­čśŹ Generalna obnova kamnite povr┼íine. Vrhunsko!

Re┼íitev za nov videz starih in obrabljenih povr┼íin ­čĹç

Predstavljamo vam postopek diamantnega bru┼íenja in poliranja naravnega kamna, s katerim dose┼żemo nov videz starih in obrabljenih povr┼íin, na katerih je z leti uporabe pri┼ílo do obrabe politure (izguba sijaja) ali vidnih po┼íkodb. Storitev se opravlja na povr┼íinah marmorjev in granitov, teraco tlakov, venecianskih tlakov, lahko tudi na betonskih povr┼íinah in na tlakih iz opeke. Lesk oziroma sijaj na kamniti povr┼íini je dose┼żen z mehansko obdelavo kamnite povr┼íine.

Oglejte si nekaj primerov obnove in se seznanite s postopkom.

 

ÔťĘ Obnova Venecianskega tlaka na terasi stanovanjske hi┼íe

Nekdaj izjemno lep tlak na terasi stanovanjske hi┼íe je, zaradi pohodnosti povr┼íine ob letih uporabe, izgubil refleksivnost in sijaj. Reflektivnost oziroma sijaj naravnega kamna je namre─Ź posledica naravnih kristalov v kamnu. Oglejte si kako izgleda po obnovi.

 

Rešitev nudi izjemen rezultat tudi ob velikih globinskih poškodbah kamna.

Tudi ob ve─Źjih po┼íkodbah kamna in nastalih razpokah, globinskih po┼íkodbah, made┼żih ali po┼íkodbah v strukturi kamna obstaja re┼íitev. Najprej se, s posebno maso v prilagojeni barvi kamna, odpravijo po┼íkodbe, nato se┬á uporabi postopek diamantnega bru┼íenja povr┼íine, s poliranjem kamna pa ponovno dose┼żemo visok sijaj.

 

ÔťĘ Obnova Venecianskega tlaka v bivalnih prostorih stanovanjske hi┼íe

Kako lahko po┼íkodovanemu Venecianskemu tlaku, ki je polo┼żen v bivalnih prostorih stanovanjske hi┼íe povrnete izjemen videz, si oglejte ­čĹç

Obnova Venecianskega tlaka s postopkom diamantnega brušenja in poliranja do visokega sijaja. www.skosal.com

Geplaatst door Skosal s.p. – Obnovimo od temeljev do strehe op Woensdag 27 februari 2019

 

 

Ste ┼że odpisali va┼íe teraco plo┼í─Źice in jih ┼żeleli nadomestiti z drugo talno oblogo?

Nikar! Pod utrujeno povr┼íino se skriva prava lepota teraco plo┼í─Źic. Oglejte si TOLE! ­čś▓

 

In kakšen je postopek obnove?

Diamantno poliranje je postopek obdelave naravnega kamna, kjer s strojnim poliranjem dose┼żemo sijajni u─Źinek. Z diamantnim poliranjem odstranimo praske, ki na koncu niso ve─Ź vidne, kar naravnim kristalom na povr┼íini dovoljuje, da efektivno odbijajo svetlobo. To je strokovno opravilo, ki zahteva izjemno potrpe┼żljivost in izku┼íenost. V primerih, kadar pride do te┼żjih po┼íkodb kamna, se s poliranjem same povr┼íine pomanjkljivosti ne da odpraviti, zato uporabimo postopek diamantnega abrazivnega bru┼íenja, poznanega pod imenom diamantno bru┼íenje. Postopek se zaklju─Źi s poliranjem ali ostane le bru┼íen, nato pa se nanese impregnacijsko za┼í─Źitno sredstvo, ki bo podalj┼íalo obstojnost povr┼íine v prihodnje. Za┼í─Źitno sredstvo prepre─Źuje vstop umazaniji v strukturo kamnitega tlaka.

 

ÔťĘ Obnova kamnitega tlaka z bru┼íenjem in poliranjem do visokega sijaja

 

­čĹŹ Stranka je dejala: “Nikoli si nismo predstavljali, da je to sploh mo┼żno!”

Res ENKRATNO!┬áPreverite ┼íe kako so do visokega sijaja obnovili kar 30 let star kamen polo┼żen v stanovanjski hi┼íi.

Oglejte si video:

Brušenje in poliranje visoki sijaj.

Generalna obnova kamnitega tlaka s postopkom strojnega diamantnega brušenja in poliranja do visokega sijaja.

Geplaatst door Skosal s.p. – Obnovimo od temeljev do strehe op Donderdag 3 mei 2018

 

Kako so obnovili kamniti tlak v frizerskem salonu si oglejte na video prispevku TUKAJ. Izvedba in kon─Źni rezultat sta izjemna. Prostor je napram prvotnemu izgledu skoraj neprepoznaven. Neverjetno!

 

ÔťĘ Obnova tlaka iz Travertina – popravilo po┼íkodb

Z bru┼íenjem so odpravili po┼íkodbe kamna in odpravili razmake med plo┼í─Źami. Na to─Źkah, kjer se posamezne plo┼í─Źe stikajo, se ob fugirni masi lahko pojavijo manj┼íi odmiki med posameznimi plo┼í─Źami. ─îe z roko potegnete po liniji mase, boste lahko ob─Źutili dolo─Źeno neravnost med plo┼í─Źama. V─Źasih se lahko zgodi, da je dolo─Źena plo┼í─Źa nekaj milimetrov vi┼íja od sosednje plo┼í─Źe, kar je lahko mote─Źe. Tudi tovrstne probleme je mogo─Źe re┼íiti z bru┼íenjem. Povr┼íina tlaka iz Travertina je na koncu polirana do visokega sijaja in za┼í─Źitena z impregnacijskim za┼í─Źitnim sredstvom. Politura se dose┼że z mehansko obdelavo, poliranjem do visokega sijaja, brez uporabe kemi─Źnih sredstev! Naj tudi va┼ía tla ponovno zasijejo ­čśë

 

 

ÔťĘ Tudi fasadne obloge lahko izgledajo zopet kot nove!

V podjetju SKOSAL opravijo tudi strokovna ─Źi┼í─Źenja kamnitih fasad in fasadnih opek. Zaradi nevarnosti prodiranja meteorne vode v strukturo kamna in posledi─Źno navla┼żenja kamnite stene se priporo─Źa, da kamnito steno tudi impregniramo z za┼í─Źitnim impregnacijskim sredstvom za kamen, ki odbija meteorno vodo. Stena tako ne vpija vode. Za┼í─Źitno sredstvo je 100% paropropustno in omogo─Źa izparevanje notranje vlage.

 

Kamnita stena za┼í─Źitena z impregnacijskim za┼í─Źitnim sredstvom

Zaradi nevarnosti prodiranje meteorne vode v strukturo kamna in posledi─Źno navla┼żenja kamnite stene smo kamnito steno impregnirali z za┼í─Źitnim impregnacijskim sredstvom za kamen, ki odbija meteorno vodo. Stena ostane suha. Za┼í─Źitno sredstvo je 100% paropropustno, da omogo─Źa izparevanje notranje vlage.

Geplaatst door Skosal s.p. – Obnovimo od temeljev do strehe op Zondag 15 april 2018

 

Razli─Źne kamnite povr┼íine zahtevajo razli─Źne postopke obnove. Aleksander Loren─Źak, direktor podjetja SKOSAL nam je zaupal: ÔÇťV na┼íi bran┼żi se stranke velikokrat obra─Źajo na nas s problemom, ko je njihova kamnita povr┼íina po dolgoletni uporabi izgubila svoj prvotni izgled. V ┼ítevilnih primerih se z leti uporabe sijaj kamnite povr┼íine zmanj┼ía zaradi manj┼íih prask na povr┼íini, ki so po┼íkodovale naravne kristale na povr┼íini kamna. Vsaki stranki vedno ponudimo brezpla─Źen nasvet, kako re┼íiti nastali problem. S svojimi bogatimi izku┼ínjami smo primeren naslov za odpravo osnovnih in tudi kompleksnej┼íih te┼żav na podro─Źju obnove, restavriranja, ─Źi┼í─Źenja in impregniranja kamnitih povr┼íin. Na slovenskem trgu delujemo od leta 1993.ÔÇŁ ┼áe ve─Ź izjemnih projektov je na voljo TUKAJ.

 

In katere te┼żave se ┼íe lahko odpravijo?

Prevelika zdrsnost kamnitega tlaka ali prevelik siaj.┬á S postopkom bru┼íenja lahko kamnu odvzamemo tudi zdrsnost, postopek se izvaja na povr┼íinah, ki so izpostavljene vodi in lahko preve─Ź fina struktura kamna povzro─Źi veliko mo┼żnost zdrsa. Tudi v kolikor vas┬á moti prevelik sijaj kamna, lahko s prej opisanimi postopki (uporabimo obraten postopek) zmanj┼íamo sijaj kamna, da bolje sovpada z ostalimi povr┼íinami v objektu.

 

O─Źistijo se lahko tudi stare lesene povr┼íine.

 

Kamnita tla ali druge kamnite povr┼íine so izredno trpe┼żne, pa vendar se po dolo─Źenem ─Źasu pojavi potreba po popravilu ali obnovi, da se jih obnovi na raven nekdanje lepote. Luknjice ali jamice, pojav kamnitih odlomkov in snetje posameznih delcev, bo potrebovalo zapolnitev, izguba leska pa zahteva potrebo po diamantnem bru┼íenju in poliranju.

 

ÔśŁ Naj tudi va┼ía tla pi┼íejo zgodovino v novi preobleki. Ohranite naravno. Ohranite, kar so ustvarili prednamci.

Preproste razloge, zakaj za obnovo izbrati podjetje SKOSAL si oglejte TUKAJ:

Je tudi pri vas ─Źas za prenovo kamnitih povr┼íin?

Preprosti razlogi, zakaj izbraiti podjetje Skosal. Za ve─Ź informacij nas pokli─Źite na 041 63 88 61 ali KLIK, KLIK na: www.skosal.si

Geplaatst door Skosal s.p. – Obnovimo od temeljev do strehe op Vrijdag 26 oktober 2018

 

Kontaktirajte ponudnika:┬áSkosal, Loren─Źak Aleksander s.p.,┬áMigojnice 52, 3302 Gri┼że

Dela izvajajo na podro─Źju celotne Slovenije.┬áZa ve─Ź informacij pokli─Źite na 041 63 88 61 ali obi┼í─Źite www.skosal.si

 

 

Gradite, urejate ali obnavljate Vaš dom? 

­čĹÇ┬áPrelistajte revijo na povezavi TUKAJ┬á

POZOR!┬áZa vas smo na 48 straneh zbrali ┼íe ve─Ź trenutno najbolj aktualnih re┼íitev za var─Źno, enostavno in sodobno obnovo va┼íega doma. Dobro si jih je ogledati┬á­čśë

 

Suhomonta┼żni estrih z utorom za talno ogrevanje

TOP 5 vrtnih kreacij, ki so nas navdušile!

Bivanje z lesenimi okni je nadvse prijetno [Preverite]

Fasadne obloge, ki navdušujejo!

 

Avtor: uredništvo

Deli ─Źlanek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: