nedelja, 27 novembra, 2022
DomaMoj domInterierCelostna prenova s 3D izrisom

Celostna prenova s 3D izrisom [konkretni projekti]

Denar, ki ste ga namenili za nakup stanovanja, hiše ali poslovnega prostora je bistveno višji v primerjavi z denarjem, ki ga namenite oblikovalcu ali arhitektu notranje opreme. Le-ta Vam s strokovno pomočjo in svetovanjem lahko bistveno zniža-optimizira stroške pri nakupu pohištva in notranje opreme, predvsem pa prilagodi bivalni prostor Vašim potrebam in željam.

Ko se lotevamo obnove doma, zunanje ureditve ali notranje opreme je eno izmed osnovnih vodil pri izboru in postavitvi, kaj nam je všeč in kaj ne. Običajno iščemo ideje po internetu, revijah in katalogih. Tako si ustvarimo v mislih ”jasno sliko” kako bo naš prostor, okolica hiše, stanovanje ali hiša izgledala. A ko začnemo razmišljati o tem, kakšna naj bi bila končna rešitev, da bo le ta res najbolj funkcionalna postane projekt hitro kompleksen in vedno bolj zahteven. Investitorji, pa naj gre za manjša stanovanja ali obnovo celotne hiše, se zato vse pogosteje odločajo za pomoč strokovnjakov. Skrbno načrtovanje obnove vaše hiše, okolice ali stanovanja s 3D izrisom nam ne samo pričara popolno predstavo bivanja v novem domu ali na vrtu, tudi obnova in ureditev z njim poteka bistveno enostavneje, prav tako pa se zelo natančno predvidijo tudi stroški same izvedbe.

Konkretni projekti in druge koristne informacije vas bodo prav gotovo prepričale.

Strokovni nasveti, kako razporediti prostor, da bo le ta najbolje služil svojemu namenu, glede na naše navade in način bivanja, kako opremiti prostor in kakšne materiale izbrati, da bo projekt v zaključni fazi res pisan na kožo vsem članom družine in bo ob enem izveden tudi v znanih in določenih finančnih okvirih, so resnično dobrodošli. O načrtovanju, projektiranju in 3D izrisih smo govorili s strokovnjaki iz podjetja Proambient. V nadaljevanju vas seznanimo s konkretnimi projekti in drugimi koristnimi informacijami, ki vas bodo prav gotovo prepričale, da se obnove lotite premišljeno in načrtovano.

Ne glede na to, kako velika bo vaša prenova je pametno pred opremljanjem prostore izrisati.

Nakup in urejanje svojega doma je nedvomno eden najbolj vznemirljivih in težko pričakovanih dogodkov v našem življenju. Ko zatisnemo oči je vse videti popolno, a pot do sanjskega in kar se da funkcionalnega doma, ponavadi ni tako zelo enostavna, nam je zaupal gospod Zlatko, direktor in solastnik projektnega biroja ProAmbient. Zaplete se lahko že pri sami izbiri stanovanja ali razporeditvi prostorov, pogosto se sprašujemo koliko kvadratnih metrov je sploh dovolj za udobno bivanje, kako opremiti stanovanje, da bo praktično in udobno,… vse to so vprašanja na katere je dobro odgovoriti, celo že pred nakupom stanovanja ali hiše, menijo v studiu za notranjo opremo ProAmbient.

Oglejte si video: 3D izris prenove luksuznega stanovanja v Ljubljani (KLIK ZA OGLED).

Razgibano stanovanje v roza odtenkih. Oglejte si, kako so zasnovali prenovo stanovanja v Novi Gorici:

“S takim načinom projektiranja, oblikovanja in predstavitve bodočega doma si boste lažje predstavljali in “ZAČUTILI”  ambient še preden se začne opremljanje stanovanja ali obnova hiše. Poleg izrisa naročniki prejmejo tudi celoten stroškovnik s konkretnimi ponudbami za vse izbrane materiale, vključno z delom mojstrov. Kar izrišemo lahko tudi dobavimo. Vsi materiali so realistični. Seveda nudimo tudi opcijo obnove na ključ”, so nam zaupali ob obisku.

“Ambient brez svetlobe ni ambient”

Ob pogovoru v projektnem biroju smo bili presenečeni, nad pristopom in celostno obravnavo posameznega projekta. Govorili smo tudi o svetlobni študiji, ki je prav tako del projekta. Torej 3D vizualizacija ni samo izris in načrtovanje stroškov, vključuje tudi svetlobno študijo, ki jo pripravijo in načrtujejo z novo varčno led tehnologijo. Ambient brez ustrezno načrtovane svetlobe, ni ambient. Svetloba naredi ambient. S svetlobo poudarimo udobje bivanja, vpliva na počutjje in zato je njeno načrtovanje pri obnovi ključnega pomena. Sploh pri starejših naročnikih, dajemo svetlobni študiji še posebno velik poudarek, so nam zaupali medtem, ko smo občudovali njihove projekte.

V fazi projektiranja je cenejše spreminjati obliko stavbe.

Sploh pred začetkom gradnje ali rekonstrukcije hiše je modro narediti 3D simulacijo končnega stanja z realističnimi materiali, saj se tako izognemo morebitnim neprijetnim presenečenjem, v fazi obnove ali celo v fazi, ko je objekt že zgrajen. Tehnika 3D vizualizacije omogoča, da se naročnik, še preden je objekt zgrajen, kar se da dobro seznani s celostno podobo novega doma. V fazi projektiranja je mogoče oz. cenejše spreminjat obliko stavbe, izbrane materiale in barvo fasade, kot kasneje popravljati že narejeno, nam je ob obisku salona ProAmbinet povedal direktor podjetja, gospod Zlatko in nas obenem seznanil tudi s projektom obnove stare kmečke hiše na Vipavskem.

Tukaj si oglejte njeno 3D vizualizacijo:

Obnova stanovanjske hiše od začetne ideje do končne izvedbe. Ponudijo vam lahko tudi celovito prenovo stanovanja ali hiše na ključ. Vse na enem mestu!  Youtube kanal ProAmbient TV 👌👌👍  KLIK TUKAJ.

In kakšna je cena takšnega projekta?

Za konec smo seveda želeli izvedeti, kako pa je s ceno same idejne zasnove, svetovanja in 3D izrisa. Si tole lahko privoščimo? Bili smo presenečeni, izvedeli smo, da običajno celotna vrednost 3D projekta predstavlja le 2% celotne investicije. Seveda je to informativna vrednost a navadno bistvenega odstopanja ni.

V nadaljevanju si oglejte še kratek video edinstvene prenove hiše v Novi Gorici.

Torej, ne glede na to, kako velika bo vaša prenova je pametno pred opremljanjem prostore izrisati. Priporočamo, da to prepustite projektivnim birojem, ki vam bodo poleg vrhunskega izrisa tudi svetovali glede investicije ter pripravili optimalno kombinacijo glede na vaše želje ter proračun. Popravljati slabo izvedene investicije terja dodatne stroške in čas, zato predhodno izrisani prostori nudijo podroben vpogled v prostor, stroški investicije pa so predvidljivi.

Mogoče bi vas utegnila zanimati tudi video predstavitev obnove kopalnice ali kuhinje z dnevno sobo? Več video vizualizacij na konkretnih projektih si oglejte na Youtube kanalu ProAmbient TV 👌👌👍  KLIK TUKAJ.

V podjetju ProAmbient izvajajo vrhunske vizualizacije hiš, stanovanj, mansard, garsonjer in drugih turističnih in poslovnih objektov.

Za več informacij o 3D izrisih ali prenovi hiše kontaktirajte ponudnika: ProAmbient d.o.o., Studio notranje opreme na telefon 041 412 982 ali obiščite spletno mesto www.proambient.si 


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

Kamin na bioetanol, ki ne potrebuje dimnika

Vrhunski danski kamini na bioetanol decoflame®. Živahen in naraven plamen, brez saj, pepela in dima. Brez dimnika, možno namestiti kamorkoli.

VIDEO VSEBINE

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...