Suhomontažni estrih z utorom za talno ogrevanje

☝ Edinstvena pohodna in negorljiva izolacija tik pod zaključnim podom. Suha, hitra, enostavna, varčna in cenovno ugodna rešitev.

 

Vermital pohodne plošče za suhomontažni estrih. 

VERMITAL pohodne plošče se lahko lepijo na betonska ali lesena tla, enostavno z lepilom za ploščice ali nizkoekspanzijsko peno. Enostavno se režejo in prilagajajo različnim sistemom polaganja cevi. Pri suhomontažnem estrihu z električnim talnim ogrevanjem ali brez, se plošče enostavno lepijo obrnjene z utori navzdol. Vse odrezano se uporabi, tako da praktično ni odpada. Na plošče direktno nalepite keramiko ali položite laminat oz. gotovi parket. Pri lepljenju parketa, vinila in ipd., je potrebno prej nanesti še izravnalno maso.

 

 

Vermital plošče so popolnoma naraven izdelek, narejene so iz Termo vermita, ki je odličen izolator. 100% naravni izolacijski material. Odlična toplotna izolacija in estrih v enem sloju predstavljata prihranek energije in časa!

 

Vermital pohodne plošče so armirane in narejene iz Termo vermit betonov, ki so zelo lahki in izolativni, kar odlikuje tudi VERMITAL pohodne plošče, katerih teža znaša samo 30 kg/m2. Gre za edinstveno suhomontažno pohodno izolacijo, ob njeni montaži se povsem izognete vgradnji mokrega estriha, s čimer se izognete vlagi v objektu in  prihranite čas saj sušenje ni potrebno.  Izvedba je suha, hitra, enostavna, varčna in cenovno ugodna. Možnost samoizvedbe pa zelo poceni celotno investicijo.

Kako enostavne so za montažo si oglejte tukaj:

 

VERMITAL je edinstvena pohodna izolacija tik pod zaključnim podom z utorom za talno ogrevanje. Omogoča hitro odzivnost talnega ogrevanja, tla so topla že v 20 minutah! Več informacij najdete na spletnem mestu na povezavi TUKAJ.

VERMITAL pohodne plošče so višine samo 4 cm, na katere direktno položite zaključni pod, kar omogoča hiter prehod toplote v prostor in s tem manj izgub pri ogrevanju. Lahko se montirajo tudi na stene za potrebe stenskega ogrevanja.

Na plošče direktno nalepite keramiko ali položite laminat oz. gotovi parket. Pri lepljenju parketa, vinila in ipd. je potrebno nanesti prej še izravnalno maso. V primeru polaganja električnega ogrevanja ali v kolikor talnega ogrevanja nimate v planu namestiti se VERMITAL pohodne plošče polagajo obrnjene z utori navzdol.

  • dimenzija plošče: 50x40x4 cm (5 plošč za m2)
  • utor za cevi fi16
  • teža plošče samo 6kg (30 kg/m2)
  • razdalja med utori je 10 cm
  • dodatna izolacija ni potrebna

👀 Oglejte si predstavitveni prospekt s klikom TUKAJ.

 

Kontaktirajte ponudnika: Vermit Group Krško, 07 49 22 379  ali 040 464 010  I  vermit-group@siol.net  I  www.vermit-group.si 

 

 

Gradite, urejate ali obnavljate Vaš dom? 

👀 Prelistajte revijo na povezavi TUKAJ 

POZOR! Za vas smo na 48 straneh zbrali še več trenutno najbolj aktualnih rešitev za varčno, enostavno in sodobno obnovo vašega doma. Dobro si jih je ogledati 😉

 

 

Fasadne obloge, ki navdušujejo!

TOP 5 vrtnih kreacij, ki so nas navdušile!

Kakovostna osvetlitev lahko izboljša učni uspeh!

Parket – top izbira za vse, ki želite košček narave v domu

Prva klimatska naprava, ki ne piha!

Preden naročite vaša okna PREVERITE tole!

https://gradnjainobnova.si/2019/10/09/novost-stresni-in-fasadni-paneli-silex/

Prenova ali gradnja hiše BREZ KOMPROMISOV!

Prenova ali gradnja hiše BREZ KOMPROMISOV!

Avtor: Matej Kvasnik

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: