četrtek, 30 junija, 2022
DomaOgrevanjeKlimatske napravePopolna klimatska naprava, ki navdušuje

Popolna klimatska naprava, ki navdušuje

Klimatska naprava DAIKIN Emura FTXJ-MW/S je vrhunsko oblikovana klimatska naprava za izredno učinkovito in varčno hlajenje ali ogrevanje prostorov s sezonsko učinkovitostjo A+++/A++. Serija Emura je za svojo zasnovo prejela številne prestižne nagrade za oblikovanje in bo čudovito dopolnila vsak notranji prostor. Izredno tiho delovanje in napreden način upravljanja zagotavljata kar največje udobje.

Klimatska naprava Daikin Emura NAVDUŠUJE in postavlja nove standarde tako pri delovanju kot v estetsko dovršenem dizajnu.

Po poročilu Zveze potrošnikov Slovenije ima zagotovilo, da je za polovico bolj učinkovita od povprečja in tudi do 80 odstotkov učinkovitejša od najslabših klimatskih naprav. Avtomatsko se prilagaja gibanju človeka v prostoru in je zato idealna za bivalne in tudi za spalne prostore. S tehnologijo Daikin Flash Streamer pa je izpihan zrak 3-krat bolj čist, zdrav in svež. Več o edinstveni klimatski napravi v nadaljevanju 👇

Daikin Emura elegantna in estetsko dovršena klimatska naprava, ki v sebi skriva VEČ.

Klimatska naprava Daikin Emura prepriča s svojo minimalistično oblikovalsko podobo in zadržano eleganco”, je ob podelitvi mednarodnega priznanja Red dot, kot utemeljitev, zapisala žirija. Poleg elegantne oblike, učinkovitega hlajenja in segrevanja prostorov pa v Seltronu poudarjajo tudi izjemno udobje in dobro počutje uporabnikov 👇

Klimatska naprava Daikin Emura

S tehnologijo Daikin Flash Streamer je zrak 3-krat bolj čist, zdrav in svež

Velik čas v življenju preživimo v zaprtih prostorih, zato je pomembno, kakšen zrak znotraj njih dihamo. Na naše zdravje vplivajo mikroorganizmi v zraku, na naše splošno počutje pa tudi neprijetne vonjave. Klimatske naprave Daikin z vgrajeno tehnologijo Flash Streamer, s pomočjo elektronov sprožajo kemične reakcije in s tem razgrajujejo plesni in viruse. Preizkus je pokazal, da lahko Daikinova klimatska naprava zmanjša količino alergenov iz cvetnega prahu v zraku za 99,6 % v le 2 urah delovanja.

VIDEO: Daikinova Emura zazna gibanje in prilagaja svoje delovanje. Vrhunsko! 

Z izbiro vrhunske klime Daikin Emura se odločite za kakovostno napravo, ki svojo funkcijo hlajenja in gretja opravlja s skoraj neslišnim delovanjem in A+++ učinkovitostjo. Daikin Emura pa je zaradi svojega edinstvenega videza tudi čudovit dodatek vašemu domu, ki je prijel vrsto mednarodnih priznanj za obliko.

Z Daikin Emuro vse pod kontrolo, tudi kadar vas ni doma

Poleg hlajenja, gretja, čiščenja zraka in izjemnega videza ima Daikin Emura vgrajen tudi brezžični vmesnik za popoln nadzor nad enoto preko pametnega telefona ali tablice. Tako lahko že s poti ali iz službe klimo preprosto vklopite, nastavite želeno temperaturo ali samo preverite njene nastavitve. Zahvaljujoč Daikinovi inverter tehnologiji pa sistem zagotavlja tudi to, da je želena temperatura v prostoru dosežena veliko hitreje, z manj pihanja in z manj start/stop cikli, kar zagotavlja tudi do 30% manjšo rabo energije. Daikin Emura, klimatska naprava nove generacije, je narejena posebej za evropski trg in je tako tudi popolnoma prilagojena evropskim podnebnim razmeram, namenjena za vgradnjo v obstoječe objekte in novogradnje.

Tehnične informacije lahko pridobite v podjetju Seltron, zastopniku Daikin blagovne znamke, ki vam preko svojih pooblaščenih monterjev uredi tudi montažo. Rešitev je izjemna. In kar je najbolj zanimivo, klimatska naprava Daikin Emura cenovno niti ni bistveno dražja od ostalih malo boljših klimatski naprav.

Kontaktirajte ponudnika: Seltron d.o.o., Tržaška cesta 85 A, SI-2000 Maribor

02 671 96 00   I   info@seltron.si   I    www.seltron.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

Zgradite si svojo obalo, kar na domači terasi

Keramični Compass bazeni so zadnja leta vse večji HIT. Na slovenskem trgu jih zastopa in vgrajuje podjetje EMA BAZENI. Oglejte si te prekrasne modele 👇 Izvedba Compass bazena pa je cenejša in bistveno manj zahtevna, kot gradnja zidanega ali kateregakoli drugega vgradnega bazena! 95% manj je nepredvidenih situacij, ki se pojavljajo pri klasični gradnji bazena.

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...
Alpod talne obloge