več o PAMETNI KLJUČAVNICI in kontakt za nakup najdete na povezavi TUKAJ.

Kontakt: 051 630 770 , info@andivi.com

 

 

Mobilna aplikacija, preko katere dodeljujete dostope in upravljate ključavnico je zasnovana preprosto in enostavno. Prav zaradi tega je primerna za vse nivoje uporabnikov. Tudi najmanj izkušeni uporabniki se bodo z lahkoto znašli. Več o izdelku in mobilni aplikacija najdete na spletni strani ponudnika (KLIK).

 

 

Za še več rešitev za obnovo ali gradnjo Vašega doma obišči VSTOPNO STRAN (klik tukaj).

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: