petek, 2 decembra, 2022
DomaGradnjaSuhomontažni estrih z utorom za talno ogrevanje

Suhomontažni estrih z utorom za talno ogrevanje

☝ Edinstvena pohodna in negorljiva izolacija tik pod zaključnim podom. Suha, hitra, enostavna, varčna in cenovno ugodna rešitev.

Vermital pohodne plošče za suhomontažni estrih. 

VERMITAL pohodne plošče se lahko lepijo na betonska ali lesena tla, enostavno z lepilom za ploščice ali nizkoekspanzijsko peno. Enostavno se režejo in prilagajajo različnim sistemom polaganja cevi. Pri suhomontažnem estrihu z električnim talnim ogrevanjem ali brez, se plošče enostavno lepijo obrnjene z utori navzdol. Vse odrezano se uporabi, tako da praktično ni odpada. Na plošče direktno nalepite keramiko ali položite laminat oz. gotovi parket. Pri lepljenju parketa, vinila in ipd., je potrebno prej nanesti še izravnalno maso.

Vermital plošče so popolnoma naraven izdelek, narejene so iz Termo vermita, ki je odličen izolator. 100% naravni izolacijski material. Odlična toplotna izolacija in estrih v enem sloju predstavljata prihranek energije in časa!

Vermital pohodne plošče so armirane in narejene iz Termo vermit betonov, ki so zelo lahki in izolativni, kar odlikuje tudi VERMITAL pohodne plošče, katerih teža znaša samo 30 kg/m2. Gre za edinstveno suhomontažno pohodno izolacijo, ob njeni montaži se povsem izognete vgradnji mokrega estriha, s čimer se izognete vlagi v objektu in  prihranite čas saj sušenje ni potrebno.  Izvedba je suha, hitra, enostavna, varčna in cenovno ugodna. Možnost samoizvedbe pa zelo poceni celotno investicijo.

Kako enostavne so za montažo si oglejte tukaj:

VERMITAL je edinstvena pohodna izolacija tik pod zaključnim podom z utorom za talno ogrevanje. Omogoča hitro odzivnost talnega ogrevanja, tla so topla že v 20 minutah! Več informacij najdete na spletnem mestu na povezavi TUKAJ.

VERMITAL pohodne plošče so višine samo 4 cm, na katere direktno položite zaključni pod, kar omogoča hiter prehod toplote v prostor in s tem manj izgub pri ogrevanju. Lahko se montirajo tudi na stene za potrebe stenskega ogrevanja.

Na plošče direktno nalepite keramiko ali položite laminat oz. gotovi parket. Pri lepljenju parketa, vinila in ipd. je potrebno nanesti prej še izravnalno maso. V primeru polaganja električnega ogrevanja ali v kolikor talnega ogrevanja nimate v planu namestiti se VERMITAL pohodne plošče polagajo obrnjene z utori navzdol.

  • dimenzija plošče: 50x40x4 cm (5 plošč za m2)
  • utor za cevi fi16
  • teža plošče samo 6kg (30 kg/m2)
  • razdalja med utori je 10 cm
  • dodatna izolacija ni potrebna

👀 Oglejte si predstavitveni prospekt s klikom TUKAJ.

Kontaktirajte ponudnika: Vermit Group Krško, 07 49 22 379  ali 040 464 010  I  vermit-group@siol.net  I  www.vermit-group.si 


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...