Pametna avtomatska vrata [Za tiste, ki ste radi prvi]

Ste že kdaj pomislili, da bi imeli avtomatska vrata doma? Zakaj pa ne? Škripanje, loputanje in prepih, vse to je sedaj preteklost. Vrata, ki se odpirajo sama, imate lahko tudi doma. Se vam zdi ideja nenavadna? Morda. Vendar so takšna vrata zelo uporabna. Ko boste imeli polne roke, vam vrat ne bo več treba odpirati s komolcem. Vrata se samodejno odprejo in se za vami tudi zaprejo. Neslišno in brez izjeme. Oglejte si primere vgradnje v video prispevkih 👇

Tudi domača vrata se lahko odprejo brez dotika [Pametna vrata na hodniku] 😍

Pametna vrata® lahko namestite kamorkoli. Med kuhinjo in dnevno sobo, v vetrolov, na vrh stopnišča ali na prehod v garažo… Pa brez skrbi! Z vrati, kakršne poznate iz trgovskih centrov, jih druži samo ime – avtomatska vrata. Tam skozi vrata samo hodite, doma pa z njimi živite. Pametna vrata® so razvita prav za uporabo doma. So sodoben trend, ki nudi izjemno udobje.

Pametna vrata med kuhinjo in dnevno sobo 👌

Izdelana so natanko tako, kot želite. V barvi, ki bo dopolnila vaš prostor, z motivom, ki ga boste izbrali sami in s tehniko, ki bo olajšala vaše življenje. S Pametnimi vrati® boste v stanovanje vnesli edinstven stilski dodatek. Nekaj novega, kar ima le malokdo. Kar opazujte odzive prijateljev, ko jih boste povabili na obisk.

Pametna vrata na vhodu v mansardo 👇

Delovanje Pametnih vrat® lahko nastavljate sami. Povsem enostavno. S pomočjo krmilne enote jih upravljate enako, kakor pametni telefon ali tablico. Če se vam zatakne, je za vsak primer tu še brezplačna telefonska pomoč, 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Kako izgledajo Pametna vrata® v kopalnici?

Pametna vrata® lahko namestite tudi v kopalnico. Odpirajo se s pritiskom na tipko ali s stenskim stikalom, ki mu je treba le pomahati. Nepričakovano odpiranje vrat nikoli ne zmoti vaše zasebnosti. Le z enim pritiskom na krmilni enoti se lahko v kopalnico tudi zaklenete.

Tudi če zmanjka elektrike, ne boste ostali zaprti. Mehanizem se v tem primeru samodejno sprosti in vrata lahko brez težav odprete ročno.

Prepričajte se! Na telefonski številki 0590 74 100 se lahko dogovorite za obisk v salonu, ogled na vašem objektu ali pa jim preprosto zastavite dodatna vprašanja. Vse to seveda lahko storite tudi preko elektronske pošte na naslov info@faac.si Ne bo vam žal.

Ponudnik: Avtomatska vrata d.o.o.

0590 74 100  I  info@faac.si

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title