četrtek, 30 junija, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaEDINSTVENA kaminska lončena peč 🔥

EDINSTVENA kaminska lončena peč [Postavljena v le nekaj URAH] 🔥

Avstrijsko podjetje EDER je združilo moč in odlike preteklosti s sodobnim. Na trg so ponudili lončeno peč, ki ima tudi funkcijo kamina. Dovršen sistem montaže pa omogoča montažo že v enem dnevu! Z lončeno pečjo (kaminom) EDER se boste ogrevali z najlepšo toploto, toploto ki so jo nekdaj dajale lončene in krušne peči. Veliko je resnic o pravilnem, varčnem in udobnem načinu ogrevanja in vsak ima svoje prednosti in svoj občutek toplote. Predstavljamo vam edinstvene lončene peči, ki so danes že na voljo tudi na našem tržišču.

EDER predstavlja izjemne kaminske lončene peči. Razmišljate o vgradnji kamina? Z lončeno pečjo EDER dobite več 👇

Sodoben dizajn in prijetna toplota, ki seva kot nekdaj 😍

Nekdaj so bile lončene peči postavljene tako, da so jih upravljali iz kuhinje in jih hkrati uporabljali tudi za pripravo hrane, toplota pa je nežno božala premražene člane takrat velikih družin. Mnogi se še spomnijo vseh prijetnih pravljic, ki so nam jih ob prijetni toploti pripovedovale naše babice, v nos pa so prijetno prihajale vonjave jabolk, hrušk in še kakšnih dobrot, ki so posušene čakale lačnih ust. Nekaj povsem podobnega so danes sodobne lončene peči EDER. Njihova velika prednost je odlična akumulacija toplote, ki omogoča, da lahko še dolge ure po zadnjem nalaganju v kurišče uživamo v prijetnem občutku toplote, ki jo oddajajo v prostor. Tako boste resnično dobili največ. Sodobno zasnovana lončena peč EDER se poda tako v sodoben kot tradicionalno zasnovan dom. Modeli so prekrasni. Z lončeno pečjo EDER dobite več kot le kamin.

Izvrstni modeli so na voljo v povsem SODOBNEM ali TRADICIONALNEM izgledu 👏

Lončene peči EDER so izdelane tako, da energijo kuriva shranijo ali akumulirajo v keramiko, iz katere je lončena peč narejena. Vsi elementi so izdelani iz naravnih materialov kot je šamot za kurišče in vrhunska keramika za oblogo. Jedro peči je obloženo s prvovrstnim šamotom, ki energijo kuriva odlično izkoristi, obloga kamina pa je narejena iz prvovrstne ročno izdelane keramike, ki akumulira in oddaja toploto še dolgo po kurjenju. Ključno pa je tudi to, da edinstvena lončena peč EDER ni nič dražja od primerljivih boljših kaminov in ker jo na objekt dostavimo v pred izdelanih enotah se montaža izvede v le nekaj urah. Energetska učinkovitost lončenih peči EDER je visoki A+ energetski razred, v prostor pa lahko dovedejo tudi do 9 kW toplotne energije.

👀 PREDNOST: Lončene peči EDER odlikuje hitra montaža, postavljena je v le nekaj urah 👇

Eder je tudi na področju montaže naredil korak naprej! Mnogokrat je težava, ker je potrebno lončeno peč (pa tudi kaminsko)  izdelati neposredno pri kupcu. Ta poseg navadno traja nekaj dni, pa da ne pozabimo, da je vsa hiša po tovrstnem posegu zaprašena. Prekrasne lončene peči EDER tako poleg edinstvene akumulacije toplote, ki jo peč oddaja še nekaj ur po tem ko prenehate kuriti odlikuje tudi enostavna montaža. Ker je princip montaže in sestave peči narejen po montažnem sistemu, kjer so sestavni deli v naprej pripravljeni, se montaža izvede hitro in brez večjih gradbenih posegov. Kaj si želimo lepšega. Lončena peč (in kamin) se zmontira v enem dnevu. Od naročila z dobavo in montažo pa trajala le nekaj dni, nam je zaupal Robert iz podjetja Rajbi d.o.o., ki tudi zastopa in montira EDER lončene peči na slovenskem trgu. Kontakt: 041 733 843 I www.rajbi.net

😊 Sestavite si svoj model. Na voljo je spletni konfigurator peči EDER  KLIK TUKAJ.

Pri avstrijskem podjetju EDER pa so naredili velik korak naprej tudi na področju izbire. Kupec in bodoči uporabnik njihove kaminske lončene peči EDER tako natančno ve, kako bo njegova kaminska lončena peč izgledala oz. se podala v prostor. S pomočjo kataloga kaminskih lončenih peči ali pa s spletnim konfiguratorjem si poiščete in izberete najlepšo kombinacijo, ki se bo odlično podala v vaš dom.  “Ob prejetju ponudbe, prejmejo naši kupci tudi natančno specifikacijo izvedbe dimniškega priključka, ki ga je potrebno pripraviti pred samo montažo peči. Dobavo in postavitev v prostor izvedemo v nekaj dneh od naročila. Montažna ekipa delo opravi v nekaj urah, peč je namreč dobavljena razstavljena, sama sestava pa je za izkušeno ekipo pravi mačji kašelj,” nam je zaupal Robert, predstavnik podjetja Rajbi d.o.o.

👀 Oglejte si še nekaj prekrasnih modelov lončenih peči EDER 😍

Tovrstni kamin (lončena peč EDER) že hitro po tem, ko smo ga zakurili, prične oddajati temperaturo v prostor. Zaradi izjemne akumulacije toplote, kuriva (polen) ni potrebno znova in znova nalagati. Nekateri ga dogradijo tudi z vodnim izmenjevalcem in pridobljeno toploto vode uporabijo za ogrevanje ostalih prostorov, s pomočjo sistema centralnega ogrevanja. Lončena peč EDER je več kot le kamin. Je investicija v udobje in varčno uporabo. njena montaža je hitra, zato boste lahko uživali ob prijetni toploti že v nekaj dneh od naročila. A gospod Robert iz podjetja Rajbi d.o.o. nam je zaupal, da je vseeno dobro poklicati nekoliko prej, saj je zanimanje po tej edinstveni rešitvi veliko.

Serijo kaminskih lončenih peči EDER, odlikuje res veliko prednosti. Sistem peči je domiseln in omogoča preprosto vzdrževanje. Jedro peči je obloženo s prvovrstnim šamotom, ki energijo kuriva odlično izkoristi. Zrak za gorenje je mogoče dovajati iz prostora, ki ga ogrevamo, lahko pa naročimo tudi sistem z zunanjim dovodom zgorevalnega zraka, kar je še posebej pomembno pri sodobnih hišah z vgrajenim sistemom prezračevanja. Peči so opremljene z velikimi vrati, na voljo sta dve barvni različici vrat.

Kontaktirajte zastopnika in montažerja: RAJBI INŠTALACIJE d.o.o., Prešernova cesta 17a , 9250 GORNJA RADGONA

Tel: 041 733 843 I www.rajbi.net


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...
Alpod talne obloge