sreda, 18 maja, 2022
DomaMoj domPametna avtomatska vrata

Pametna avtomatska vrata [Za tiste, ki ste radi prvi]

Ste že kdaj pomislili, da bi imeli avtomatska vrata doma? Zakaj pa ne? Škripanje, loputanje in prepih, vse to je sedaj preteklost. Vrata, ki se odpirajo sama, imate lahko tudi doma. Se vam zdi ideja nenavadna? Morda. Vendar so takšna vrata zelo uporabna. Ko boste imeli polne roke, vam vrat ne bo več treba odpirati s komolcem. Vrata se samodejno odprejo in se za vami tudi zaprejo. Neslišno in brez izjeme. Oglejte si primere vgradnje v video prispevkih 👇

 

 

Tudi domača vrata se lahko odprejo brez dotika [Pametna vrata na hodniku] 😍

Pametna vrata® lahko namestite kamorkoli. Med kuhinjo in dnevno sobo, v vetrolov, na vrh stopnišča ali na prehod v garažo… Pa brez skrbi! Z vrati, kakršne poznate iz trgovskih centrov, jih druži samo ime – avtomatska vrata. Tam skozi vrata samo hodite, doma pa z njimi živite. Pametna vrata® so razvita prav za uporabo doma. So sodoben trend, ki nudi izjemno udobje.

 

 

Pametna vrata med kuhinjo in dnevno sobo 👌

Izdelana so natanko tako, kot želite. V barvi, ki bo dopolnila vaš prostor, z motivom, ki ga boste izbrali sami in s tehniko, ki bo olajšala vaše življenje. S Pametnimi vrati® boste v stanovanje vnesli edinstven stilski dodatek. Nekaj novega, kar ima le malokdo. Kar opazujte odzive prijateljev, ko jih boste povabili na obisk.

 

 

Pametna vrata na vhodu v mansardo 👇

Delovanje Pametnih vrat® lahko nastavljate sami. Povsem enostavno. S pomočjo krmilne enote jih upravljate enako, kakor pametni telefon ali tablico. Če se vam zatakne, je za vsak primer tu še brezplačna telefonska pomoč, 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

 

 

Kako izgledajo Pametna vrata® v kopalnici?

Pametna vrata® lahko namestite tudi v kopalnico. Odpirajo se s pritiskom na tipko ali s stenskim stikalom, ki mu je treba le pomahati. Nepričakovano odpiranje vrat nikoli ne zmoti vaše zasebnosti. Le z enim pritiskom na krmilni enoti se lahko v kopalnico tudi zaklenete.

 

Tudi če zmanjka elektrike, ne boste ostali zaprti. Mehanizem se v tem primeru samodejno sprosti in vrata lahko brez težav odprete ročno.

 

Prepričajte se! Na telefonski številki 0590 74 100 se lahko dogovorite za obisk v salonu, ogled na vašem objektu ali pa jim preprosto zastavite dodatna vprašanja. Vse to seveda lahko storite tudi preko elektronske pošte na naslov info@faac.si . Ne bo vam žal.

 

 

Ponudnik: Avtomatska vrata d.o.o.

0590 74 100  I  info@faac.si

 


 

 

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za sodoben dom, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom ali okolico urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev. 

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

Prijetno urejanje doma vam želimo,

Ekipa revije Gradnja in Obnova

 


 

V ogled priporočamo tudi te aktualne REŠITVE 👇

BoxSpring postelja – Novi trend postelje na ključ

 

https://gradnjainobnova.si/2019/09/02/suzenj-kljucev-nic-vec/

https://gradnjainobnova.si/2020/10/10/ze-poznate-senko-stedilnike-peci-in-kamina/

Domišljeno zasnovana pomivalna korita BLANCO 😍

Sodobno in udobno ležišče [Pravilna izbira trdote in sestave]

Multifunkcionalna roleta FALCON 👌

NOVA KOPALNICA: Inovativne rešitve za udobno prhanje in enostavno čiščenje 👌

Trije edinstveni suhomontažni sistemi ogrevanja in hlajenja, ki jih je dobro spoznati!

23 Vrhunskih REŠITEV Za Sodoben Dom In Sanjsko Teraso

V PRENOVO z gotovinskimi krediti Delavske hranilnice

 

Za še več rešitev za obnovo ali gradnjo vašega doma obiščite VSTOPNO STRAN (KLIK)!

 

 


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...

👀 Pomivalna korita BLANCO v video predstavitvi 👇

Vrhunski BLANCO dodatki vam prihranijo čas in prostor!